Gość mieszko Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Po modach oczywiście jest lepiej, mój ojciec ma seryjną 2.0(130 KM) i jest różnica kolosalna na korzyść mojej. No to po nowym roku bede musiał poszukac jaką "złotą rączkę" żeby mi też ładnie moją podstroiła, słyszałm coś o Cooobciu wiec coś tu pomyśle a twoja fura jak dla mnie robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No to po nowym roku bede musiał poszukac jaką "złotą rączkę" żeby mi też ładnie moją podstroiła, słyszałm coś o Cooobciu wiec coś tu pomyśle a twoja fura jak dla mnie robi robote Jak szukasz fachowca od nissanów n/a to do Coobcia uderzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi