Gość MIS Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 NOM LADNE FAJNIE WYSZLO AUTKO "WIDMO" KTORE PRZEJECHALO OBOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 małe a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 A jednak Robią do Almer Kiedy montarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 w wolnej chwili, to do sunny ale wejscia ma takie jak u mnie( na oko pasuje )zobaczymy , moze dzis to założe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 z tego co z zaówarzyłem to sporo gratów pasuje z N14 do N15... Powinny te przewody pasować. Daj znać czy stwardniał CI pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Daj znać czy stwardniał CI pedał dobre :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 [quote= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 hehehe juz gdzies te fotki widzialem. PS jak wam sie podoba parkiet u mnie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 [q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 PS jak wam sie podoba parkiet u mnie w domu troche sie zeschną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 To MSD jest kompletne, wzmacniacz napiecia (Power Transistor no i cewka), wtrsyki 650cc nie wiem czy w pelni zaspokoją twoj głod jakieś 350-380 koni to maks na nich widze ale do jazdzy po mieście chyba styknie Choć może BRT do 400 z nich wyciągnie, czekamy na efekty ! ! ! Pozdrawam kolege Maniaka ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Paczka lotnicza numer : 1270980- paczka znajduje sie w drodze do portu morskiego/lotniczego - kontener opuscil magazyn w Chicago dnia : 1/10/2006 :twisted: JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI WACU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Paczka lotnicza numer : 1270980- paczka znajduje sie w drodze do portu morskiego/lotniczego - kontener opuscil magazyn w Chicago dnia : 1/10/2006 :twisted: JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI WACU!!! a;e sie qrwy wleka. dopiero 10 stycznia wyleciala z chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 to ile to może potrwać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 to ile to może potrwać?? jesli sie nie mysle to kontener leci lufthansa. to 11 bedzie we frankfurcie badz monahium. stamtad jakies 2 dni i bedzie w wawie. dzien moze 2 i u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 to n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ze 300 paredziesiąt koni się wyleje ladne mie 20% Stage II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 [quote="C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 oj to coś czuje że grobo ponad bar bedzie grany... Osobisię wole jak jest więcej KM niż Nm jest mniejszy problem z trakcją i o wiele lepsze czasy wychodzą. Porownaj siebie i tego FOCUSA on ma 100Nm więcej i co z tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 oj to coś czuje że grobo ponad bar bedzie grany...Osobisię wole jak jest więcej KM niż Nm jest mniejszy problem z trakcją i o wiele lepsze czasy wychodzą. Porownaj siebie i tego FOCUSA on ma 100Nm więcej i co z tego... ale w bezposredniej konfrontacji dostałem od niego , nie różnicą klas ,ale dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Trzeba się na nim odegrać i zbeszcztać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 dosżły wałki odebrane, AUTO ZOSTAŁO DZIS W TOMARACING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no to teraz bedzie rzeznia az do odciecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 spoko dasz rade ale ja nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi