bReko Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 poszukaj maja do wszystkigo praktycznie do tylu tez moze beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Do N16 w HB na tył w oryginalne miejsce nie wejdzie nic innego jak 4x6. No to w takim razie w temacie o rozmiarach glosnikow w Nissanach jest blad. Almera N16 hatchbackPrzednie drzwi -> 165 mm głebokość: 56,5mm Tył -> 165 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Do N16 w HB na tył w oryginalne miejsce nie wejdzie nic innego jak 4x6. No to w takim razie w temacie o rozmiarach glosnikow w Nissanach jest blad. Almera N16 hatchbackPrzednie drzwi -> 165 mm głebokość: 56,5mm Tył -> 165 mm Może sedan ma 165? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumbaj Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a ja mam pytanie jakie sa glosniki z przodu w n16 2001 1.5 hatchback ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a ja mam pytanie jakie sa glosniki z przodu w n16 2001 1.5 hatchback ?? 16,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mc1607 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam, ja aktualnie mam w bagazniku w n15 sedan zamontowana tube basową firmy Boschmann z glosnikiem 22 cm ( APACHE ) - z przodu fabryczne glosniki, z tyłu w półce glosniki Boschmann 16,5 cm, radio to Pioneer DEH-P 3600MP i jestem milo zaskoczony dzwiekiem który wydobywa sie na zewnatrz z tego auta. Nie jest to jakies ostre łupanie i syczenie gwizdków, lecz naprawde miła dla ucha muzyka z lekka nutka niskich tonow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mc1607, zazwyczaj audio tworzysz tak by na zewnątrz nic nie bylo słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arqadivs Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 I Ja mam prozbe..Kupilem tube Blaupunkt-a <chyba tak sie pisze> Radio mam JVC 4x50..do tego 4 glosniki Boschmann + 4 syczki.. Chodzi mi dokladnie o podpiecie tej tuby,podpielem ja oddzielnym kablem pod radio na tylne glosniki + do prawego glosnika - do lewego..tylnie glosniki odpielem..gra to ale wedlug mojego gustu to za slabo..wiem ze z samego radia to malo da sie wydusic..ale wzmacniacz dopiero z miesiac kupie <brak kasy> jak mozna ja lepiej podlaczyc zeby dobrze grala z samego radia?? Teraz gra tylko przod 2 Boschmann-y i 2 syki i tuba.. Czekam na podpowiedzi..Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 arqadivs, najlepiej to ja odłącz i dokup ten wzmacniacz 4szt. tweeterow i głowa Cie nie boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arqadivs Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No chyba tak zrobie i ja odlacze bo na Boschmann-ach byl lepezy basik niz teraz na tej tubie... A co do tweeterow to czasem tak..a jeszcze jak na kacu to lepiej nie mowic.. POZDRAWIAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Powiedz mnie jak sobie wyobrazasz ze tuba ok 200W będzie ciagnieta z radia i zagra jakotako nie ma takiej opcji WZMAK to jedyne wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 a jeszcze jak na kacuni wolno jezdzic samochodem na kacu! jak mozna ja lepiej podlaczyc zeby dobrze grala z samego radia?? nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arqadivs Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No to bedzie jezdzic miesiac w bagarzniku bez grania..a jaki wzmak polecacie?? tzn.w cenie tez nie zabogatej bo tylko do 150zl..za wesoly ten wzmacniacz nie bedzie zapewne ale zawsze..z czasem moze kupi sie cos lepszego...Czekam na jakies prpopzycje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Cze ja wczoraj kupilem wzmaka w Auchnie za 114 pln moc 500 watt mono 2x250 stereo a najlepszy jest filtr dolnoprzepustowy smołłłłłkit podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 arqadivs, za 150 kupisz uzywke z serwisow aukcyjnych. Tak na szybko do 150zl znalazlem: ultimate vx2100 caliber 350 boss ba-2200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Trzeba bylo kupic aktywną tubę ;P ale teraz już po ptakach Ja osobiście mam wzmaka 6 kanalowego JBL 755.6 i do tego tubę z głośnikiem JBL 1600w/ 400 RMS gra hmmm gloosnooo chociaz wzmak i tak nie wyciaga wszystkich mozliwosci glosnika bo po zmostkowaniu ma 300W na suba ;/ a glosnik 400 :// pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arqadivs Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dzieki za pomoc...jak pisalem wczesniej w tym miesiacu wzmacniacz odpada.. ale w nastepnym sadze ze juz bedzie..jeszcze sie odezwe dokladnie po pomoc w sprawie tego wzmaka gdzie i jak..Pozdrawiam..niech muza bedzie z wami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi