Gość rodam1 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 u mnie takowej niema , ciężko mi powiedzieć poza tym gniazdko w radiu do podłączenia zmieniarki to właśnie to wolne na zdjęciu pierwszym, drugi koniec kabla do zmieniarki jest w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seter74 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ja u siebie mam wszystkie trzy poddpiete wtyczki do cd.mozesz mi powiedziec gdzie dokladnie jest to gniazdo w bagazniku bo ja nie moge coś znalesc.moze ty masz w bagazniku a ja przy konsoli?????mozesz zrobic zdjecie jak wyglada t w bagazniku????moze dacie mi jakąś rade co zrobić bym znowu slychał cd.Dzis bylem w takim sklepie comet tj w anglii i widzialem urzadzenia ktore mozna polaczyc z ipodem ale czy to dziala na zasadzie jakis fal radiowych to nie wiem .ciekawe czy by dzialalo z fabrycznym radiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Przpraszam za pomyłkę-jednak da rade uruchomic autko, bez cd. Z góry przepraszam za fałszywe informacje, ale tak poinformowano mnie w Aso. Coraz bardziej jestem anty nastawiony na tego rodzaju instytucje, których jedynym celem jest wydusic z klienta ostatni grosz, a nie pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seter74 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mge podlaczyc inne radio zamiast orginalnego cd????Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja podlaczyłem inne radyjko i gra świetnie, ale................. Jeśli masz navi to jest pewien problem, otoz ja u siebie musze miec polączone navi bo inaczej nie mam nic na wyswietlaczu.Muszę je gdzies upchnąc.Chcialem wstawic radyjko w miejsce cd, ale tam jest mała wneka.Miałem pewne problemy z wsadzeniem radyjka w miejsce navi, ale od tylu sie udało.Sprawdziłem, radyjko chodzi, gra pieknie, tylko nie wiem czy ta tuba pod siedzeniem pasażera gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seter74 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 hej!!! Z tego co napisales niezrozumialem troszke twojej wypowiedzi.Skoro piszesz ze bez navi nic nie widac na wyswietlaczu i radyjko wsadziles tam gdzie jest navi to teraz masz konsole skladajaca sie z cd i radyjka lecz bez navi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 no właśnie-myślałem ze da sie navi gdzieś za ta konsolete upchnąc, lecz nie mogłem. A przy okazji jeszcze cos narobiłem, bo juz na wskazniku nic nie mam , a do tego ani fabryczne navi i cd nie reagują, a najgorsze jest to,ze panel n-form tez nie chodzi! Jestem wsciekły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seter74 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 znalazlem juz rozwiazanie u siebie i dzis kupilem ipoda i jestem zadowolony bo mi wszystko gra jak nalezy i nie musialem nic kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 napisz jak i gdzie go podłączyles i co jest w nim takiego wspanialego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seter74 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 podlaczenie proste. trzeba kupi i poda i zeststaw do radia zestaw wkladasz do zapalniczki i w niego wkladasz ipodawyglada ladnie i odtwarza niezle.kosz to 90 funtow ipod 2gb i zestaw 56 funtow razem ok 150 funtow .nic nie trzeba rozbierac ani przerabiac.pozdrawiam www.argos.co.uk tam znajdziesz te akcesoriapodam ci jeszcze nr katalogowe ipod 2Gb Nano 8830863 wpisujesz ten nr tam gdzie jest serach zsestaw534/7074 tez tam wpisujesz gdzie jest serach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ok koledzy, wiec na szybko powiem że odłączyłem całe radio i auto chodzi , na dowód wkleje potem zdjęcia, poza tym opis złącza oraz kolory kabli. Niemam navi więc cięzko mi powiedzieć czy navi działa po odłączeniu całkowicie radia od systemu. to przecież pisałem, że auto jeździ bez radia - to mi nie wierzą, ale zawsze lepiej sprawdzić :027: . P12 pojedzie bez swego radia, a niestety radio nie zagra bez swojego auta. I to właśnie w te stronę działa, a nie odwrotnie. Co ciekawe - P12 - ka pojedzie bez Smart Controle Entrance - czyli systemu NATS ale co trzeba zrobić - to nie napiszę, niestety wiedzą to już złodzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stuku Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Na początku witam wszystki , jakoże to moj pierwszy post. Rodam , czyli glosniki podpiales szybkozlaczkami przed kostka radia,tak? a pamiec+plus i minus to zapalniczki? jeszcze nie rozebralem konsoli ale na wszelki wypadek zapytam, w zapalniczce to który to + a ktory - ? jest jakas opcja podlaczenia , zeby sterowanie z konsoli dzialalo? W nowym radyjku mam trzy kable: żółty - continous [pamiec?] czerwony - switched [ "główny" plus?] czarny - masa [ wiadomo] jak to najlepiej popodpinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Stuku-napisz czy masz w swojej nysce navi.Jeśli tak to bedziesz mial maly problem. Jesli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec napisz do mnie na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stuku Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie mam navi,ale jest podlaczony zestal glosnomowiacy nokii , ktorego nie uzywam i moge go odpiac. Teraz wychodze i bede dopiero po 12-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 witam, ma ktos archiwum tych zdjec umieszczonych w instrukcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
downwid Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam, Chciałbym odświeżyć temat, mianowicie potrzebuję schemat do kabli w radiu Clarion CY100, gdzie jest napięcie a gdzie głośniki, chcę podłączyć drugie radio. Proszę o odpowiedzi. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) co do podłączenia suba , to jest wiele możliwości, np z wyjścia z tyłu nowego radyjka bezpośrednio na tubę aktywną lub co lepsze poprzez wzmacniacz do tuby normalnej. nie ma takiej potrzeby Nie ma czasem juz w tych połaczeniach na głosniki tylne polaczenia z subem? dokładnie Dzisiaj w końcu założyłem nowe radio i mogę się podzielić wiedzą że subwoofera nie trzeba nigdzie dodatkowo podłączać. Po podłączeniu kabli LP+ LP- PP+ PP- LT+ LT- gra wszystkie 7 głośników... różnica w porównaniu z oryginalnym radiem kolosalna! Edytowane 29 Października 2010 przez Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArielVanP Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Czy jak wymienię fabryczne radio na "kupne" z mp3 (lub bez) to czy będzie można sterować tym radiem przez komputer? Nie będziesz mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ariel to już wiemy od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamilTrondheim Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 problem rozwiązany !!!!!!! Mam odpowiedni kabel ( adapter ). Mozna podlaczyc szybko i wygodnie zwykłe radio do P12. Mieszkam w Norwegii i tu mam P12. Kabelek udało mi sie dostac własnie w Norwegii. Koszt to 100 NOK ( ok 50 zł ). Wszystko dziala- swieci sie napis SECURE ale po kliknieciu w info znika i mozna korzystac normalnie. W razie pytań piszcie - kamil.trondheim@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacksss Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 problem rozwiązany !!!!!!! Mam odpowiedni kabel ( adapter ). Mozna podlaczyc szybko i wygodnie zwykłe radio do P12. Mieszkam w Norwegii i tu mam P12. Kabelek udało mi sie dostac własnie w Norwegii. Koszt to 100 NOK ( ok 50 zł ). Wszystko dziala- swieci sie napis SECURE ale po kliknieciu w info znika i mozna korzystac normalnie. W razie pytań piszcie - kamil.trondheim@gmail.com Siemka jakbym mogl prosic i podanie jaki to adapter bylbym wdzieczny.wyslalem maila pare dni temu..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi