Gość TatoTurbo Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 dokladnie tak zrobi z dokladnym opisem itp narazie krok po kroku zamieszczam foty jak to robie ...tzn juz jestem na etapie szpachlowania ale nie zdazylem fot sieknac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 bardzo ładnie włokno szklane;] no no:] pelen podziwu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Ja nie urzywałem włukna szklanego tylko odrazu malowałem żywicą 2 warstwy na szmatke . Nie wiem jak sie zachowują rajstopy . TO mniej roboty z szpachlowaniem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 pewnie tak... sam nie wiem ale podejzewam ze wytrzymlosc moje ma wieksza nie wiem ...swojego suba tak robilem on mial duzo wieksza powieszchnie i tam maty szklane byly wskazane. Tu chyba masz racje ze wystaeczy przesaczyc zywica jakas bawelniana szmate. Przeciez nikt w to nie bedzie kopal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Do Suba jak najbardziej Ale słupki wystarcza sama żywica jek coś można do żywicy dodać talk to ją zagęszcza i zdecydowanie utrawdzi na koniec. Taki żywiczny betonek sie robi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 i to prawie juz koniec jezeli ktos ma ochote to po szpachlowaniu wystarczy polakierowac inni moga obszyc czyms tam a ja okleje to prawdziwym wloknem weglowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 bardzo ładnie:] lux robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Pierwsza klasa =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Fachowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Dzis oklejalem wloknem weglowym ... bardziej jak przesrane zobaczymy co z tego wyjdzie ...jak wyjdzie. Jutro postaram sie o foty. jutro beda foty zabralem tesciowej aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Wiec juz jedno jest oklejone ...zostalo jeszcze troche do doszlifowania i bedzie ok. Plamy to woda bo polalem ...narazie nie bede lakierowal poczekam jak zrobie drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 O robota EXtra już wyglądaja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 to kolejne foty ...juz blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no teraz nieźle nieźle z tymi sladami od wody niewyglądało z ciekawie ale teraz naprawde ;] nieźle sie prezentują:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 glosniki zamowione... zostaje jeszcze to dokonczyc i bedzie update fot juz z auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52321752 nadaje się? bo wyględa znacznie łatwiej niż te oklejanie włóknem szklanym, nasączanie żywicą itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52321752 nadaje się? bo wyględa znacznie łatwiej niż te oklejanie włóknem szklanym, nasączanie żywicą itp... ciekawe, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 a TurboTato? co o tym sądzisz? da rade wymodelować słupki bez tych pończoch i pilśniowych profili? cena nieduża, i wydaje się dość proste w wykonaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 tak to proste i tak trzeba to szlifowac jak cholera ..oprocz tego ma to cholerna wage itp to tak jakby z szescianu chciec zrobic kule ...za duzo zabawy ...moj sposob nie jest tak bardzo skomplikowany jakby miglo sie wydawac ...przedewszystkim rajstopa nadaje nam "szablon" ...w tym allegrowym wynalazku trzeba recznie szlifowac a jakos wykonania bedzie zalezala w 90% od zdolnosci manualnych ... nie jest to duza kasa i mozna sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 tylko ja bym poszedl do sklepu bylejakiego motoryzacyjnego i bylo by raczej taniej niz na allegro raczej:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 a teraz ..nawet nie teraz ale po przymiarce doszedlem do wnosku ze to wyglada tak badziewnie ze przelakieruje to na "szarosci" auta. Fajnie by bylo jakbym zrobil kilka elementow wiecej a same slubki wygladaja jak z allegro... tak czy inaczje w tym tyg upchne glosniki a pozniej przemaluje tweetery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a teraz ..nawet nie teraz ale po przymiarce doszedlem do wnosku ze to wyglada tak badziewnie ze przelakieruje to na "szarosci" auta. Fajnie by bylo jakbym zrobil kilka elementow wiecej a same slubki wygladaja jak z allegro... tak czy inaczje w tym tyg upchne glosniki a pozniej przemaluje tweetery. Hej, mam pytanko, którędy doprowadziłeś kabelki do głośników ?? Obiecałeś że wstawisz zdjęcia .. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hehehehe obiecalem ...ale jeszcze nie mam tego zamontowanego ...brakuje czasu i jakos mam 500 innych rzeczy do zrobienia jak bede mial to zrobie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hehehehe obiecalem ...ale jeszcze nie mam tego zamontowanego ...brakuje czasu i jakos mam 500 innych rzeczy do zrobienia jak bede mial to zrobie foty a którędy masz zamiar prowadzić kable Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jezeli bym chcial to pociagne w wiazce ktora idzie w drzwiach nie wiem jak i dlatego zostawie to na fabrycznym okablowaniu (napewno nie bedzie sie grzalo ) nie ma najmniejszego sensu przy tym budzecie mocowo/finansowym wymieniac kabli ...no chyba ze sie w ogole nie ma albo dla dobrego samopoczucia tymi kablami sie nie martwie chodzi o to ze zwrotnica bedzie w drzwiach musi byc jakos zamocowana i zeby nie okazalo sie po czasie ze to plastikowe pudeleczko grzechocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi