GRZECHu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wydaje mi się, że ten środkowy też jest odklejany Masz racje, wydaje Ci sie Jak juz pisalem nie mam tych znaczkow po bokach, zostal mi tylko srodkowy nissan (mowimy o klapie bagaznika) bo jest pod nim dziura. Inaczej tez bym go wywalil. Staga mam w swojej maxi polecam ta instalacje, 20 tys i zero problemow. Ze 3 razy sie zjawilem u gazownika nim bylo jak ja chce - lubie jak wszystko dziala jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.smolinski Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 yyy a co to za czarna maxima na parkingu ( na ostatnim zdjęciu ) przez moment myślałem, że zaparkowałeś obok mojej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 yyy a co to za czarna maxima na parkingu ( na ostatnim zdjęciu ) przez moment myślałem, że zaparkowałeś obok mojej:) Ojcowska. Ale taką samą widziałem raz czy dwa na Sępolnie we Wrocławiu. Bodajże na Mickiewicza. Może Twoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 z tego co ja widze to primera to male gowno w porownaniu z maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 piękna gratuluje! fajnie ze maximek przybywa ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie ma sie o co martwic, te ktorych brakuje sa przyklejone, ten srodkowy znaczek ma dziure na wylot pod spodem, wiec tylko ktos odkleil znaczki. Bez nich ladniej wyglada I tu bym pollemizowal :027: bo wszystko zalezy od tego co sie kompu podoba a druga sprawa, sprawdzcie sobie ile te oznaczenia kosztuja Ja tam swoich nie mam zamiaru scigac, podoba mis jak jest A wracajac do tematu, to przylaczam sie do gratulacji ......maximay rosna w sile, tylko cos chetnych do Borska nie przybywa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacob_USA Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A wiec ja trosze napisze o swoim potworku Kupilem go w czerwcu 2007 chodzi jak zyletka, kupilem go od Kobiety, wylozylem za niego nie duzo bo 2,950 $. Karoseria byla bardzo dobra ale przyszla zima sol dala swoje i na wiosne mam troche poprawek w nim do zrobieni. W grudniu mialem malutka kolizje z kraweznikiem i po prawej stronie na na zderzaku widac wgnieciony plastik felga prawa jest od innej maximki bo zlamalem stara hehehe No a tak ogolnie jestem bardzo zadowolony ze swojego autka. Jedynie co mnie zaniepokoilo to to ze czasem w zimie jak byly mocne mrozy nie odpalala leciutko gazu trzeba bylo dodac teraz juz jest ok PS. Przepraszam ze auto nie jest umyte bo naprawde o wiele lepiej ale nie oplaca mi sie go byc skoro zaraz znowu sypnie snieg bo jeszcze zapowiadaja wiec to na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal.smolinski Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ojcowska.Ale taką samą widziałem raz czy dwa na Sępolnie we Wrocławiu. Bodajże na Mickiewicza. Może Twoją? Akurat przejeżdżam codziennie przez Mickiewicza jadąc do pracy, też zwróciła moją uwagę, stoi sobie taka czarna limuzyna na parkingu. Ale to nie moja:) Moja wygląda tak: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=#449095 Ps. Znasz dobrego mechanika we Wro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Panowie czuję że przegiołem z nowym zakupem, tak to jest z zakupami przez neta. Wielkość tych kółeczek mnie troszkę zaskoczyła. Co reszta społeczności o tym sadzi. A tak na marginesie w sobote miałem dzwona, potwierdziło sie że nissan to dobra konstrukcja. Sunny idzie do kasacji Na szczeście nikomu sie nic nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 to 18" sa? co za profil oponek masz? Ja sie balem ze bedzie na 225/45 R17 bardzo twardo a wcale nie jest, nie duza roznica do 205/60 R15 jakie mialem wczesniej, ale za to jaki efekt wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tak to 18. Ogumienie 225/45 R18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Twardo? ja sie milo zaskoczylem z 225/45 R17 myslalem ze bedzie duuuuzo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Twardo? ja sie milo zaskoczylem z 225/45 R17 myslalem ze bedzie duuuuzo gorzej zalezy jeszcze jakie gumy. ja jak mialem gumy 45 (tandetne goodyeary) to jazda byla fatalna. podejrzewam ze kompozyt z ktorego byla zrobiona opona byl temu winien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ula la ... niezle kapcie Panowie niezle niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Fajnie sie takie fajne autko ogląda. Panowie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Żeby nie śmiecić podłączę się tutaj. Po dzwonie Sunnym smutno mi było i postanowiłe sobie poprawić samopoczucie. Oczywiście autko jest brudne i troszkę zaniedbane, ale naprawimy co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ładny ten 100nx Ja przechodzil tą droge w drugą stronę najpierw 100nx -> Maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A.Zebzda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A to jest Maxi ma A33 2000, wersja USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A to jest Maxi ma A33 2000, wersja USA 3,5 litra? Ciekaw jestem Twoich opinii wg schematu: najbardziej mi się podoba: [ ... ]; najmniej mi się podoba: [ ...]. Pozdrawiam - k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A.Zebzda Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Cześć , W ramach uzupełnienia informacji do moich fotek; jest to Maxima SE , V 6 , 3,0 litra prod 2000r , 200KM, automatyczna skrzynia,sprowadzony z USA w 2003roku na mienie .Obecny stan licznika 63tyś ml (ok 100tyśkm).Na wyposarzeniu jest to co powinno być w samochdach tej klasy na ten rok(brak nawigacji).Koła alu ,opony 215/55/16. Auto ,jak do tej pory jest nie zawodne,oprucz wymiany oleju co sezon , jeden raz płynu chłodniczego i klocków chamulcowych nie było żadnej dokładki.Silnik jest troche wymagający co do jakości paliwa; musi być E98 lub E95EURO SUPER ,bo inaczej zaraz świeci kontrolka check engen ,o instalce LPG nie myśle ,bo przy mojej w miare ekonomicznej jeździe ,spalanie jest wgranicach 8,5-10,5l/100. Jazda prawie płynąca po wodzie ,jak to mówią ,,jest czym depnąć,, ,przy dobrej muzyce nie ma przyjemniejszych chwil pozostawiania za sobą drogi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi