Coobcio Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Znalazłem foto kółeczek co mi się marzą: Są mistrzowskie nieprawdzarz ?? No i dzięki nim przy długodystansowym katowaniu nie powinno się nic dziać z pompą wspomy i alternatorem - bowiem te zespoły nie lubią wysokich obrotów a te kółeczka mają większą średnicę i nieco spowalniają obroty pomp i alternatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Kop dalej w necie-bo z miesiąca na miesiąc znajdujesz coraz fajniejsze graty A mam pytanko-wiesz może jaką moc ktoś uzyskał maxymalnie z wolnossącego SR20?ale nie VVL??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 w Polsce dominuje KIVI ale jego silnik jest kompletnie nie uliczy... wykrzesał 209KM i 211Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Nono - to juz Panie ladnie jest - prawie 200 kuca w takiej wydmuszce to czysta frajde Tak trzymac :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No Kuba Gratulacje co raz bliżej 200KM, cos czuje że na wiosne zostanie ona przekroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no chrup jest nie ziemski. zrywa asfalt heheheh . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak to ktoś powiedział na hamowni dobre,tanie kunie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 PS. poza konikami ogarnałem także całe przednie zawieszenie, poduszki silnika, mocowania drążka zmiany biegów oraz maglownicy za sprawką tych czerwonych gumek: Trochę było z tym zabawy i siłowania się prasą ale efekt powalający - silnik nic się nie trzesie za to trochę buda, do tego ultra mega precyzyjny lewar zmiany biegów się zrobił no i to samo z zawieszeniem, przy ruszaniu ostrym nic koła się nie rozbiegają i to samo przy hamowaniu po części to zasługa tego czerwonego plasticzku a po części wozka z almery VZR: Bo mój jak widać był tak pogniły że ledwo trzymał przedni lewy wachacz: Tak więc drodzy klubowicze sprawdzcie stany swoich chrupków !! Ja jakbym swoim wystartował w takim stanie jakim był to murowane że wyrwało by mi dolny lewy wachacz :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Gdzie kupiłeś te czerwone rzeczy i za ile ?? Ciekawe czy by podpasowały do mojego diesla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Czarek z AUTOR zamawiał do swojego GTI i do pewnego 1,4 w którym od niedawna siedzi SR20DET... tak więc cena była naprawdę promocyjna z lotniczą ekspresową wysyłką do PL wyszło niespełna 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 600zł za przód czy na całe auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 całe auto bez tylko bocznych poduszek silnika - bo to już zbyt wielki hardcor by był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 o kur... też chce taki secik :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 a ten secik pasuje do Almery N15?? Lub czy da sie to kupić do N15?? coś zaczynam mieć lekkie luzy na zawiasie wiec moze bym pomyślał nad czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 W Almie masz z tyłu belkę a w Sunnym niezależne. Co do przodu to poduszki wahacza są takie same w Almerze i Sunny. Tuleje wahacza i stabilizator nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 W Almie masz z tyłu belkę a w Sunnym niezależne to co skośne wraz z nowym modelem auta cofneli sie w rozwoju?? Sorry za OT ale troche mnie to zdziwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 to co skośne wraz z nowym modelem auta cofneli sie w rozwoju?? Maxima j30 (do 1995r) miala zawieche wielowahaczowa a a32 (od 1995r) mialo belke z wahaczem wzdloznym wiec moze cos w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Tak, tańsza produkcja i serwis a tam to same wady... Śmieszy mnie że jak wprowadzili FOCUSa pierwszej genracji to wszyscy popadli w mega zachwyt że z tyłu jest wielowachaczowe zawieszenie że to nie spotykane w klasie, a taki sunny w latach 90 miał to samo No koniec OT :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Coobcio, A jak do primery gt z tymi czerwonymi plastikami by wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 a nowa Corvetta ma z tyłu zawieszenie piórowe jak w Żuku więc nie narzekajcie na te tylne belki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a nowa Corvetta ma z tyłu zawieszenie piórowe jak w Żuku Dlatego jest najgorzej prowadzącym się wozem w klasie super aut...Ps. Jutro wchodzi do mnie BILSTEIN B6 tak wiec wymarzony zawias będzie skompletowany Po zawiasie dolot, dostrajanie i jakieś pierdółki przy silniku typu kółeczka no i czas na odchrupianie: - odmalowac wnętrze - jakieś wstawki karbonowe - wywalić pompę ABS i nieco odmalowac pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 O rany, chrupka nie poznam jak go zobaczę Ale te 0,4 jak go pomalujesz to z łatwością czerwona siostra nadrobi- na suchym i ze slickami A może tego mojego ABS-a też wywalisz, jak amorki do srebrnej przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No półoś doszła i wleciała ekspresowo Piękna robota przy okazji zregenerowali obydwa przeguby i dali nowe marżety więc napęd jest dopieszczony i przygotowany do boju :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 przygotowany do boju :diabel: No to fajowo, ale z drugim dzieciakiem czerwonym, płci zeńskiej, też trzeba coś pomajsterkować Też by sie pościgała inaczej! Nie tylko na prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 ObrazekNo półoś doszła i wleciała ekspresowo Piękna robota przy okazji zregenerowali obydwa przeguby i dali nowe marżety więc napęd jest dopieszczony i przygotowany do boju :diabel: Skąd ja znam ten towar? Dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi