Gość coyot Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 z katalogu: Element nastawczy, regulacja położenia reflektorów Miejsce zabudowy: z obu stron Miejsce zabudowy: z lewej Miejsce zabudowy: z prawej od roku prod.: 01/1996 do roku prod.: 06/2000 Tryb pracy: elektryczny nr OE: 260565F401 nr valeo: 087540 czyli lewy i prawy taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 coyot WIELKIE DZIĘKI! :D. Jutro dzwonie do kolesia. Napisałeś, że do Micry od 96 roku, ale myślę, że do moje z 93 roku też będzie pasować co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 jak patrzylem zastosowanie w innych modelach to mi wyskoczyly 3D - od 92-> i 5D od 96-> powinno pasowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 jak patrzylem zastosowanie w innych modelach to mi wyskoczyly3D - od 92-> i 5D od 96-> powinno pasowac ... Jeszcze raz DZIĘKI :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 co do silniczkow sa 3 typy (jako ze sam kupowalem ostatnio) do lamp wersja japan do lamp wersja valeo - 3PINowa i 6PINowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi