bodek_n14 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ehhh... mi jakoś przeszedł zajaw na VE ale jak to czytam to znowu o nim myślę... trzymam kciuki :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No Rossi ma już swoją maszynę, niewystrojoną, zamuloną: seryjnym wydechem i wąską przepływką do tego popękany katalizator - po przygazówce trochę go niby wydmuchało i w trasie nawet przyjemnie się tym jechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Juz o niebo lepiej i nawet slychac troche zmienne fazy heheheh w seryjnym dziurawym i wleczacym sie po ziemii wydechu :-) ale to jeszcze nie koniec - dopiero polowa roboty, w poniedzialek el-tec na porzadny wydech z kolektroem 4-2-1 pozniej do Coobcia pod garage na duza przeplywke i CAI i lekkie porzadki kabli i predkosmierza, i finalne strojenie na rolkach :-) ale juz jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ps. się już tu nie rozpisuj tylko czas na projekty i ich rezultaty... - jest już co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ps. się już tu nie rozpisuj tylko czas na projekty i ich rezultaty... - jest już co pokazać może w realu jakieś spotkanie, żeby zobaczyć jak się prezentują autka z VE wkupie Mozna zrobić fotki...mogę sie tym zająć umieścić gdzieś bo fakt powinno się głośniej o tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 całkiem miła perspektywa, moje powinno byc gotowe juz w sobote na tip top, zwlaszcza 2 czarne sunny z VE moga sie prezentowac fajnie - cichociemne wozy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 maacieq napisał: Mozna zrobić fotki...mogę sie tym zająć umieścić gdzieś bo fakt powinno się głośniej o tym zrobić Jestam za spocikiem VE. Moja czerwona powinna być gotowa we wtorek. A dobre fotki by się przydały, bo obiecałem zamieścić w projektach i prezentacjach. Może w piątek na warszawskim spociku NKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 cholercia w weekend wyjezdzam :/ możemy się np. w środę na wieczór ursynowie ustawić kto może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 pasuje, może koło kościola na Belgradzkiej - tam jest kawałek parkingu obok -18.00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ok tylko ja mogę deczko później ok 19. Jeśli są jacyś jeszcze chętni którzy nie wiedzą jak trafić to może jakiś 'marketowy' parking?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No to zostaje Real/Obi/dawniej Geant przed marketem samochodowym - 19.00 Zobaczymy, czy ktoś dołączy. Zmienimy oponki w czerwonej i podjedziemy z xkarolem w 2 bryczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 może ja dołączę ale nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 bodek_n14 Dołącz, naprwdę warto posłuchać jak pracuje VE. Do 3000 cisza, ale potem jak u ścigantów, tylko bardziej męski, basowy warkot. Zapraszam maacieq-weź aparat koniecznie, bo ja nie mam odpowiedniego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 bodek już słyszał VE na wolnym wydechu :diabel2: co do spota to może się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Yarkoo Pojaw się, porównamy pod machami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 moze warto juz zaproponowac termin hamowni grupowej??? Zeby sprawdzic dwa nowe VE i je porzadnie dostroic?? Co myslycie o piatku????? oczywsice moze przyjechac kazdy nie tylko VE ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a dzwonił ktoś do maćka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 To moze najpierw dogadajmy czy pasuje piatek popoludnie wiekszosci i wtedy zadzownimy??? Tak wogole nawet nie mam numeru tel. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nie musicie dzwonić jest 30% szans że maciek będzie na hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Może jeszcze trochę poczekamy. Wstępnie rozmawiam Coobciem o wydechu ze srebrnej i przepływomierzu i może jeszce zmodyfikowany dolocik a'la "Coobcio" 2-ga wersja. Za parę dni powinno być po bólu, a wynik czerwonej na hamowni znacząco zmieniony. Po hamowni wstawię wszystkie czyli trzy !!! wykresy z silnikowej historii czerwonej p.s. -zrobiłem wlepki SR20VE, takie na tył woza, może ktoś chce, free of charge of course -takie stylizowane jak na stronce motora SR20, srebrne z czarną obramówką, tylko trzeba je dokładnie wykroić, skalpelem, na dobrej folii 3M. -odnośnie hamowni, to dla tych co nie wiedzą: Grabowski Motor Sport ul. Mineralna 26 03-107 Warszawa Umów się już dziś: 604 400 134 50% na hamowanie nyski (czyli 50zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi