Gość mtrener Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Czy posiada ktoś instrukcje obsługi do Nissana Note. Może być w formie elektronicznej lub nawet drukowanej. Zakupiłem samochód z zagranicy i niestety nie ma tam wersji po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Instrukcję obsługi NISSANA NOTE możesz kupić na Allegro,koszt od 45zł wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martin.k Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Skorzystaj z opcji Szukaj... Są linki do strony klubowej nissana naszych czeskich braci... Tam też dostaniesz serwisówkę do Note'a w pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość happyjack Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam Czy komuś udało się znaleźć instrukcję do Note (nie serwisową) w wersji elektronicznej? Nie widać jej u Czechów. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 poczytaj lepiej nissanklub.pl dział Note - dowiesz się więcej niż z tej instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyjka Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam, a ja się jednak dołączę do prośby o instrukcję. W domu pojawił się drugi nissan (po Almerze Tino) i instrukcja po polsku na pewno by się przydała. Rozumiem, że koledzy w większości posiadają auta zakupione w Polsce - u mnie jest gorzej ponieważ auto jest z Francji i odcyfrować oryginalną francuską jest ciężko. W dziale Almera z dostaniem instrukcji nie ma problemu, więc może tu też się uda :-) - bo 100 zł za oryginalną trochę szkoda - a tyle kosztuje na allegro :-( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ceny na allegro i e-bayu są niestety dość słone (nawet 110 PLN) może w którymś z salonów leży jakaś zbędna? proponuję sprawdzić przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak swoją drogą to coś takiego jak instrukcja obsługi powinna być dostępna do ściągnięcia za "free" na stronie Nissana. Przecież to nie jest książka typu "sam naprawiam" i nie odbierze im klientów serwisu. Jeżeli chodzi o Allegro to nie bardzo wiem o co chodzi z tymi cenami. Do micry np widziałem w granicach 30-35 zł a do Note za mniej niż 100 zł nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, Ja mam na zbyciu instrukcję do Note-sa oryginalną. Jakby ktoś chciał możemy się za rozsądną cenę dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Czy posiada ktoś instrukcje obsługi do Nissana Note temat odrobinę nieświeży o instrukcję pytał pierwszy z listy w marcu 2008 [ Dodano: Sob 09 Maj, 2009 12:20 ] za rozsądną cenę rozsądna cena to z pewnością nie 100 PLN tak jak sobie życzą na Alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Mimo wszystko jakby ktoś był zainteresowany proszę o maila: el.diablo.1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joz Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Mimo wszystko jakby ktoś był zainteresowany proszę o maila: el.diablo.1@gmail.com Pozdrawiam juz wysłałem maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Instrukcja sprzedana Oferta już nie aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mach7 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ktoś może zdobył w wersji elektronicznej instrukcje obsługi do Note'a i mógłby się nią podzielić przesyłając na adres mach7@interia.pl . bo na allegro jest tylko 1 sztuka za 120 zl ;/ troche drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ktoś może zdobył w wersji elektronicznej instrukcje obsługi do Note'a w/g mojej skromnej wiedzy nie ma - szukałem kiedyś dość długo i nadaremnie - pożyczka od notemaniaka mieszkającego w pobliżu i ksero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam, Ja mógłbym zrobić pdf, ale jak ktoś ma dobrej jakości ksero lub oryginalną instrukcję "luźną" luźne kartki mam dobry sprzęt do robienia pdfów z przygotowanych kartek. Więc jakby coś to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oldboy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tak swoją drogą to coś takiego jak instrukcja obsługi powinna być dostępna do ściągnięcia za "free" na stronie Nissana. Przecież to nie jest książka typu "sam . Prowadziłem na ten temat korespondencję z Centrum Obsługi Klienta Nissan. Podręcznik nie jest dostępny na stronie bo można go otrzymać odpłatnie od dealera. (tzn nie ma nic za darmo). Ogólnie totalny brak profesjonalizmu pracowników Centrum Obsługi Klienta Nissan z każdym pytaniem odsyłają do dealerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poTFoor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Instrukcja sprzedana Oferta już nie aktualna A gdzie moja działka ??? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewaewa78 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnym rozdziałem z instrukcji to mogę kilka stron zeskanować i wysłać w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 kilka stron nie załatwi sprawy, to dość obszerna lektura, sprawę dałoby się rozwiązać definitywnie tylko w sposób sugerowany przez El_Diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rene3 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Ja mam do sprze..nia egzemplarz pozostały po tym jak Note spotkał Felę czołowo (foto w wątku Note kontra dzik) Zostało tez kilka innych gadżetów - do obejrzenia w dziale ogłoszenia. Edytowane 9 Października 2009 przez rene3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Note2007 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) Czy posiada ktoś instrukcje obsługi do Nissana Note. Może być w formie elektronicznej lub nawet drukowanej. Zakupiłem samochód z zagranicy i niestety nie ma tam wersji po Polsku. Edytowane 13 Września 2010 przez Note2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fdemaire Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam wszystkich, Chcialbym miec instrukcje po polsku albo po francusku, niestety mam po włosku, jakby ktoś chciał to chętnie odstąpię Przeszukałem troche na necie ale nic takiego nie znalazlem, moze ktos podeslalby mi linka, bede wdzieczny POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro971 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam wszystkich, Chcialbym miec instrukcje po polsku albo po francusku, niestety mam po włosku, jakby ktoś chciał to chętnie odstąpię Przeszukałem troche na necie ale nic takiego nie znalazlem, moze ktos podeslalby mi linka, bede wdzieczny POZDROWIONKA Witaj Mam instrukcje serwisową w wersji elektronicznej po angielsku.Jesli jesteś zainteresowany podaj emaila to wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fdemaire Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witaj Mam instrukcje serwisową w wersji elektronicznej po angielsku.Jesli jesteś zainteresowany podaj emaila to wysle Dzieki, chetnie skorzystam, moj mail to: fdemaire@gmail.com Serdeczne dzieki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi