Coobcio Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ojej ale się cackacie, jakieś cześci z dozysku naciągnąć linką holowniczą... a tak to już co najmniej 3 imrpezy na ćwairtkę was opuściły i jeszcze wiecej na torze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) No to mamy body: I niestet dawcę: Jeszcze nie wiem, co zrobię z czerwoną. Ta "nowa" jest jakaś trochę ruda p.s. ruda, nie obrażaj się , tak sie po prostu złożyło. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez xtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) No to mamy body: Jeszcze nie wiem, co zrobię z czerwoną. Ta "nowa" jest jakaś trochę ruda p.s. ruda, nie obrażaj się , tak sie po prostu złożyło. Ładny kolor tej nowej coś mi przypomina, ale nie wiem co? Gratulacje i niech MOC BĘDZIE W NIEJ !!! Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez wieshaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ale będziesz robił stylizację na pełnowartościowe GT Tomaszu? gratuluję zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przy okazji właśnie opijam twój zakup bro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Już 150 km bliżej Wawki, piweńko obalam tyż. A jaka będzie, to dopiero zobaczycie. Zmieniłem zdanie i będzie turbo 300+ Coobcio już wie Do zrobienia: motor,skrzynia, zawiecha, turbo, wnętrze, deska, lusterka, wydech, szyber...i sam jeszcze nie wiem co. Będzie Best Primera in Poland. Zobaczycie Przyjechała ruda. Radość i płacz jednocześnie. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez xtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ale będziesz robił stylizację na pełnowartościowe GT Tomaszu? gratuluję zakupu To będzie raczej transformacja SLX na GT+++ Wszystko co najlepsze pójdzie do rudej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A co sie stało?? Nie wiesz? Po kraksie pod hamownią, czerwona skończyła chyba karierę stąd łzy. Wczoraj ze Stargardu xkarol przyprowadził rudą P10 więc i radość również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zmieniłem zdanie i będzie turbo 300+ Chyba ktoś tu nie chce być wyprzedzony przez P11.144 na trasie hehe. Gratuluje Tomku zakupu i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Chyba ktoś tu nie chce być wyprzedzony przez P11.144 na trasie hehe. Gratuluje Tomku zakupu i pozdrawiam. O której P11.144 mowa? U mnie jeszcze projekt nie skonczony, czeka az Coobcio znajdzie chwilke aby sie nim zajac Gratuluje zakupu rudej Choc Karol mowil jak z nim gadalem ze Wisniowy kolor Musze zobaczyc w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 O której P11.144 mowa? Póki co wiem tylko o dwóch takich projektach z turbo na pokładzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jeśli stan ze zdjęć odzwierciedla rzeczywistość to ładna sztuka się trafiła. Błyszczy się jak psu jajca Po długich poszukiwaniach zabawa się zaczyna. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ale to bedzie ścichociemniacz. Wywalamy wszystko co za dużo wazy. żadnych cudeńków. Zawiecha jest O.K. , ale jeszcze nie wiem jaka. W razie co czerwona daje. Motor,skrzynia, dolot, wydech i hamulce z czerwonej. Dołożymy szyberdach i elektryczne lusterka z czerwonej. będzie trochę do zrobienia. W przyszłym tygodniu dajemy grata do Coobcia,. No i klimę napełnimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiLGT Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czesc, ja mam takie pytanie jak wypada trakcja w tym aucie? jezdzisz nia wogole szybko po ulicach czy tylko na 1/4mili? Przy zmianie silnika GT na VE byla potrzebna zmiana skrzyni biegow, polosi czy przebobow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Czesc, ja mam takie pytanie jak wypada trakcja w tym aucie? jezdzisz nia wogole szybko po ulicach czy tylko na 1/4mili? Przy zmianie silnika GT na VE byla potrzebna zmiana skrzyni biegow, polosi czy przebobow? Autko jest miejskie do 4400, a potem hulaj dusza, piekła nie ma. VE ma zmienne fazy. Mozesz spalić 7l na trasie i 20l na wyścigach jak grzejesz do 8300 na ćwiarę.Specyfikacja w podpisie. GT wyrabia wsio. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez xtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 oj xtomek wreszcie projekt znowu rusza,super-tylko strasznie długo poszukiwania trwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) oj xtomek wreszcie projekt znowu rusza,super-tylko strasznie długo poszukiwania trwały Jak dobrze pójdzie, to czerwona zostanie w rodzinie z SR20De 110 KM jako dupowóz. Prawie jak u Coobcia. Już kiedyś miałem 3 Primery na stanie. Jakoś wyrobiłem. Czerwonej po prostu szkoda. Jest jeszcze jedna opcja. Może turbo pójdzie do czerwonej po porządnej naprawie, a ruda zostanie N/A. To dopiero była by parka. Ruda będzie śmigać, że niejednemu szczena opadnie. Jest salonowa i bez korozji.W sam raz do biegania.No i jest/będzie lżejsza od czerwonej. Pozdro Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez xtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jak dobrze pójdzie, to czerwona zostanie w rodzinie z SR20De 110 KM jako dupowóz. Prawie jak u Coobcia. Już kiedyś miałem 3 Primery na stanie. Jakoś wyrobiłem. Czerwonej po prostu szkoda. Jest jeszcze jedna opcja. Może turbo pójdzie do czerwonej po porządnej naprawie, a ruda zostanie N/A. To dopiero była by parka. Ruda będzie śmigać, że niejednemu szczena opadnie. Jest salonowa i bez korozji.W sam raz do biegania.No i jest/będzie lżejsza od czerwonej. Pozdro Niestety, to jednak jest koniec przygody z czerwoną. Remont i inwestycje są w tym przypadku nieopłacalne. Pozdrawiam wszystkich fanów czerwonej, tak licznie odwiedzających jej temat i proszę o jego zamknięcie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi