Coobcio Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 NA sprzedaż dobre sobie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zobaczcie to: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65848134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 spoko...od checi sprzedaży do jej sfinalizowania jest dluuuuuuuuuuuuuga droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 sluchajcie nie wiem czy moge zdradzic ale z tego co wiem to Gre chce teraz autko 4x4... po tym jak ostatnio sprzedawal, bo chcial turbo i wkoncu zdecydowal sie dolozyc turbo do Almerki... to ja poczekam na Nissana Almere 2,0Turbo 4x4 8) :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 spoko...od checi sprzedaży do jej sfinalizowania jest dluuuuuuuuuuuuuga droga Ale gdyby znalazł się dobry kupiec to byś się rozstał z turbo almerką :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 spoko...od checi sprzedaży do jej sfinalizowania jest dluuuuuuuuuuuuuga droga Ale gdyby znalazł się dobry kupiec to byś się rozstał z turbo almerką :?: :?: baaa! oczywiście że tak, podalbym nawet cala historie modyfikacji, tajemnice almery i jej sekrety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 a co zamierzasz kupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boocik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Szkoda samochodu ale jak sam powiedziales.....droga do sprzedania samochodu jest dluuuuuga!!!! To twoja decyzja wiec nie wnikam Co? ?Jak? Po co? I dlaczego? Jak mozesz to tylko zdradz nam co bedzie pozniej.....Nissan?czy cos innego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 popatrz na swoj podpis i odpowiedz sobie sam ale żeby sprzedać auto takie jak NissanAlmera TURBO TO nie takie hop-siup wiec czeka mnie tulaczka z autkiem jak nic widze,ale jak sie trafi kupiec to sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 a co zamierzasz kupic?? wacku nie wiem , najpierw sprzedajmy Almere, chodzi mi po glowie coś z turbo w serii może 4x4 okrągle światla z przodu, wersja WRX, HMM :wink: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 wrx?? a "ktos" mi kiedys mowil ze kasy nie ma 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 wrx?? a "ktos" mi kiedys mowil ze kasy nie ma 8) przeciez to nie takie mega drogie wacu, twoja maxima chyba droższa co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 wrx?? a "ktos" mi kiedys mowil ze kasy nie ma 8) przeciez to nie takie mega drogie wacu, twoja maxima chyba droższa co?? no za maxime dalem 10 kola z podatakimi i wszystkim a o jakim wrx mowisz?? nowy czy uzywka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 tja nowa;/ no co ty 2002 rok zwykly wrx nie sti nawet!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 zwykly??? eeee no to co ty tam bedziesz mial 220KM?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 czy bede to sie okarze, tak one mają 220 w serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 czy bede to sie okarze, tak one mają 220 w serii i znow bedziesz dlubal i plakal ze ci cos nie pasuje?? wracajac do ceny to przygotuj sie na jakies 40 tys zl i wiecejmoze nawet 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 spoko ceny znam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale byloby fajnei jakby mi mama tez na wszystko dawala :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale byloby fajnei jakby mi mama tez na wszystko dawala :wink: Nie musi mama, może też tata :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale byloby fajnei jakby mi mama tez na wszystko dawala :wink: Nie musi mama, może też tata :wink: a to i jeszcze lepiej, hmmm naplyw nieopodatkowanej gotowki z dwoch stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 moze zamiast WRX kup Sky http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65498542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 moze zamiast WRX kup Sky http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65498542 o prosze jaka okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi