t0masz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wiec tak jak w temacie wytrzymałem bez QX całe 3 tygodnie, aż do dziś. Mój poprzedni egzemplaż miałem całe 5 lat i byłem bardzo zadowolony. Dziś nabyłem A33, jak będe miał czas po niedzieli to przedstawię autko na forum. Mało tego nie chwaliłem się ale jestem podwójnym klubowiczem , moim kolejnym nabytkiem jest podczciwe Sunny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 wielkie gratki. opisz cos o autku. a foteczki jak bedziesz mial czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dla ciebie wszystko . A33, 2001, 3.0 V6, wersja europejska, bodajże Elegance, czarna, oczywiście manual . Czarna skóra, elek. szyberdach i chyba wszsytko co powino być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 I tak ma byc. Widze ze dlugo nie wytrzymales bez maximy. Te auta maja dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Michał prosił Michał ma. Oto zjęcia. Przepraszam auto było brudne i światło nie najlepsze ale kiedyś postaram się bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 - Oto, co tygryski lubią najbardziej! Fura piękna. t0maszu, gratulacje i miłych wrażeń za kółkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Piekna maxi. Ja tu widze fele od maximy 00 wersja US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Coś bede myślał, wstępny plan to 225/45 R18, troszkę nadwymiarowe, ale będą oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kurde fajna furka, pogratulowac. Szybki lekko przyciemnic, wrzucic laczki wieksze.... i bedzie w sam raz (Y-pipe i dziura w puszcze obowiazkowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 no a33 w wersji 3.0 troche wolniejsza od a32. No ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 I obniżyć trzeba. W a33 wyżej sie siedzi sam fotel jest wyższy chyba, a ja tak lubiłem siedziec na asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Żeby forum nie zaśmiecać, to podłączę się do tego tematu. Dziś do klubu dołączyła kolejna Maxima Wersja QX, 1998r, 3.0 V6, manual, bordo metalic, skóra i inne bajery Później napiszę co nieco więcej i wstawię fotki (choć dzisiejsza pogoda nie zachęca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No pogratulowac! Czekamy na foty i do zobaczenia w BORSKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dziś do klubu dołączyła kolejna Maxima - Brawo, Maras! To ja też cierpliwie poczekam na fotoreportaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 piękne auto gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 t0masz, piękna gablota :one: niema co, gratuluje :one: Maras, ja również czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 widze ze grono maximek sie powieksza :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Gratulaciones t0masz, klawa gablota, bardzo mi się podoba, teź chcę taką trochę przesadziłeś z tym że na zdjęciach brudna i słabe światło pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Oto obiecany fotoreportaż. Najpierw reportaż. Maxima z 1998r, ale pierwsza rejestracja w czerwcu 1999r. Kupiona w polskim salonie przez sopocką centralę SKOKu dla pionu dyrektorskiego. W ciągu tych 9 lat używało ją kolejno trzech dyrektorów i przejechała 197 tys km. Ja ją kupiłem u gdyńskiego dealera Toyoty, gdzie została oddana w rozliczenie podczas wymiany floty dyrektorskiej (na Camry 3.5 w automacie, jakby ktoś się pytał ) Przy okazji mój ojciec osobiście udał się do SKOKu porozmawiać z ostatnim dyrektorem, który jeździł tą Maximą. Wypowiadał się o niej w samych pozytywach i generalnie potwierdził informacje, które usłyszeliśmy od dealera. A teraz foto (też brudna i średnie światło ) A tu ze swoją czarną siostrą I moją Primerką, która poszła na emeryturę w dobre ręce. PS. Ojciec przejechał się i stwierdził że jeździ lepiej niż jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Piekna! I taka... dziewicza oryginalne fele i w ogole taka oryginalna Gratulacje! BTW: od czego zaczynasz? Y-Pipe? Fele? moze chromowane pierscienie na zegary? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacob_USA Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No jak juz tyle ludzi pisze o Maximie ja rowzniez pochwale sie ze macie juz w gronie o nastepna Maxime wiecej Moja jest z 97 V6 3,0 wersja amerykanska bo w Ameryce mieszkam zdjecia wrzuce pozniej pierw pojade na myjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A teraz foto - Tak, piękne i zadbane auto. Zastanawia mnie jedynie brak chromowanych oznaczeń na klapie bagażnika. W każdym razie gratuluję i życzę tego, co daje Maxima: nissamowitych wrażeń . Jacob_USA, rzecz jasna, ciekaw jestem również Twojej rakiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zastanawia mnie jedynie brak chromowanych oznaczeń na klapie bagażnika Nie ma sie o co martwic, te ktorych brakuje sa przyklejone, ten srodkowy znaczek ma dziure na wylot pod spodem, wiec tylko ktos odkleil znaczki. Bez nich ladniej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A teraz foto - Tak, piękne i zadbane auto. Zastanawia mnie jedynie brak chromowanych oznaczeń na klapie bagażnika. ! W Mercu i BMW jest nawet specjalna opcja wyposażenia "bez oznaczeń" do limuzyny pasuje czysta klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Tak, piękne i zadbane auto. Mogło być lepiej, bo ma przytarcia na obu zderzakach oraz tylnych drzwiach. Ale jak dla mnie i tak piękna Nie ma sie o co martwic, te ktorych brakuje sa przyklejone, ten srodkowy znaczek ma dziure na wylot pod spodem, wiec tylko ktos odkleil znaczki. Wydaje mi się, że ten środkowy też jest odklejany. Ojciec kupił swoją bez żadnych znaczków z tyłu, w tym bez loga Nissana. Były w schowku więc je później dokleił. Mi taki setup pasuje. Niech inni kierowcy główkują, co im odjechało BTW: od czego zaczynasz? Y-Pipe? Fele? moze chromowane pierscienie na zegary? Cóż, pierwszy chyba wleci... STAG. Ale z tego co wymieniłeś, to y-pipe. Muszę tylko znaleźć miejsce we Wrocku, gdzie mi to ładnie i niedrogo wyczarują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi