Gość n15_krk Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 nie wiecie gdzie mozna dostac indiglo do N15?? najlepiej takie jak ma WielkiWac i ew. jaki koszt? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 nie wiecie gdzie mozna dostac indiglo do N15?? najlepiej takie jak ma WielkiWac i ew. jaki koszt? pozdr nie ma jedynie moze ktoś ci zrobi ale w Polsce chore ceny i 300 zl musisz rzucić na stół :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 A ja mam orginaly .....no tylko obraczki zalozylem WIEM...SLABO ICH WIDAC NA TEJ FOTCE. Za to doskonale widać włożoną za szybę kartkę FOR SALE. Czyżbyś jednak pozbywał się swojej Maximki? A wracając do tematu tarcz to te indiglo u Waca i Osy to coś pięknego! to co świeci za szybką u Waca to w ogóle mistrzostwo świata, ale i te gładkie nie są brzydkie. Ponieważ od czasu kiedy widziałem takie w jakimś Fordzie, a potem w Lexusie choruję na takie, poszperałem i widzę, że w Polsce robią takie za 350zł za komplet ( nie do wszystkich aut ), na amerykańskim eBay'u chodzą do różnych modeli ( w tym do Maximy ) po 20-25$, natomiast na brytyjskim eBay'u do jakichś popierdółek pokroju Peugeota 106 czy Saxofona kosztują 50 funciaków! Z czego wynikają takie różnice? Może ktoś się spotkał z takimi wynalazkami ( chodzi mi o takie najprostsze jak ma Osa ) do P11? Jeśli udałoby się zakupić za 30$ to bym się szarpnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 jasne ze te Wacka sa fajniejsze ale ja wlasnie kiedys sobie wymarzylem zeby mi sie cale tarcze swiecily i kupilem takie, co do N15 to szukalem na ebay'u ale niestety nie znalazlem bo tez bym kupil. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 A ja mam orginaly .....no tylko obraczki zalozylem WIEM...SLABO ICH WIDAC NA TEJ FOTCE. Za to doskonale widać włożoną za szybę kartkę FOR SALE. Czyżbyś jednak pozbywał się swojej Maximki? Nie...fotka byla robiona w zimie. (nawet sniego w lusterku widac jak sie odbija)... Maximka idzie na statek w polowie Lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 HALO HALO :!: Dla wszystkich zainteresowanym tematem zegarów Indiglo zapraszam tutaj: http://www.xcar.com.pl/ . Firma zajmuje się tym od dłuższego czasu i robi to naprawde na poziomie. Do wyboru do koloru - tak można określić ofertę tej firmy. Robią zegary praktycznie do każdego auta - INDYWIDUALNIE :!: Oto realizacje: http://www.xcar.com.pl/seid.jpg http://www.xcar.com.pl/nexind.jpg http://www.xcar.com.pl/toyd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Widziałem to. Jest tylko jedno ale: Cennik: tarcze INDIGLO HARD 350,00 zł. tarcze INDIGLO SOFT 280,00 zł. wykonanie tarcz podświetlanych od spodu 179,00 zł. wykonanie tarcz naświetlanych z góry 139,00 zł. montaż tarcz XCAR :GRATIS !!! montaż tarcz innego producenta 89,00 zł. zmiana koloru wskazówek GRATIS !!! 350 zł przy cenie 10-30$ ( taka jest rozpiętość cen za podobny, choć ładniejszy wyrób w USA ) to dość wysoki haracz. Problem polega na tym, że jeśli nie masz Maximy, Civica, Golfa, Eclipse'a czy Galanta to na eBay'u nie znajdziesz... Polecam natomiast lekturę tego artykuliku : http://www.scirocco.pl/articles.php?id=92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 no to po malych przerobkach tarcze wkoncu na miejscu pozostalo tylko ustawienie wskazowek na wlasciwym miejscu i wszystko bedzie super oto pare fotek jak juz wszystko poskrecam do konca to cykne jeszcze jakies lepsze foto pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 piekna sprawa :!: :!: Spoko ze ci sie udalo. Skad masz takie fajne zegary :?: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 musze przyznac ze białe zegarki fajnie sie prezentuja acz kolwiek nie podobało mi sie to ze to było w milach/h a nie w km/h hehe a ten drugi ogranicznik co był w km/h lecz mało widoczny, i mysle ze jak bym miał takie załozone tarcze to bym za czesto łamap przepisy hehe Ale sumujac teraz wszystko to musze przyznac ze fajny bajer białe zagarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 acz kolwiek nie podobało mi sie to ze to było w milach/h a nie w km/h No to przecież jest w km/h i w milach Tylko się trzeba przypatrzeć dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ładnie to wygląda A tak białe zegary wyglądają w Almerce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 acz kolwiek nie podobało mi sie to ze to było w milach/h a nie w km/h No to przecież jest w km/h i w milach Tylko się trzeba przypatrzeć dobrze Sieszputowi chodziło o to, że główna skala jest w milach/h a nie km/h, ale niestety tak to jest jak się zegary ściąga za stanów. Pomimo tego, że są w milach to i tak nie można powiedzieć, że są złe, wręcz przeciwnie są bardzo ładne i za***iście świecą. To chyba pierwszy sunniacz na zegarach indiglo i to w wersji pod diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 podswietlone jak w lexusie GS430 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A tak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 heheh widze ze przyszla moda na wskazniki wyskalowane w mph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ale jaki spokój w samochodzie: - Zwolnij, nie jedź tak szybko ! - Nie jadę szybko, patrz, tylko 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ale jaki spokój w samochodzie:- Zwolnij, nie jedź tak szybko ! - Nie jadę szybko, patrz, tylko 60 tak jak mnie matka kiedys powiedziala: - 90 km/h w zakret wchodzisz?? - mamo to jest w mph - :shock: :shock: zwolnij qr** zwolnij!!!!!!! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi