Gość Tomajszek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 a fotki masz parę linijek wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teetime Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Fotki czego? radia? czy modulu...? :/ Fotki zamontowanego radia gdzies juz sie tu plantaly, jak dokopie sie do aparatu to pstrykne, a jesli chodzi o modul to nie wiem gdzie go wsadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Możecie podać ile w sumie wynosi zakup z montażem takiego kenwooda np ? [ Dodano: Wto 12 Lut, 2008 16:08 ] CMS NaviMediaTD650BG, PIONEER AVIC-HD3, co o tym sądzicie ? Czy da sie te cuda w navarze zamontować ? Czy po zamontowaniu wszystko będzie chodzić ( sterowanie w kole itp ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zapco Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Odnośnie adaptera DVD. Znajomy szukał czegos takiego do Navary i zlalazł tu www.martos.com.pl . Kosztuje tylko 449zł, niestety nie jest P&P, ale w firmie obiecali dać instrukcja jak go podłaczyć . Podobno to sprawa podpięcia 8 kabelków. I najważniejsze - filmy DVD u nas i tunery TV daja sygnał w PAL, a ten adapterek zamienia go w NTSC - w takim chodzi cała wizja w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guma Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pietja, cześć kolego mam taka sprawe potrzebóje jakiieś namiary na mario tego od nawigaci do nawary bo widze że ty jesteś z niej zadowolony ja jestem nowy na forum i niewiem co i jak. prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pietja, cześć kolego mam taka sprawe potrzebóje jakiieś namiary na mario tego od nawigaci do nawary bo widze że ty jesteś z niej zadowolony ja jestem nowy na forum i niewiem co i jak. prosze o odpowiedz Na dobry poczatek witam na forum Moge podac Ci adres e-mail do Mario, innego namiaru nie posiadam. Mam jeszcze jego adres, ale nie chce udostepniac Jego danych bez Jego zgody. Jesli chcesz adres e-mail do Mario to pisz do mnie na PW. Dogadamy sie co i jak. Pozdrawiam :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guma Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pietja, a może ty mi załatwisz płytke do mojej nawary z nawi będe wdzięczny :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Pietja, a może ty mi załatwisz płytke do mojej nawary z nawi będe wdzięczny :one: Bardzo chetnie wspooglbym dobroczynna 'dzialalnosc' Maro, ale niestety nie mam odpowiedniej nagrywarki do przegrania plytki i nie bardzo wiem jak przegrac cos takiego. Narazie czekaja mnie duze wydatki zwiazane z kompem (wymiana procka, plyty, ramu, grafa juz nowa :one: ) Moze jak sie z tym uporam i bede wymienial nagrywarke to pomysle o was :diabel: Pozdrawiam P.S na PW poszla juz wiadomosc odnoscie namiarow do Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi