berater Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ciekawe czy jest patent, żeby po odpaleniu, od razu pokazywała się skala zamiast "oil good". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Erdol, w momencie jak wyświetla się komunikat oil good/ok, to wciskasz przycisk na zegarach służący do zmiany trybu wyświetlanych informacji. Wtedy pojawia Ci się skala poziomu oleju. Dzięki, w instrukcji użytkownika tego nie znalazłem. Widocznie poziom serwisowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikikiki Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich. Przymierzam się do kupna Xtraila. Chce diesla, 2005r bez DPF. Znalazłem ciekawy egzemplarz. Data pierwszej rejestracji IX.2005. Na forum piszecie że DPF-y były montowane od IX- X. 2005. Jak jednak sprawdzić czy ów na pewno nie ma DPF? Numer VIN JN1TENT30U0203957. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich. Przymierzam się do kupna Xtraila. Chce diesla, 2005r bez DPF. Znalazłem ciekawy egzemplarz. Data pierwszej rejestracji IX.2005. Na forum piszecie że DPF-y były montowane od IX- X. 2005. Jak jednak sprawdzić czy ów na pewno nie ma DPF? Numer VIN JN1TENT30U0203957. Pomożecie? Jeśli w poniższym linku w sekcji Spec code nie podają, że na wyposażeniu jest DPF to znaczy, że go tam nigdy nie było. http://nissan-europe.epc-data.com/x-trail/t30/126-yd22eti/?frame_no=JN1TENT30U0203957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikikiki Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Czyli nie ma. Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi