Gość ROKI Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 co sie odwlecze to nie uciecze, kazdy musi miec troche wolnego :diabel: (jak bedziesz wywalal ta kiere ze srebrnej to powiedz gdzie i kiedy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 to się widzimy we środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dopiero teraz, ale wreszcie na C zobaczyłem twoją nyyyskę. gratki xtomek - próbuję powoli zmienic nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzieki wielkiej pomocy Lukasa do Nismo zawitaly hebelki Brembo+Ferrodo gdyby nie on autko stalo by jeszcze przez kilka dni WIELKIE DZIEKI LUKAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 spoko,kumplom zawsze należy się pomoc :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Prima doczekala sie nowiótkich opon GY F1 195/45/16 po kilku dniach spokojnej jazdy nadszedl czas mierzenia g-techem powtarzalny czas 7,4 do 60mil i 1/4mili ok 15,85 ciekawe co bedzie jak zdejme blosa Mam teraz 2 auta "punkty odniesienia" Carina E 2,0 i Prelude 2,0 tylko ze oba bez gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Z takimi rezultatami to warto pomierzyć się na fotokomórkach w Rykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 i zastępnika BLOSA zrobić, potrzebna ci rurka alu fi 70mm o dlugości ok 10cm i dwie rureczki fi 14mm o długości po 2cm z tym do spawacza i czasy ok 0,3sek poprawione jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 chyba za miesiac wjedzie sekwencja bo mnie wku....... juz ten gaz :028: :028: :028: :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dobry wybór -STAG200,lub 300-i będzie pięknie i bez zwężkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Widzę że pomyślałeś i zamazałeś tablice-ostatnio dużo mandat.ów nakładają za nasze streetowe zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 super profi zdjęcia i aż primera na tych felgach prosi się o porządny zastrzyk mocy PS. już zamiennik BLOSA ogarnąłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 rurka jest :diabel: opanowanie szybkiej podmianki tez, dzis juz kupilem hydroshield i zrobie stozek w nadkolu na stale, czerwona pokrywa tez zamontowana, jeszcze musze doczyscic kilka elementow i bedzie gitara raczej to bedzie koniec na ten rok :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Lepiej na turbo rurce teraz jest ? Może jakieś foto spod maski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Coobcio, jak wcisne gaz do konca to go dlawi, musze trzymac tak na 3/4 zeby jakos jechalo :/ ale poprawa jest, fotke zrobie jak dokoncze porzadki i dolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 jest tylko jeden zastrzyk VE :one: zdjątka first class :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 "nowy" dekielek stozek w nadkole - niebawem :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 też kiedyś miałem taki , ślicznie wygląda w porównaniu z czarnym VE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 tak to dzis wygladalo zanim zaczolem, grunt to przygotowanie wszystkiego Po ok 10min skladania tak to wyglada Po zakupie hydroshield stozek wyladowal w nadkolu, nie bylo to latwe biorac pod uwage ze robilem to na parkingu i z kazda pier**la musialem chodzic do domu, ale w koncu po trzech dniach mialem wszystko gotowe, co do efektu to dopiero zamontowalem, na goraco moge powiedziec ze nie dlawi sie i z pewnoscia poprawil sie doł, nie "przytyka" sie. Zapewne bedzie potrzebne ostateczne strojenie u Kuby moze nawet udaloby sie na hamowni :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jakiego hydroshielda kupiłeś, jak toto wygląda i ile kosztuje? Druga woza, po PMW, ładnie posprzątana pod maseczką Może przyjdzie czas na czerwoną? A u mnie jest tak: http://wst.waw.pl/forum/files/thumbs/t_dscf4941_168.jpg Tak jak Bodek powiedział, w nastepnym poście-wyprostuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jak byś jeszcze zlikwidował to kolanko 90st. to było by całkiem git :!: Ja bym się jeszcze pokusił o sfazowanie końcówek rur co by powietrza nie hamowały. Jaka cena za te wszystkie rurki i kolanka wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 bodek_n14, chodzi Ci o to ostatnie???Jest 120 no i niestety musi byc bo inaczej filtr nie dal sie upchnac :/ bylo kilka prob o tylko tak pasowalo, kolanka chyba po 30zl, a rurka 16zl za 60cm Jesli macie jakies uwagi/pomysly to bardzo prosze sie wypowiadac, moze cos przeoczylem xtomek, hydroshield jest na 1 zdjeciu to ten kondon na stozek co ponoc wody nieprzepuszcza (nie ufam mu dokonca po tescie domowym ) tylko powietrze, kupilem ostatnia sztuke za 160zl i dlatego niebieska no ale i tak go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 też uważam jak kolega Bodek za dużo zakrętów:D u mnie na jednym kolanku 120 st. się zamknęło... nawet nie musiałem tego mocować tak sztywno siedzi... u mnie podobnie jak u Tomka tylko że zamiast rury z przepływką jest adapter Druga woza, po PMW, ładnie posprzątana pod maseczką Może przyjdzie czas na trzecia moja druga a pierwszy jest Yarkoo ale on jest pedantem więc to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 przestań się kłócić,kto jest piękniejszy To tylko moja prywatna ocena, a Yarkoo grata dawno nie widziałem :diabel2: hydroshield jest na 1 zdjeciu to ten kondon na stozek co ponoc wody nieprzepuszcza (nie ufam mu dokonca po tescie domowym ) Odpada, nie idę w to. Trochę się bałem, o stożek w nadkolu, ale jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi