Dar1962 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 serwisówka do note http://www.nissanclub.cz/manuals.php?lang=cze&ddlb_year=&ddlb_model=22&ddlb_category=&cb_ok=+OK+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość deszu5 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam mam instrukcje po angielsku lub xerowke po polsku piszcie deszu5@wp.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawetny Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Temat trochę stary, ale pomyślałem, że dodam info jakby ktoś potrzebował instrukcji do Note'a w języku angielskim. Można ją darmowo ściągnąć w pdf'ie ze strony http://nissanmanual.org/nissan-note-owners-manual-in-pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo75 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam Zakupiłem właśnie notka 1.4 z belgii i nie posiada on instrukcji obsługi.czy ktoś z użytkowników mógłby mi udostępnić pdf instrukcji po polsku. podaję adres mailowy rafallo75@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 gdyby takowa była dostępna - dawno ktoś by ją tu wrzucił. Temat był wałkowany wielokroć - jedyny, skuteczny raz na jutro sposób, to jakaś dobra dusza, która ma kilka godzin wolnego, skaner i program do PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Sprzedać mogę instrukcje obsługi (gruba) do note w j. polskim wydanie 2012 w eleganckim etui. Jeżeli ktoś potrzebuje kontakt na pw zapraszam. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez dinokajman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 pożyteczniej byś zrobił gdybyś ją PDF-nął pokolenia notemaniaków wychwalały by cię pod niebiosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinokajman Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 No pewnie pomógłbym wielu ludkom ale nie wiem jak jest z prawami autorskimi czy to ich nie narusza. Na to jednak potrzeba trochę czasu a ja nie mam go zbyt wiele :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Russell Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnym rozdziałem z instrukcji to mogę kilka stron zeskanować i wysłać w mailu. Witam bardzo interesuje mnie rozdział silnika i kontrolki deski rozdzielczej oraz radia. Bardzo bym prosil o pomoc Pozdrawiam lukaszdudas@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewmar Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnym rozdziałem z instrukcji to mogę kilka stron zeskanować i wysłać w mailu. Proszę o przesłanie na meila ewamarekborowscy@wp.pl opisu i znaczenia wszystkich przycisków i wyświetlanych znaków na tablicy rozdzielczej i kierownicy w nissanie note Edytowane 20 Stycznia 2013 przez ranger : Takie sprawy załatwiamy poprzez PW. Proszę przestrzegać tej reguły. Następne posty tego typu będą "moderowane" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak bedę miał trochę czasu zaskanuje instrukcję dla dobra społeczności netowej pozdro :)all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zastanawia mnie obsługa komkputera. Czy jest trudna? Może jakieś oznaczenie co jest czym na ekraniku kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Komputer w Note jest wyjątko prosty w działaniu i obsłudze. Poradzisz sobie bez dodatkowych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Wiesz mam taką nadzieję Ktoś kiedyś coś pisał co pokazuje, ale nie pamiętam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jestem posiadaczem polskiej wersji instrukcji obsługi do Note, data wydania 09/2007. Mogę przesłać zeskanowane wybrane stronki. Pdf całości nie obiecuję, bo już kilka osób obiecywało i zaginęło w niewyjaśnionych okolicznościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturokol Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Prawda jest taka że instrukcja dość sporo kosztuje, więc ktoś kto kupił nie zawsze ma ochotę zeskanować gratis. W związku z tym jeśli kogoś zadowala 8-pack piwa lub jego równowartość za takową instrukcję w pdf (może być też ksero) proszę o widomość na priv - koszty wysyłki tez pokrywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxsio Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Powiem tak. Instrukcję dostałem wraz z samochodem. Jeśli o tą Wam dokładnie chodzi wydruk z sierpnia 2012) to chętnie się podzielę. Jednak temat będzie musiał pewnie poczekać do połowy czerwca, bo muszę ogarnąć się z pracą i uczelnią.Jeśli nie o tą chodzi to przepraszam za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tzatziki Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 witam mam instrukcje po angielsku lub xerowke po polsku piszcie deszu5@wp.pl xero masz w pdf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość strzałka Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Powiem tak. Instrukcję dostałem wraz z samochodem. Jeśli o tą Wam dokładnie chodzi wydruk z sierpnia 2012) to chętnie się podzielę. Jednak temat będzie musiał pewnie poczekać do połowy czerwca, bo muszę ogarnąć się z pracą i uczelnią. Jeśli nie o tą chodzi to przepraszam za spam Jestem chętny jsp22@wp.pl mam 1.6 teknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQTER Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Koledzy zmobilizuje się któryś bo kilku obiecywało a instrukcji w dalszym ciągu nie ma a chetnie bym ją przestudiował bo jestem nowym użytkownikiem NOTESA z Belgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja mam pomysł bo mam urządzenie co poskanuje cały plik luźnych stron - ma ktoś rozczłonkowaną instrukcję, albo całkowicie rozpadającą się ?? Bo mi trochę żal moją podrzeć na pojedyncze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 proponuję równo odciąc sklejony grzbiet a potem ładnie zabindować. Kartki będą się lepiej obracały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Mimo wszystko wolałbym mieć w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uha1943 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czy posiada ktoś instrukcje obsługi do Nissana Note. Może być w formie elektronicznej lub nawet drukowanej. Zakupiłem samochód z zagranicy i niestety nie ma tam wersji po Polsku. Czy posiada ktoś instrukcje obsługi do Nissana Note. Może być w formie elektronicznej lub nawet drukowanej. Zakupiłem samochód z zagranicy i niestety nie ma tam wersji po Polsku. Po co ci instrukcja jak tam nic nie ma tylko same bezpieczeństwi i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQTER Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Jednak instrukcja może być przydatna bo np. o pewnych funkcjach się nie wie śmigam notkiem ponad rok a dopiero dziś wyczytałem na forum o funkcji "Czasowe doświetlanie drogi po zmroku po wyłączeniu zapłonu..." a tak bym dawno instrukcję przestudiował. Wieć ponawim prośbę do tych co obiecywali się zmobilizować... Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez SQTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi