mundek28 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 W podobnym temacie zapytam kolegów-czy w naszym nissanie jest przewidziane coś takiego jak założenie siatki grodziowej w bagażniku , takiej giętkiej a nie typowej metalowej kratki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzynka Edyta Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 na forum, ten temat był omawiany. Mam siatkę na wymiar kupioną na allegro, karabińczykami przypina się do zaczepów na suficie i w podłodze bagażnika za kanapą. Grosze kosztuje. Wykonawca zrobił też na wymiar siatkę pod sufit w bagażniku (kształt trapezu wymuszony rozmieszczeniem zaczepów na suficie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dąb'13 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Mam oryginały, Montowane w cenie zakupu części w serwisie (łódzki diler-polecam, nawiasem mówiąc "są elastyczni"). Absolutnie nie gwiżdżą. Przynajmniej w moim do 180-190 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dużo więcej hałasu robią owiewki na oknach (też mam), które są dla mnie praktyczne (kosztem hałasu). To dziwne. Założyłem owiewki w zeszłym roku i nie stwierdzam zwiększonego hałasu. Może dlatego, że nie przekraczam (z reguły) 150 km/h . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kolego Kredens czy wraz szablonami wiercenia otworów jest też instrukcja całego montażu, chodzi głównie o sposób na zdjęcie tych plastików od relingów aby ich nie uszkodzić. Pytam bo są belki w ASO ale za montaż liczą sobie 350 zł, więc może można by to zaoszczędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 i w serwisie (łódzki diler-polecam, nawiasem mówiąc "są elastyczni"). ktory? w Lodzi sa 2 ASO Nissana, na ul. Brzezinskiej i na Milionowej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kolego Kredens czy wraz szablonami wiercenia otworów jest też instrukcja całego montażu, chodzi głównie o sposób na zdjęcie tych plastików od relingów aby ich nie uszkodzić. Pytam bo są belki w ASO ale za montaż liczą sobie 350 zł, więc może można by to zaoszczędzić? Ja niestety miałem spory problem ze zdjęciem plastików. Zdejmuje się je ciągnąc w górę pionowo (bez przekrzywiania, bo połamią się zaczepy). Z tym miałem najwięcej nerwów. Rękami nie ma szans. W końcu przyczepiłem przyssawkę od uchwytu do telefonu i tym udało mi się wyszarpać. Inaczej nie ma za co złapać. Co do instrukcji - jest w zestawie. Szablony też są. UWAGA - U MNIE SZABLONY BYŁY ODWROTNIE OPISANE! (LEWY/PRAWY). Ale wystarczy przymierzyć i łatwo się zorientować że coś jest "nie tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki za podpowiedż, czyli Tobie udało się nie połamać tych zaczepów. Podejmę to ryzyko, a poza tym nie wiem czy w ASO wszyscy fachowcy są od nas lepsi.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Złamałem jeden. Jest ich 12 albo 16, już nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Wczoraj zamontowałem belki Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Belki do t31 wszystko pasuje cena uzuwanych 450 belki stopy i zaślepki Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj próbowałem zdjąć te zaślepki z relingów ze światłami , udało się tylko lewy przedni bez uszkodzeń ale pozostałe trzy ani drgnęły. To jakiś horror ,co te małe żółte łapeczki wymyśliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tak jak pisałem wcześniej - mocna (ale mała) przyssawka to w tym wypadku bardzo przydatne narzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak , zakupiłem specjalnie takie dwie służące do zdejmowania szybek ze smartfonów. Przy chyba 20-30-stej próbie jedna z nich poległa. Poddałem się. Umówiłem się już w serwisie na ich ściągnięcie cena- 110zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Cześć! Mam X T31 z 2008 roku. na wyposażeniu ma szperacze dachowe. Chciałbym zamontować poprzeczne belki do nich, by móc zamontować BOX na narty. Gdzie i jakie belki kupić, interesuje mnie wygląd jak na zdjęciu ? Edytowane 12 Marca 2019 przez Zielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 OK, już mam. Model KE732-JG010 - czekam an info od ASO z ceną edit. Witam Poprzeczki do takich relingów kosztują 909,95 zł brutto a montaż 400,00 zł brutto. Handlowiec Zaborowski Sp. z o.o. ul. Puławska 276 02-819 Warszawa Niezłą cenę dali...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Zamontować można samemu,do poprzeczek dołączony jest szablon, najtrudniej jest tylko zdjęcie zaślepek z tych szerokich "relingów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 właśnie czytałem, no ale cena 900 brutto moim zdaniem wygórowana. Poszukam w innym ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k8d36 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Hej, czy ktoś montował namiot dachowy na wersji z relingami i halogenami? Zabieram się za to i im więcej czytam tym większy ból głowy - wygląda, że wszyscy mają z tym problem i nie dokopałam się jeszcze do sensownego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Ja mam namiot dachowy na zwyklym dachu, sam zrobilem sobie mocoeania w miejsca ori relingow(bulo troche cyrklowania) i zamiast relingow amontowalem platforme i kozak wyglada, mega funkcjonalnosc i tez namiot bardzo fajnie lezy, ogolnie tak jak se patrze to te relingi z halogenami to sa wohoke strasznie malutkie, jesli chodzi o szerokosc, plastki zabieraja bardzo duzo miejsca z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi