Gość PMW Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 mikuni do sr20 a może w tą stronę uderzyć - na pewno ekstremalnie by się poprawiła reakcja na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 e nie dla mnie do czegoś takiego trzeba by wszystko zmieniać... Spalanie pewno nie mniejsze jak 30L na sto i mase mase problemów co wtrysk to wtrysk - nie ma sobie równy no i na wybojach nie zmienia się praca silnika Ps. dziś wchodzą amorki KONI czewone - no biję na legionowo A co do silnika to postanowione czyli: Seria + przestawiony wałek, 4-2-1 SSAC kolekotr, ECU master, wydehc TOMALA fi 60mm i jakiś tam dolocik. Powinno być coś pod 170KM i grubo ponad 200Nm a to puki co mam nadzieję wystarczy przy tej masie jakoś dawać sobie radę na kajtkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 projekcik profi,jak każdy twój nissanek może pokusisz się o najmocniejszego sunny w Polsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 może pokusisz się o najmocniejszego sunny w Polsce?? no tak primerka już była...to teraz zbuduj najmocniejsze N14 Ciekawe po jakim okresie czasu zaturbisz motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A będzie mocny wolnossak a w związku z tym że wszystkie SR20VE wyszły... to będę rozbudowywać SR16VE ale puki co dopieścić muszę to co jest teraz Wczoraj zmieniłem zawias na KONI + springi H&R wóz o jakieś 1,5cm poszedł do góry - w sam raz na warszawskie ulice, krawężniki i Kajtki no i wreszcie się prowadzi [ Dodano: Czw 19 Cze, 2008 10:33 ] No to kolejny mały upgrade, weszła pompa wallbro i zrobiło się sporo za bogato w zakresie od 5000 w górę tak więc strzeliłem mod przepływki (wmontowałem czujnik w rurę fi 70mm) i problem przelania się rozwiązał, a dolot rozluźnił tak więc auto podaje o niebo lepiej i obeszło się bez montażu ECU Mastera a no i przy tej okazji wleciał stożek w oryginalną puszkę. Na dniach mam zamiar całkowicie odchodzić wóz i porobić porządki pod maską bo syf jest aż nie miło patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jadę oglądać tą większą przepływkę bez strojenia. Za jakiś czas wleci inna pompa i może zklonuję coś podobnego u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wozik zacząłem powoli odchudzać no i dołożyłem ecuM po wstępnym strojeniu na ulicy - poprawił się dół ale bez szaleństw, do końca projketu silnikowego brakuje tylko kolektora wydechowego SSAC - wtedy ROSSI na 16" strzeż się Ps. 12.07 szykuje się ciekawy rajd (http://www.rajdswkrzysztofa.pl/) i pierwszy chrzest bojowy mojego sunniacza... Do tego czasu obowiązkowo muszę zapodać płytę pod silnik oraz zapodać hydrauliczny ręczny także pasowało by wjechać z jakimś kubełkiem i szelkami a czasu tak mało no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 gratulacje... rajd Św. Krzysztofa to też był mój pierwszy kjs... co ci mogę doradzić to jeżdzij płynnie (na okrągło na 2 biegu bez pałowania, szybko zaciągaj ręczny (lekko zacinaj na ułamek sekundy i tylko przy nawrotach) i bardzo dokładnie zapoznaj się z próbami (na pamięć) pilot na niewiele sie przyda - pilot w kjs to balast niektóre próby są tak ustawione że po 3, 4 słupku sie głupieje i nie wiadomo gdzie jechać nic nie widać... postaraj sie obejrzec kilka przejazdów poprzednich załóg - to pomaga lepiej ukończyć próbę wolniej niż zaliczyć taryfę (150% czasu najlepszego zawodnika) powodzenia.... ps.. to ja za młodu => http://www.ak-polski.org.pl/galeria_foto.p...c=7015&ids= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 kolektora wydechowego SSAC - wtedy ROSSI na 16" strzeż się Nie poddam się tak łatwo ;-) , będę walczył........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 chowego SSAC - wtedy ROSSI na 16" strzeż się zależy od tego jaka jest całkowita wysokość koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Przygotowania do św. Krzysztofa powoli idą dalej, dzisiaj walczyłem z motaną elektryką w wozie - ktoś wiązki przerabiał nie wiem czemu a ja teraz to wszytko wycinam w pień i doprowadzam do serii oraz dodatkowo odchudzam ze wszystkiego co nie potrzebne a więc od ABS-u począwszy a na wygłuszeniach skończywszy... Czasu coraz mniej a jeszcze chciałbym zmienić kolektor wydechowy, zapodać płytę pod silnik oraz wrzucić szelkowe pasy oraz kubełki, o lekkich boczkach na dźwi nie wspominając... W między czasie chciałbym jakąś próbę maszyny sobie strzelić i przygotować zestaw kół na szuter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 na te KJS-y nie trzeba mieć klatki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie... tylko sportowe obuwie, rękawiczki i kaski a co do auta to ma być ono sprawne technicznie i bardzo na badaniu zwracają uwagę co do pasów i foteli - jak się nie wyrobię to na serii pojadę - więc się nie przyczepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Cudownie wyglada bez deski rozdzielczej i z 10 kg kabli na wierzchu, moze deska rozdzielcza tez OUT??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 zdecydowanie bardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hehehehe no kozak z sama kierownica wyglada ;-) a w rajdach mozna nie zakaldac deski rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 bynajmniej nie o kierownicę mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hmmmmm a o co ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 koniec już off topa :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hehe coś wam się nie podoba ?? Ps. dzisiaj kolejną zabawkę ogarnąłem dzięki OSIE, a nie będę się rozpisywał: Prawdopodobnie dzięki niej będę dysponować najmocnijeszym autem w klasach od I do IV - oby pomogło mi to zrekompensować totalny brak doświadczenia w rajdowym kierowaniu... Od dwóch tygodni nie mogę z tego powodu spać spokojnie - strasznie pękam przed pierwszą jazdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Hehehehe kolektor 4-2-1 SSAC ;-) no to jzu duzo odmuli go , nie pekaj dasz rade , jezdzisz umiesz wkoncu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ma niespełna 165KM, wypadające biegi z powodu porwanej tylnej poduszki, nie ma płyty pod silnik i odpadający wydech, do tego z karą 150 sek dowiózł mnie i pilota na 3 miejce w klasie - No Kocham ten wóz Przed pierwszą próbą "Rynek" Prezentował się tak: Po odcinkach szutrowych już bardziej zaczął wyglądać jak rajdówka: Jak ogarnę te choroby wieku dziecięcego to obowiązkowo będę musiał rozejrzeć się za jakimś oszperunkiem dla i wrzucić jakieś porządne amorki bo na te chwile siedzi seria i to każdy pochodzi z innego dawcy , tak czy siak auto stworzone z myślą o napadaniu Ps. filmiki i fotki z rajdu niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 widze opcja ze zderzkaiem pozniej juz bez zderzaka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iderafi Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gratki ziom No piękne toto . Ps. przejechac sie nim za 400 bezcenne Trza podjechac z K-sporta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 skad wiesz ze ma niespelna 165 koni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi