Gość --Mlody-- Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Nababralem sie z tym okrutnie, wrzucam bo wiem ze co niektorzy sa ciekawi efektu Projekt zrobilem sam (jak to dumnie zabrzmialo) tzn. wyslalem pliki z logami NISMO i GT-R firmie ktora robila tarcze, kazalem wymazac zbedne napisy z wiesniackimi napisami ``MAX TUNING`` , no i wyszlo jak wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 porządnie wyglądają, ja kiedys przeskanowałem sobie czarne, potem druknąłem na papierze fotograficznym i też wyszły fajnie tylko czerwone pole na obrotomierzu zrobiło się niebieskie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 a co powiecie o moich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Młodego są bardzo fajne... :wink: a co powiecie o moich??......... Mnie za bardzo się one nie podobają, bo cyferki i same kreski jak dla mnie są zbyt grube. Takie jak są u Mlodego, szczuplutkie, cieniutkie są za***iste i najbardziej mi się podobają :wink: Ale to już sprawa gustu oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 No qrde do mojej maxi sa tylko 2 rodzaje. Wziolem te ladniejsze, bo tamte drugie to prawdzwa kleska :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja osobiście uważam ze WielkiegoWaca sa fajniejsze :mrgreen: chociaż te Młodego tez sa niczego sobie ale jak bym miał wybierać nalewno wybrał bym z grubymi cyferkami. Ale to już sprawa gustu oczywiście. z tym sie zgodze kazdy robi jak chce :wink: a co powiecie o moich?? i tu mam pytanie, WielkiWacu to sa zwykle zegary czy moze indiglo ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 indiglo, brachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja osobiście uważam ze WielkiegoWaca sa fajniejsze :mrgreen: pozdro masz racje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 indiglo, brachu super opcja z takimi zegarami moze niedlugo i ja wejde w posiadanie takich do swojego Sunnego [-o< :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Mamy nadzieje ze zaprezentujesz foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 sie wie ze tak tyle ze to moze potrwac bo ja bym chcial je sam zrobic a w ostatecznosci zlece to jakiejs firmie zajmujacej sie czyms takim ale wieksza radoche bym mial jak bym jednak sam je zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Mnie się podobają obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Dziekujemu pani za udzielenia glosu. Liczymy na wiecej :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Wielki Wac`u A wiesz co mi sie najbardziej podoba w tych Twoich ? Zbiornik zalany na full`a Heheheh, taki maly kontrast A tak a`propo zegarow, to naprawde te Twoje sa ekstra, zebym wiedzial jak i gdzie , to bym zrobil mix swoich z Twoimi, no i efekt bylby w pelni zadowalajacy Ale , jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 A dla zainteresowanych mam tu fotke zegarow w ciemnosci :wink: ps. sorki za kontrolke chceck engine. Ale chyba upieprzylem sonde lambda jezdzac po duzym sniegu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 A dla zainteresowanych mam tu fotke zegarow w ciemnosci :wink: ps. sorki za kontrolke chceck engine. Ale chyba upieprzylem sonde lambda jezdzac po duzym sniegu :wink: kurcze z takimi zegarami to sie chce w nocy jezdzic :roll: to podswietlenie jest przerobione(widze ze tarcze masz nie seryjne) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Jak dla mnie to w nocy rewelacja wyglądają - bardzo mi się podobają!!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 A dla zainteresowanych mam tu fotke zegarow w ciemnosci Wink dzieki za fotke wyglada to super mam nadziejze ze na ebay'u uda sie to kupic 8) pozdro ps: WielkiWacu jak dostaniesz odpowiedz na maila to sie odezwij jak to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 A dla zainteresowanych mam tu fotke zegarow w ciemnosci :wink: ps. sorki za kontrolke chceck engine. Ale chyba upieprzylem sonde lambda jezdzac po duzym sniegu :wink: kurcze z takimi zegarami to sie chce w nocy jezdzic :roll: to podswietlenie jest przerobione(widze ze tarcze masz nie seryjne) :?: Nic nie bylo przerabiane. Poprostu nalozylem nowe tarcze na stare. No i efekt widzicie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Przyznam szczerze, ze za dnia mi sie nie podobaja, natomiast w nocy rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 A mnie się tam obydwa projekty podobają. Może i ja się kiedyś skuszę. Ale projekty bomba :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 A ja nareszcie mam do swojego zegary indiglo dzieki klubowemu koledze z tego miejsca chcialem podziekowac Wielkiemu Wacowi ktory zakupil je dla mnie na ebayu i przyslal do polski a oto one narazie nie zamontowane bo samochod u blacharza stoji ale mam nadzieje ze juz niedlugo znajda sie na wlasciwym miejscu Wacu pozdrowienia dla Ciebie i jeszcze raz dzieki wielkie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 A ja mam orginaly .....no tylko obraczki zalozylem WIEM...SLABO ICH WIDAC NA TEJ FOTCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Niezle niezle, nienajgorsze Fajnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi