Gość ROKI Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kenet, wstepnie jestem na tak, ale nie wczesniej jak 21 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Oj wciągnąłem go totalnie. Jakieś 30-40m za mną był. Największą przewagę uzyskałem na starcie (długie biegi). Może kierowca d*pa i start spartolił ale do końca czwórki powoli się oddalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ineteresujaca Primerka;D B.Ladna i musi ladnie jechac;D pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 no ROKI- zapewniam cię że w klasie sr20 zrobię ci konkurencję...już bardzo niebawem się za to zabieram :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ostatnie co bym do niej dołożył to zjechał ze łbem tak o 1,5mm i poprawił dolot - nawet zrobił krótki ale na grubszych rurkach... za***iście pasuja tuningowa alu rura dedykowana do HONDY PRELUDE można ją kupić na www.toptuner.com [ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 23:25 ] np. to: http://www.toptuner.pl/p/pl/100630/uklad+d...1996+h-011.html Choć tanej wychodzi z ACORDA: http://www.toptuner.pl/p/pl/100327/uklad+d...93+hph-104.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ostatnie co bym do niej dołożył to zjechał ze łbem tak o 1,5mm i poprawił dolot - nawet zrobił krótki ale na grubszych rurkach... za***iście pasuja tuningowa alu rura dedykowana do HONDY PRELUDE można ją kupić na www.toptuner.com [ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 23:25 ] np. to: http://www.toptuner.pl/p/pl/100630/uklad+d...1996+h-011.html Choć tanej wychodzi z ACORDA: http://www.toptuner.pl/p/pl/100327/uklad+d...93+hph-104.html o taki dolot mi chodzi :one: ten z prelude jest dluzszy i w zestawie jest stozek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Po paru docięciach i dołożenia kolanka przy stożku wygląda to dokładnie tak (Preludowe): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No właśnie, gdzie jest przepływka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No właśnie, gdzie jest przepływka? na kolanku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 eee tam... seria guma najlepsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 o hehe zapomniałem że u siebie się jej pozbyłem - ECU M daje taką możliwość, tzn konwersja na map sensor... Ale u Rokiego bym poporstu alu podstawkę wspawał w te alu rurę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Po paru docięciach i dołożenia kolanka przy stożku wygląda to dokładnie tak (Preludowe):Obrazek Ten dolot ma fi 77? ROKI napisał/a: eszi, oby bylo ponad 160, jesli bedzie mniej niz 162 to ide z reklamacja DO CIEBIE :diabel: ok, ale obawiam się że taka sytuacja nie wystąpi jak trafiłem stawiasz duży bro(Tyskie) Pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 I po wszystkiemu 165KM i 206 Nm :fuckyou2: za***isty wynik, zostawilem swojego pena na Mineralnej to wykres bedzie pozniej Do wiosny zrobimy dolot profi zeby to jakos wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Też jestem mile zaskoczony że tyle udało się zrobić i to nie na zaciekawym wydechu i dolocie - hehe dobrze że cię naciągnąłem na dostrojenie Niuton masz już męski a co do dolotu to najprościej to początek dolotu z P11 a dalej rury fi80mm do stożka w nadkole... Ps. dzieki za BURDER KINGA [ Dodano: Pią 16 Sty, 2009 22:38 ] AAAAAAAAAAAAAAa Zaktualizuj topic już masz nie 156KM a 165 - wystarczy dwie ostatnie cyferki przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Coobcio, jak zwykle chwile pokreciles i uporales sie z moimi obrotami :one: a cieszylem jak male dziecko z nowej zabawki, co bylo chyba zreszta widac, humor mam poprawiony na jakis czas, zeby tylko sucho bylo :kosci: Najbardziej podobala mi sie reakcja klesi z beemek jak mowilem "NAJSZYBSZA FURA W MIESCIE" chyba niepodlapali zartu Spocik bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ziomek słowny jesteś, szkoda tylko że Kuba mojej nie dopieścił do końca . Moja wina. Ciśnienie zjechałem na 2.1, wiesz o co chodzi. Chyba tez mój dodatkowy dolot coś tam działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 eszi, jeszcze dobre jak u mnie wyszlo 250KM i Ci kolesie chcieli wiedziec co tam jest Kuba jeszcze dodal do pieca "na 0,7 bara" :one: :one: Słowo sie rzeklo....... trza bylo dotrzymac :one: Ja przed hamownia dodmuchalem bo mialem po 1,8, powinno byc lepiej na 2,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 eszi, jeszcze dobre jak u mnie wyszlo 250KM i Ci kolesie chcieli wiedziec co tam jest Kuba jeszcze dodal do pieca "na 0,7 bara" :one: :one: o co chodzi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 eszi, jeszcze dobre jak u mnie wyszlo 250KM i Ci kolesie chcieli wiedziec co tam jest Kuba jeszcze dodal do pieca "na 0,7 bara" :one: :one: o co chodzi :?: Wczoraj były kłopoty z hamownią, które Maciek podobno później ogarnął. Stąd wynik Rokiego 250 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 musiało to ciekawie wyglądać :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 musiało to ciekawie wyglądać :one: Musiałbyś to zobaczyć, szkoda że nie ma tego wykresu . Roki gratuluje również audio , zajeliśmy się tym a ja niestety trochę straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ROKI cel osiągnięty-rób konkretny dolocik i daj mi teraz pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ROKI cel osiągnięty-rób konkretny dolocik i daj mi teraz pole do popisu Nie słuchaj Łukasza bij dalej w góre, albo zawias i fele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 eszi, Lukas wie ze teraz projekt STOP mam bardzo wazna sprawe teraz do ograniecia i zajmie mi to sporo $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ale to nie koniec projektu :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 eszi, Lukas wie ze teraz projekt STOP mam bardzo wazna sprawe teraz do ograniecia i zajmie mi to sporo $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ale to nie koniec projektu :027: Napisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi