xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 aż mnie korci, z tego nie będzie złom..... nawet bez zderzaka Cooba da radę , ale jednak Prima rulez :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 gratki 3-go miejsca w klasie => bardzo przyzwoicie jak na debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gratulacje dla gooru, zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ładne ładne gratulacje debiutu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 no pozamiatałeś gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Gdzie i kiedy następny? Domyślam sie, że już zachorowałeś [ Dodano: Nie 13 Lip, 2008 17:40 ] Zderzak pewnie pójdzie od zwykłego Sunny? Ku... wygląda rasowo, uwielbiam ten styl! Jak na razie mojego szkoda mi tak ujeżdżać ale może kiedyś :027: wyścigi na S M i C są dla małolatów. To jest prawdziwa jazda :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zachorowałem jak cholera Nie mogę doczekać się następnego razu, nie wiem czy nie będzie w łodzi ale tam niestety jest asfalt, mnie najbardziej kręcą szutry - te zamiatanie d*pą i wrzucanie auta w zakręt o tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To jest prawdziwa jazda :] to dopiero przedszkole potem pzm albo rallycross i dopiero rajdy lub płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 hehe coś wam się nie podoba ??Ps. dzisiaj kolejną zabawkę ogarnąłem dzięki OSIE, a nie będę się rozpisywał: hmm.. czyzby tylko OSIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 pięknie że w nowej zabawie znalazłeś zadowolenie-tak nieśmiało dodam że zaczynam swojego sunny 1.6 pod KJSy robić-ale napewno tylko dla poprawiania umięjętności jazdy i panowania nad autem a nie walki o podium-a dodam że moja żonka złapała zajawkę na KJSy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzisiaj polatałem po mieście w celu ogarnięcia kółek na rajdzik w Lodzi i tak zaniepokoiło mnie stukanie spod maski (w kasku z intercomem nie było tego słychać). Otwieram maskę a tu taki zong: Ciekawe ile odcinków tak przejechałem ?? Ps. Pierwsze fotki: http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...-single/021.jpg http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...-single/032.jpg http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...-single/056.jpg http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...-single/059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 mi kiedyś poduszka siadła ale nie uchwyt a guma... widać, że męsko było... P.S.: Kto usiadł na drugim fotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak się przejechałem banditem to już ostro tłukło. Nie oszczędza się auta :027: PS. foty jak z rajdu Grecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kozackie te zdjęcia naprawde męsko to wygląda - opony jak w Ursusie C330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 opony jak w Ursusie C330 Blisko To były jakieś stare zimy w rozmiarze 185.65R15 - sprawowały się niesamowicie... Kolejna zabawa szykuje się w Łodzi tak więc koła dajemy 16" i lato 195.50 albo 195.55 wleci no i kolejne wybebeszanie by z masą lecieć w dół Ps. kolejne fotki: http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...mal_004.jpg.jpg http://www.rajdswkrzysztofa.pl/wp-content/...gle/038.jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Fotki pierwsza klasa, gratuluje takiego debiutu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Gratulacje, dopieść autko i walcz o first place! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TooN Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ide zebrac szczene z podlogi, normalnie mnie laika takie cos wbija w siedzenie i przyprawia o niespokojne sny gratuluje sukcesu na rajdzie i zycze kolejnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 widzę że w moim rodzinnym mieście się bawiłeś :one: szkoda że się nie spotkaliśmy bo akurat byłem na rynku ale kropka nie widziałem... :< [ Dodano: Sro 16 Lip, 2008 09:35 ] GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miskowski Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ładne to "pierwsze zdjęcie". A co to za impreza w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Znalazłem jedno z nielicznych zdjęć gdzie jeszcze zderzak siedział na miejscu http://www.rallyonline.pl/ft.php?idg=3280&pg_[go]=74 Ps. Nowy plan co do silnika, nie będzie rozbudowanego SR16VE a do tego silniczka co jest wlecą tłoki z 300ZX do tego głowica, wałki i parę diwajsów ze srebrnej primy, powinno być coś w granicach 190KM i dużo dużo Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 haha, mam cię na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 haha, mam cię na tapecie To chyba nie jest zdrowe :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 coś sugerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A takie tam spostrzezenie Koniec OT :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi