mimier Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 PLISSS...Podajcie mi linki do aukcji na których mógłbym zakupić głośniki do zamontowania w oryginalne otwory w moim N14 3d ponieważ zakupiłem auto bez głośników w drzwiach :/ Nie jestem audiofilem, więc może być to tani "sprzęt" typu boschman Nie chcę montować dystansów...tylko chcę żeby po zamontowaniu szyba się domykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No nie wiem kolego czy dasz rade zamontować jakieś głośniczki bez zastosowania dystansu :/ bo musiałyby być one naprawde płyciutkie... Moja rada jest taka: kup jakiś dystansik z mdf-u pod głosnik 165- tylko nie zbyt gruby (wystarczy około 10-15 mm) i nawierć otwory takie jak w drzwiach, do tego jakieś tanie głosniczki które nie będą głębsze niż 65 mm i powinno podejsc bez problemu. A co do głosników to może coś z balupunkta? Za jakieś 120 zł dostaniesz woofer+ tweeter i to jakoś będzie grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 kolego jesli BARDZO chcesz to mam oryg. głośniki od sunny ( Panasonic ) za komplet 50 PLN. kontakt na gg lub na PM Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1987 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ma kots kontakt do Radka w sprawie tych deystansów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi