dzemik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 terrano nie ma centralnego mechanizmu różnicowego.Nie można jeżdzić po suchym asfalcie na 4H. Jak kolega ma dużo kasy na opony i siłę w rękach to może tak jeździć, o ile inne mechanizmy nie padną wcześniej niż opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Powiedziałbym, że wkrótce zacznie mu się zam napęd wypinac, bo zajedzie sprzęgiełka, o ile takowe posiada, jak nie to biada układowi napędowemu, oj biada I kup potem od takiego auto. Krzyżaki, jak nie wały, sprzęgiełka i nawet reduktor do wymiany. A wszystko przez to, że nie chce się takiemu zdobyć informacji na temat auta. :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość superkorek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dziś byłem u kolegi który jeździ nissanem Terrano i zadziwiła mnie jego wypowiedź iż jeździ z włączonym napędem równiez po asfalcie może nie wie, że można inaczej :064: Ostatnio kupowaliśmy Toyotę LC Boris jaką Toykę szarpnąłeś...pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Powiedziałbym, że wkrótce zacznie mu się zam napęd wypinac, bo zajedzie sprzęgiełka, o ile takowe posiada, jak nie to biada układowi napędowemu, oj biada I kup potem od takiego auto. Krzyżaki, jak nie wały, sprzęgiełka i nawet reduktor do wymiany. A wszystko przez to, że nie chce się takiemu zdobyć informacji na temat auta. :028: Kupujesz taki samochód --- i taka pierwsza informacja: NIE JEŻDZONY W TERENIE wolę chyba żeby jeździł w terenie. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dokładnie Czasami można znaleźć auto w lepszym stanie - "Od Leśnika" niż "Od niepalącej zakonnicy", może to pierwsze jest bardziej porysowane ale przynajmniej właściciel dbał o mechanizmy i wymieniał oleje kiedy trzeba. Zdarzają się takie samochody z Niemiec, jakiś dziadek Helmut nie rozłączał sobie napędów. Najlepiej to podczas "opytunku" robić z siebie głupa i pytać się o wszystko w najbardziej irytujący sposób. Ja tak robiłem z moim nabytkiem, pytałem się dosłownie o wszystko, nawet było takie pytanie "dlaczego jak odpala to dym leci z rury" Kolesia ładnie poddenerwowało, ale poskutkowało. (oczywiście wiedziałem o co pytam, chciałem tylko sprzedawce przetestować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam, mam prośbę o pomoc w wyborze samochodu terenowego 4 x 4.Samochód będzie używany 5 razy w tygodniu do jazdy po mieście i w weekendy do jazdy na grzyby i ryby Na zakup mogę przeznaczyć do 35 tys. Reasumując 5 dni w tygodniu będę tym autkiem jeździł do pracy a w weekendy na ryby i grzyby. Z góry dzięki za pomoc X-Trial to auto wymarzone dla CIebie Mało pali, jednostka dobra do gazu egzemplarze z pierwszych lat produkcji widywałem w cenie do 35tyś, a możesz też kupić uszkodzonego i naprawić np. ten poniżej wyjdzie poniżej 35tyś. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3816286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi