Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Podświetlenie wyświetlacza cyfrowego

Gość ggruczyk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

P11.144 - Mam pytanie odnośnie wymiany żarówek zegarów. Ściągnąłem osłonę kierownicy. Ze środkowej części udało mi się wyciągnąć radio, pokrętła nawiewów jednak nie mam zielonego pojęcia jak rozebrać górne nawiewy. Nie ma żadnych śrub. Przypuszczam, że gdzieś są zatrzaski jednak bałem się coś połamać. Czy ktoś może pomóc i opisać sposób demontarzu kratek nawiewów?

P11.144 - Mam pytanie odnośnie wymiany żarówek zegarów. Ściągnąłem osłonę kierownicy. Ze środkowej części udało mi się wyciągnąć radio, pokrętła nawiewów jednak nie mam zielonego pojęcia jak rozebrać górne nawiewy. Nie ma żadnych śrub. Przypuszczam, że gdzieś są zatrzaski jednak bałem się coś połamać. Czy ktoś może pomóc i opisać sposób demontarzu kratek nawiewów?

góra jest na wciski, napisz do bullitta na pw to ci wytłumaczy

• 9 miesięcy temu...

Witam

Posiadam almerka n16 z 2000r.

Gdzie moge dostać oprawki pod żąróweczki. Padło mi podświetlanie zegarów. Wyjmując żaróweczki (czarne oprawki) oprawki popękały :( W sklepach nie mają i wysyłali mnie do ASO. Ale w ASO chcą za jedną żaróweczke z oprawką 31zł. A mi trzeba aż 4 :(

• 3 tygodnie później...
Gość mikeL00

Witam

Czy do podświetlenia ekraniku ciekłokrystalicznego będą takie zaróweczki:

http://drago83.ovh.org/zary/d3b1.jpg ?

Jak rozumie nie musze dokupywać oprawek tylko same żarówki?

Chciałbym wymienić wszystkie żaróweczki podświetlające zegary. Może ktoś opisać jakie i w jakiej ilości będę potrzebował. Z góry dziękuję.

pozdrawiam

mikeL00

Prawdopodobnie to te żaróweczki.

Jak rozumie nie musze dokupywać oprawek tylko same żarówki?

tak

Chciałbym wymienić wszystkie żaróweczki podświetlające zegary. Może ktoś opisać jakie i w jakiej ilości będę potrzebował. Z góry dziękuję.

clipboard01h.th.jpg