gre Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Po tym jak sie rozmyśliłem ze sprzedaża auta (brak chetnych a chetni nie mieli kasy:P)po takich modach : Zmodyfikowana głowica ( poszerzone kanały , planowanie 0,67mm ) Wałki sportowe Zmodyfikowane kolektory : ssący i wydechowy ( pełna obróbka ) SMT6 - wystrojone Dolot Kit K&N Sunny GTiR Zmieniony układ wydechowy olej Castrol TWS + nowy filtr paliwa i oleju Po przeglądzie Tarcze przód EBC Turbogroove - 1000km Klocki przód EBC Greeenstuff - 1000km nadszed czas NA COŚ WIEKSZEGO CZYLI.......MONTARZ TURBO W MOJEJ ALMERCE ,TAK DOKŁADNIE RAZEM Z COOBCIEM BEDZIEMY BRACIA NISMO:] wszystko potrwa do końca marca myśle i naświeta wielkiej nocy narodzi sie nowa jedyna ALMERA MONTUJE W www.mx.com.pl turbo kkk k04,IC IVECO OD LEONA 550 PROJECT:d:d,WTRYSKI 370 ccm OD NISSANA 200SX SR20SET,NOWY KOLEKTOR POD TURBO I WIELE INNYCH CO TAM MI MX-i zrobią:P wiec szykowanie na modlin ciąg dalszy......GTI TURBO SZACOWANA MOC TO 200 PSKÓW ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 po pierwsze fajnie ze GTi zostaje u Ciebie, po drugie zycze powodzenia bo duzo jest zabawy z turbo.... jakbys potrzebowal czesci od 1.8VT na K04 to moge rozmawiac z kumplami z LeonClubu POWODZENIA!! przewieziesz mnie kiedys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Czekamy ziom ! Projekt ciekawy :shock: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 CZULEM PISMO NOSEM... :wink: :wink: NO TO POZOSTALO NAM CZEKAC I MOZE BEDZIE NAM DANE SIE TAKA RAKIETA PRZEJECHAC :wink: GO GO GRE :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo78 Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 W takim razie powodzenia GRE, tylko zastanawiam się czemu o tak małej ilości koników mówisz, tylko 200 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 nie m,am na razie kasy na kute bebechy wiec zobaczymy ile wyjdzie pisze mniej zaby zaskoczyć wiekszą ilością chomików:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Twoje bebechy plus odprerzajaca uszczlka pod glowice (ok 2mm) zapewni ci bezpeiczna granice na ok 1 bar... co za tym idzie powinno z tego wyjść nieco ponad 250 koników :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 pisze mniej zaby zaskoczyć wiekszą ilością chomików:P http://www.modifiedcars.com/cars/928.htm i to tylko na 0.7 bara :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 no 232 koni silnik nie odpręzany doladowanie 0,7 bara - całkiem łądny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 zobaczymy ,zobaczymy w czwartek auto juz na bank idzie do modowania:P a teraz zakupiłem fele 15ki spoko leżą :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 do tego oponki 195.55R15 lub 205.50R15 i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 na razie są oponki stare barumki i jakieś tam:P ale w dordze są juz nowe ,a tak to moze ma ktoś załatwić oponki 205/50/15 z duzym indexem predkiści w dobrej cenie??ma ktoś zniżki na oponki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 DZIS MOJE NISMO ZOSTAŁO W MOTOEXPRESSIE:(((( CZY JA SIE NA NIE ZNOWU DOCZEKAM:((((TAK JUZ ZA NIM TESKNIE ALE JAK GO ODBIORE TO PEWNIE NIE BEDE IWEDZIAŁ JAK TYM JECHAĆ:d:d::d:d:d:d: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...960487&rd=1 chce kupic to!!czy ktos wie czy to bedzie na 100% do mnie pasowało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 bardzo małymi kroczkami ale zbliża sie dzien odbioru mojej almerki TURBO tu jest kilka fotek http://www.mx.com.pl/forum/viewtopic.php?t=189 ale do 1szego kwietnia powinna juz śmigac! o bosse kiedy to bedzie juz tak mi sie dłuży...:(::( :? [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 na razie są oponki stare barumki i jakieś tam:P ale w dordze są juz nowe ,a tak to moze ma ktoś załatwić oponki 205/50/15 z duzym indexem predkiści w dobrej cenie??ma ktoś zniżki na oponki?? Gre zadzwoń tutaj 025/6329909 proś szefa , ma chyba wszystkie rodzaje wszystkich producentów, może by wchodziła w grę wysyłka bezpośrednio lub coś byśmy wymyślili. Ja kupilem Conti premiumcontact po 200 (na www.opony.pl po385)z założeniem na alu i wyważniem nowe prosto z magazynu, a taka znizka bo rocznik grudzień 2000. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Ja kupilem Conti premiumcontact po 200 (na www.opony.pl po385)z założeniem na alu i wyważniem nowe prosto z magazynu, a taka znizka bo rocznik grudzień 2000. A kiedy montowałeś w grudniu 2002? Bo jak później, to ja dziękuje za czteroletnie opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Bo jak później, to ja dziękuje za czteroletnie opony. Wiem, ze 4 lata to sporo, ale gumy przechowywane były w magazynie producenta (tak twierdził gość) w odpowiednich warunkach. Opony nie są popękane, sparciałe itp. Szybciej sie starzeją przy używaniu przez 4-5 sezonów. Wolałem takie niż po 1 lub 2 sezonach z zachodu jakieś wyząbkowane (np przez wcześniejsze focusy lub nawet primery p12) ale na oko ładne. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Wolałem takie niż po 1 lub 2 sezonach z zachodu jakieś wyząbkowane (np przez wcześniejsze focusy lub nawet primery p12) ale na oko ładne. No zdecydowanie w tym miejscu masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 No właśnie się dowiedziałem że GRE ma juz zamontowany IC dość pokaźnych rozmiarów a także ma połączenie miedzy nim a kolektorem ssacym. Z tego co mi wiadomo włąśnie się tworzy kolektor wydechowy DAWAJ GRE DAWAJ ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 no spawa sie kolektor spawa wrzuciłbym foto ,ale nie wiem jak ktoś pomoże?? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Fotki od Łukasza. PS: IC spod zderzaka bosko na nas zerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KHALAD Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Zaczyna to wyglądać bardzo interesująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 O no juz groźnie wygląda a jeszcze nie złożona .Opisz jak się jeźdi i jaki jest tego koszt. Kto wie może i ja bym swojej takie cacko dołożył :? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Tak opisz jak chodzi. No i jates foteczki dolacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi