Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Roki nic tylko czekać na jakieś profesjonalne pomiary i zobaczyć jak ci to przyspeisza bo 165KM w primie to już dość mocno na ulicy się wyróżnia - jakiś spot pasowały by zrobić i porównać te nasze nadłubane maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 propozycje poszły na PW i do tematu o spotach dłubniętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 22:43 nie zapeszajac zawsze chcialem w moim Nismo miec 165KM jakos tak mi te cyferki pasuja Chciałeś ? Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 18:51 I po wszystkiemu 165KM i 206 Nm No to masz Ładny wynik teraz czas na nowe pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 MRC, kurde ładne te twoje/moje byłe felgi Pasują do auta jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 MRC, jak bedzie sucho to pomierze k**wiszona licze na czasy ok 6,7 na g-techu ofkors, porownam z programem jaki mam w telefonie ijak nie bedzie duzych roznic to juz nie bede meczyl Lukasa o g-techa No i oczywiscie 1/4 mili tez bedzie grana zeby sprawdzic realny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Z Iphonem porównamy gtecha przy najbliższej suchej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Na komórach zrobisz jakąś wysoką 15-kę, Twój moment i dobre oponki mogą dużo zadziałać. Tylko musisz wszystko wywalić z samochoda. Zostaje tylko fotel kierowcy No i Ty. G-tech, to tylko optymistyczna orientacja możliwości. 60 feet, ET, RT, V max na wyjściu, tylko na komórkach. :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 MRC, jak bedzie sucho to pomierze k**wiszona licze na czasy ok 6,7 na g-techu ofkors, porownam z programem jaki mam w telefonie ijak nie bedzie duzych roznic to juz nie bede meczyl Lukasa o g-techa No i oczywiscie 1/4 mili tez bedzie grana zeby sprawdzic realny czas hehe u nas na "wschodzie" też ostatnio zero trakcji:P myślę że z zejściem poniżej 7 s. nie będzie problemu no ale nie ma co gdybać pomierzysz to się dowiemy :diabel: A śmigasz cały czas na tych 16'? MRC, kurde ładne te twoje/moje byłe felgi Pasują do auta jak nic! Też mi się podoba Trochę było z nimi roboty (miałem zajęcie przez kilka dni po pracy) ale efekt zadowalający osiągnięty minimalnymi kosztami Winter Edyszyn ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 hehe u nas na "wschodzie" też ostatnio zero trakcji:P myślę że z zejściem poniżej 7 s. nie będzie problemu no ale nie ma co gdybać pomierzysz to się dowiemy :diabel: A śmigasz cały czas na tych 16'? ostanio g-techem najlepiej 7,02 teraz doszlo ok 9 KM i 13Nm na zime stalowe 14 185/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 6,7 na g-techu zrobisz jak nic. Ja robiłem powtarzalne 6,77/6,78 z pełnym wnętrzem i obecną mocą. Domniemam przy tym, że Twoja Prima obecnie ciągnie lepiej niż mój Sunny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 6,7 na g-techu zrobisz jak nic. Ja robiłem powtarzalne 6,77/6,78 z pełnym wnętrzem i obecną mocą. Domniemam przy tym, że Twoja Prima obecnie ciągnie lepiej niż mój Sunny. jak bedzie sucho sie to sprawdzi :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ps. masz duży potencjał w układzie paliwowym, może by to wykorzystać np. zapodać dodatkowy gaz cobyś czasem mógł jechać na podwójnym gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Moje cyferki: :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 bardzo pozytywny ten niuton wyszedł [ Dodano: Czw 29 Sty, 2009 22:19 ] Teraz zerżnięcie łba, mała obróbka kanałów i okolice 170/215Nm powinny być :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pokombinuj z odciną, bo Niuton za szybko spada. Ale i tak zaczynasz być groźny dla czerwonej. Zwłaszcza na starcie. Wal do Ułęży na pierwszą 1/4 w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Autko na sprzedaz (jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 może by tak tłoczki z 300ZX zapodać - mam secik nowych, spręrzanko do 11:1 wzrośnie a pojemność do 2045ccm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ooooooo :027: a ile KM, przydaloby sie przy okazji........ planowania :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nie trzeba planować... obstawiam jakieś +10KM i +10Nm w całym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie ma jak motywacja Kuby do zaniechania, sprzedaży auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 hehehe :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wlasnie wrocilem z nad morza i spalanie mnie zdziwilo strasznie na plus, trasa ze stacji do stacji bez hamowania predkosc 80-120km/h spalanie lpg 7,5L/100 cykl mieszany jazda po Gdansku (plynna, żwawa) i trasa 10L/100km no cos pieknego tylko w trase jechac [rzy obecnych cenach lpg wyszlo grosze, a jak jakis tir to Pb i jazda na III i ogien, dodam ze jechalismy w 4 osoby + pelny bagaznik, nawet zapas wziolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ROKI a więc znaczy się, że auto zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jakby tam sekwencyjka zawitała to uuuu... srogo by było i na gaziku szło by tiry :527: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ciekawe czy nowy właściciel coś jeszcze nadłubie czy wystarczy mu 165km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi