Gość Marcin55 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 P11.144 - Mam pytanie odnośnie wymiany żarówek zegarów. Ściągnąłem osłonę kierownicy. Ze środkowej części udało mi się wyciągnąć radio, pokrętła nawiewów jednak nie mam zielonego pojęcia jak rozebrać górne nawiewy. Nie ma żadnych śrub. Przypuszczam, że gdzieś są zatrzaski jednak bałem się coś połamać. Czy ktoś może pomóc i opisać sposób demontarzu kratek nawiewów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 P11.144 - Mam pytanie odnośnie wymiany żarówek zegarów. Ściągnąłem osłonę kierownicy. Ze środkowej części udało mi się wyciągnąć radio, pokrętła nawiewów jednak nie mam zielonego pojęcia jak rozebrać górne nawiewy. Nie ma żadnych śrub. Przypuszczam, że gdzieś są zatrzaski jednak bałem się coś połamać. Czy ktoś może pomóc i opisać sposób demontarzu kratek nawiewów? góra jest na wciski, napisz do bullitta na pw to ci wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MC79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam Posiadam almerka n16 z 2000r. Gdzie moge dostać oprawki pod żąróweczki. Padło mi podświetlanie zegarów. Wyjmując żaróweczki (czarne oprawki) oprawki popękały W sklepach nie mają i wysyłali mnie do ASO. Ale w ASO chcą za jedną żaróweczke z oprawką 31zł. A mi trzeba aż 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MC79 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 wielkie dzieki...,,,,?????!!!!!!!!!!!!!!, Na allegro w pierszej kolejności szukałem i jak narazie nieznalazłem odpowiednich oprawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sprawdz czy tak samo wygląda twoja oprawka ( R10) http://moto.allegro.pl/item597687441_opraw...w3w_w5w_2w.html i do tego żarówka W3W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MC79 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sprawdz czy tak samo wygląda twoja oprawka ( R10) http://moto.allegro.pl/item597687441_opraw...w3w_w5w_2w.html i do tego żarówka W3W. No i ciężko powiedzieć czy będzie pasować. Zostaje mi zakupienie i zaryzykowanie. Ale czy to jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikeL00 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Czy do podświetlenia ekraniku ciekłokrystalicznego będą takie zaróweczki: http://drago83.ovh.org/zary/d3b1.jpg ? Jak rozumie nie musze dokupywać oprawek tylko same żarówki? Chciałbym wymienić wszystkie żaróweczki podświetlające zegary. Może ktoś opisać jakie i w jakiej ilości będę potrzebował. Z góry dziękuję. pozdrawiam mikeL00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Prawdopodobnie to te żaróweczki. Jak rozumie nie musze dokupywać oprawek tylko same żarówki? tak Chciałbym wymienić wszystkie żaróweczki podświetlające zegary. Może ktoś opisać jakie i w jakiej ilości będę potrzebował. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi