Gość 7,62 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Wszystkich Kolega mi polecił wasz portal i jestem bardzo zadowolony ) Kupiłem sobie ostatnio Nissana Navare 2.5D i o to właśnie ona ) No to kolego witamy w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Petroniusz001 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich szczęśliwych posiadaczy navki, ja pomykam swoją od stycznia 2009, jestem na forum od dziś (09-06-2009) jeszcze raz gorące pozdro dla was!! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur41 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 dzemik, ja tez Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kjakub26 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam ja również kupiłem Navarke, co prawda nie nową ale sprowadziłem sobie osobiście z Francji wróciłem samochodem na kołach i cala podróż przebiegła bez najmniejszego problemu.Natomiast mam problem z językiem ...czy ktoś może wie jak i czy da się zmienić język menu bez konieczności jechania na serwis?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KotSylwester Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witka,Dziś się zalogowałem Kupiłem niedawno Nissana Frontier D22 z silnikiem benzynowym 2.4 z nadwoziem King Cab. W którym miejscu na forum mogę założyć swój temat? Fotki, opisać co zrobiłem w aucie, opisy DIY itp?? - Par rzeczy zrobiłem Oczywiście bez wieś tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witamy nowego grupowicza. Swój temat możesz oczywiście założyć w każdym miejscu Jak chcesz pisać o navarce to oczywiście w dziale navara. Przed założeniem tematu sprawdź, czy nie był już założony wcześniej. Niektórzy tutaj są drażliwi na tym punkcie. Ale ciiicho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voytec Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkich Też chciałbym pochwalić się navara. Kupiłem ją miesiąc temu i jestem z niej bardzo zadowolony, a marzyłem o niej już od jakiegoś roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad_navara Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam. Jestem nowy i chcialem sie przywitac i rowniez jestem uzytkownikiem Navary od jakis 2 lat. Chetnie zaprezentuje, pokaze zdjecia tylko nie wiem w ktorym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Najlepiej w tym temacie. Tutaj się chwalimy nabytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad_navara Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ok to przedstawiam tutaj jak kolega powiedzial, tak jak mowilem kupilem navare 2 lata temu w salonie nowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majku Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Bardzo ładne felgi ale moim zdaniem końcówki wydechu nie pasują zupełnie do takiego auta, ale ile ludzi tyle gustów. Ciekawe czy z obu wydobywają spaliny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad_navara Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ciekawe czy z obu wydobywają spaliny:D Dokladnie rzecz gustu, a jak mowia o gustach sie nie dyskutuje. To tez wlasnie bylo tak ze zajechalem zrobic wydechy a fachman mowi "panie ale rozumiem ze tak jak u wszystkich robie ze ma dymic z jednej koncówki tak ?" ja na faceta zdziwiony w szkou i mowie do niego ze nie po to wstawiam dwie zeby dymilo z jednej i taki zdziwiony mowi do mnie " ze pan wie ze to bedzie o wiele wiecej kosztowalo" mowie ze nic nie szkodzi ... dziwni ludzie sa hehe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ważne żebyś ty się czuł dobrze w swoim aucie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voytec Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam oto mój arctic truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Hehe miałeś trochę machania Gdzie Cie tak zasypało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alex.raven Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam wszystkich, jako nowy wśród szczęśliwców - Navara D40, kolor nie jedyny słuszny - sreberko, ale podoba mi się to... ujeżdżam ją od 28-12-2009 i już 1500 km... nie mogłem sie oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad z Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gdybyś poczekał kilka miesięcy miałbyś nowszy model.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voytec Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kolejne fotki z górskiej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Gdybyś poczekał kilka miesięcy miałbyś nowszy model.Powodzenia. Różnice będą "kosmetyczne". Tak jak pomiędzy 2007, a 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DRETECH Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam kolegów! Jezdze navarka 2007 listopad, kupiona salon kmj gdynia,i pare uwag (PRZEBIEG PRZED KONCEM GWARANCJI 97000) WYMIENILEM JUZ 3 RAZY SPRZEGŁO!! Jezeli chodzi o obsługe posprzedazowa to nie jest ciekawie,spychologia ogólna, przy 60 000 km poszedł krzyzak wału napedowego, chcac go zrobic gwarancyjnie musiałem czekac miesiac na krzyzak!!!! Na moje reklamacje musiałem w koncu dzwonic do Budapesztu gdzie jakis dziwny smiesznie mówiacy człowieczek(nawet tam Nas Polaków olewaja) tłumaczył mi ze trudno bo nie ma w systemie-nic wiecej nie potrafił mi powiedziec, w sumie nie jestem pewien czy jezeli nie ma czegos takiego jak Nisssan Polska i sprzedaje sie auta na terenie polskim czy nto jest legalne,. W koncu trafiłem na w miare normalny serwis (gdansk-pro motor) gdzie po prostu szef starał sie mi pomoc a nie odsyłał w kosmos, Na gwarancji wymieniłem -krzyzak -zdezak tylni (rdza) -3 X SPRZEGŁO!!!(w krakowie łacznie z pedałem który jest wadliwy i nissan nie ogłasza akcji!!!!) -zawór egr -elementy zawieszenia I naprawde musze powiedziec ze załatwic cos w serwsach nissan to droga przez meke!!! W najblizszym czasie bede znowu wymieniał auto, jezdze nie dłuzej niz 4 lata,MOCNO SIE ZASTANOWIE zanim wybiore Nissan-i to tylko przez serwis, auto z drugiej strony jest ok ,wygodne,ładne itp ale niestety serwis to bardzo wazna zecz, a juz o aucie zastepczym dla uzytkowników nissan to zapomniec, ostatnio mimo ze nie z mojej winy czekałem na czesci zanim przysłali do kmj gdansk,musiałem u nich bulic za zastepczego note 139 zł dobe,i tak w koncu odebrałem moje autko nie skonczone bo nie dostali jakichs srub i załozyli stera,bo na paski nie wiadomo kiedy dojda, a tu co dzien nie dosc ze jezdze gównianym autem to jeszcze kasa leci? Czy jezeli uzywam auta do pracy w firmie, płace na niego i oddaje na serwis który zamawia czesci gdzies w swiecie i nie jest w stanie mi powiedziec kiedy one wpłyna to nie nalezy sie autko zastepcze (nie mowie o aucie tej samej klasy, juz obojetnie jakie). za podzielenie sie opiniami z gory bardzo dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankbkak Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Kolego w Polsce już tak jest że musisz o wszystko się kłócić choć samochód jest na gwarancji ,ja kiedy odbierałem swoje autko to skakali obok mnie jak małpy byle bym kupił go, no i go kupiłem najdroższą wersję i przy odbiorze okazało się że w samochodzie są trzy gniazda elektryczne a w żadnym niema zapalniczki ,dywaniki były ale nie do navary po małej kłótni wymienili je, zamontowali mi czujniki parkowania za 1400zł i do dzisiaj nie działają choć już je dwa razy wymieniali.Samochód w większy mróz słabo grzeje kiedy spytałem w serwisie to odpowiadają że ten typ tak ma.Serwis Nissana w Polsce ma dużo do życzenia po prostu ci panowie słabo się znają na nowych modelach a gwarancję samochodu rozumieją ale tłumaczą ją po swojemu i wmawiają że to wina nas kierowców że te samochody się tak psują .Kolego ja z samochodami o napędzie 4X4 jeżdżę około piętnaście lat i ostatnio dowiedziałem się w serwisie od gościa (mechanik pan.A.lat 28)że NAVARY to bardzo skomplikowane samochody i wielu kierowców źle nimi jeździ ,bardzo mnie ta wypowiedź rozbawiła po prostu bezkomentarza.Kolego i co powiesz na takie argumenty po prostu źle jeździmy ha ha ha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bernard_er Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem od roku użytkownikiem D40 DC LE z ubiegłorocznej promocji i oczywiście czytuję forum. Samochód jest ogólnie O.K., chociaż mam wrażenie, że moment obrotowy silnika przy obrotach biegu jałowego jest zbyt mały (także moment siły na kole przy 4L). I pytanko na czasie - czy u Was też przy obecnych temperaturach i zimnych mechanizmach nie chce rozłączać się reduktor? Pozdrawiam, Bernard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meham Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hej! Za 3 dni odbieram naszą Navarę z Rzeszowa. Wrażenia po pierwszej jeździe były bdb. Ogólnie jednak fora, opinie i wypowiedzi użytkowników sieją tyle zamętu, że kupno jakiegokolwiek samochodu to w domyśle loteria, bo albo pojeździsz albo trafisz na gniota w którym do wyiany będzie wszystko za wyjątkiem pokrętła radia trudno się dziwić, bo producenci i kolesie z salonów też swój PR robią na forach i skrajnych opinii jest masa. Mimo to na zdrowy rozum powinno być dobrze. Nasza czarna Navara zadomowi się na wiejskich drogach i leśnych duktach Bieszczad jako auto rodzinno-turystyczno-transporotwe Pozdro Meham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moja przez dwa lata chodziła idealnie, a potem zaczęła się sypać. Teraz znowu stoi w serwisie, już 5 raz problem z abs-em i napędami. Już nigdy tego badziewia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meham Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moja przez dwa lata chodziła idealnie, a potem zaczęła się sypać. Teraz znowu stoi w serwisie, już 5 raz problem z abs-em i napędami. Już nigdy tego badziewia! Pytanie czy czeka to każdą sztukę....mój opel chodził zgrabnie 180 000km i nagle hamulce, amortyzacja, ABS, czujniki...... wszystko się zużywa, choć oczywiście po tej klasie auta można oczekiwać więcej niż 2 lata niezawodności. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze... Meham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi