lukas Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 oj chyba nic z tego--z pewnych źródeł wiem że jeszcze się przydadzą FRYZJEROWI i to niebawem..ps jak po montażu ECUMAJSTRA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A ja slyszalem od znajomego mojego kolegi ze jego szwagier zna kogos co slyszal ze auto prawie sprzedane i nastepca zrobi najmocniejsze N/A w SR20DE :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 o kurcze to jakiś nissmomaniak musi być-przecież ju zdużo zrobione w twojej nysce jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 się ona prosi o N1 tłoki i Fryzierowe wałki - nieźle mogło by być :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 chyba fryzjerowe wałki wlecą do tej primki za niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ja nie wiem tylko tak słyszałem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Auto sprzedane Lukasowi Dbaj o mojego k**wiszona :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 BĄDŻ SPOKOJNY-trafiła w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi