dylson Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 smeru, masz racje ale np w p12 samopoziomawanie dziala tylko podczas uruchomienia silnika i nie jest dynamiczne jak napisal silver. Ciekawy jestem w ilu autach jest samopoziomowanie dynamiczne czyli takie co non stop poprawia wysokosc swiecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość texet Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 dobra a ja zapytam tak, jakie montowane sa xenony w p12 FABRYCZNIE? bo posiadam i zastanawiam sie co zrobie jak jedna z zarowek xenonowych padnie a nie mam pojecia jakie tam sa zarowki bo ten samochod kupilem z xenonami z drugiej reki, a nie usmiecha mi sie jechac do nissana na zmiane zarowki bo pewnie swoje krzykna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 texet, lampy wyladowcze D2R - czyli z przeslana - D2S nie maja przeslony ale te ida do soczewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pj007 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Też się zastanawiałem nad zestawem HID ale nie chce mi się wyciągać ich przed przeglądami. I nie ma się o co kłucić, od Policja i tak pewnie się nawet nie zorientuje o ile oczywiście gdzieś ją spotkamy. A jeśli chodzi o oślepianie to i daj 50% Polaków oślepia jadąc na halogenah po mokrej drodze niby nie można a jednak jadą. Świata nie naprawimy, a tym bardziej przekrzykiwaniem się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Też się zastanawiałem nad zestawem HID ale nie chce mi się wyciągać ich przed przeglądami. I nie ma się o co kłucić, od Policja i tak pewnie się nawet nie zorientuje o ile oczywiście gdzieś ją spotkamy. A jeśli chodzi o oślepianie to i daj 50% Polaków oślepia jadąc na halogenah po mokrej drodze niby nie można a jednak jadą. Świata nie naprawimy, a tym bardziej przekrzykiwaniem się na forum. Pewnie, po co przestrzegać prawa, a zresztą policja to banda debili. 50% Polaków oślepia, to znaczy że ja tyż mogie... 50% kradnie, to dlaczego ja mam nie kraść? 50% nie widzi nic złego w jeździe po jednym piwie, to dlaczego ja mam nie jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pj007 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zła intepretacja mojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A ja zgadzam sie z kolegą " '08piomal ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi