bodek_n14 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Chciałem się zapytać o trakcję, zwłaszcza po zmianie faz, ale czekałem na jakieś info. Właśnie je dostałem Służę kamerką jak już będzie linka. PS. Może mini spocik? [ Dodano: Pią 11 Sty, 2008 22:22 ] nakręcimy g-techa, dajesz info na PW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jutro jest mini spocik u maćka pod hamownią od 10:00 zaczynamy a gwiazda programu ma się pojawić chwilę przed 11, kamery mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Spocik się odbył i został zdominowany przez Saaby. Gwiazda programu pojawiła się zgodnie z zapowiedziami ale tylko na parę chwil. Mimo sporego ruchu, mokrego asfaltu i opon zimowych co spowodowało że trakcja była fatalna to jednak wrażenia są bardzo miłe. O dźwięku emitowanym przez ten silniczek nie wspomnę :diabel2: niech za opis wystarczy fakt że w momencie gdy Yarko dociskał gaz do dechy wszyscy wokoło patrzyli tylko w jeden punkt i nasłuchiwali Kamer niestety zabrakło :/ Pozdrawiam i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jutro jest mini spocik u maćka pod hamownią od 10:00 zaczynamy a gwiazda programu ma się pojawić chwilę przed 11, kamery mile widziane Kurde szkoda ze dopiero teraz to przeczytalem : A bym wpadl z chceia moze nawet z kamerka :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 taki tam filmik na szybko... JarQ.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ale to jak na luzie dajesz gazu - jutro profi kamerą nagramy podczas jazdy jak to działa. może mała ustawka z Subarakiem 247KM i 367Nm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ale to jak na luzie dajesz gazu no na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No to szybki spontan, brać kamery i bić na 15:00 pod hamownie maćka - ul. mineralna 26. Tam się ustawiamy jak coś to dzwonić 602 233 236 do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No to szybki spontan dla mnie był za szybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Chcialem wpasc ale troche sie spoznilem :/ Kolo 16 juz nikogo nie widzialem :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryn87 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Kuba, skąd Ty bierzesz takie silniki? Nie masz może na strychu jakiegoś 1,0 superturbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie mam, mam tylko do dyspozycji: 3 x Sky Line R33 całe przody z RB25DET 3 x SR20DET RWD 3 x SR20DE przednio napędowe i jeszcze parę tych SR20VE To tyle jeśli chodzi o nissany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 kto następny po mienne fazy hehe? ja zaczekam jeszcze, na razie jakiś film mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 jak ktoś by miał ochotę zobaczyć na żywo to zapraszam na spoty passwordjdm.pl, nissantech.pl, nissan power team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ladny woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 faktycznie ciągnie wskazówka prędkościomierza aż nienadąża i słychać że kolega ma dobre opony do taczki w euforii cudownych osiągów radzę pomyśleć o swoim bezpieczeństwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Yarko trzeba dodać mocy bo na III słabo miele, doprężyć koniecznie i ten rozrząd przestawić, wałki zostawić te co masz... Wówczas będzie męsko jak trzeba Chłopaki mocy nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Yarko trzeba dodać mocy bo na III słabo miele, doprężyć koniecznie i ten rozrząd przestawić, wałki zostawić te co masz...Wówczas będzie męsko jak trzeba Chłopaki mocy nigdy za wiele pasuje jutro, najpóźniej po jutrze robie porządek z termostatem bo już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 czym mozna go doprezyc??? i chcesz krecic tym "rozrzadem" co jest zeby jeszcze dopracowac to wszystko...ile mozna jeszcze podciagnac takimi "operacjami" ;-) pytam sie tak na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 doprężyć najłatwiej moimi starymi tłokami z SR20DE, wtedy stopień sprężania będzie 11:1. kręcenie wałkami przynosi różne efekty, w zależności od silnika, wałków itd. na razie wszedłbym z samymi zębatkami bo trzeba wymienić uszczelkę pod deklem przy okazji. miło by było przekroczyć 200KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 no to dosc prosta operacja ;-) bo tloki masz , Kuba pokreci na hamowni walkami i mozna przekroczyc te magiczne 200 kucy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 200KM to bez wymiany tłoków, na tłokach z poprzedniego SR20DE to ja myślę że tak ze 210KM pasowało by osiągnąć a wtedy poczekać na łądną pogodę wrzucić na przód półsliki Toyo R888 i niszczyć wszystko co ma 4 koła i porusza się w woj. mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 hmmmm jak to pieknie brzmi ;-) czyli koszt zrobienie okolic 210 koni nie jest duzy ;-)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 czyli koszt zrobienie okolic 210 koni nie jest duzy ;-) ??? ~7kpln za silnik i strojenie + podmianka tłoków + kółka + strojenie Według mnie: Tak jak by od samego początku ruszać to okolice 10kpln trzeba liczyć. Dużo? Jak na taki efekt to bez kitu warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryn87 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A coś co wejdzie do micry? bo chyba sr20 to jak sie klapnie tylną kanape:P Yarkoo projekt jak najbardziej zacny, ponad 200 km z taką masą auta to już jest poważny wymiot. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi