Gość ^_ZeNeK_^ Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam Prosil bym o zdekodowanie takiego vin'a: JN1FCAN15U0128980 Glownie chodzi mi o wyposazenie i kolor lakieru bo niestety nie roznych stronach probowalem i tam mi takich informacji nie pokazuje. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djmaxiss Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Prosze o sprawdzenie SJNEDAN16U0050216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k_olo Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam wszystkich To mój erste post. Bardzo proszę o rozkodowanie VINu: VSKTDAV10U0063165 Z góry dziękuję ) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zehell Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Prosił bym o zdekodowanie mojego VIN : JN1EAAN15U0500534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutuu Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Proszę o informacje na temat mojej almy Vin sjnfban16u0171603 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwaltek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Prosił bym o zdekodowanie tego VIN: SJNFDAN16U0285141 dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielku Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam kupiłem właśnie almerke, czy mogę prosić o odkodowanie SJNEDAN16U0548715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 poratuje ktoś? Dziękuje. SJNFAAN16U0044132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matiii31 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Interesuje mnie rozkodowanie VIN SJNEAAN16U0256781 w miarę dokładnie czy rok produkcji wiadomy ,jaka to wersja? Z góry wielkie dzięki za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldi1961 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) witam, jakie ma wyposażenie ALmera Visia + N16 A to jest mój VIN: SJNBAAN16U2684610 proszę rozkodować, mi nie chodzą stronki do rozkodowania, dzięki. Edytowane 17 Maja 2010 przez waldi1961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość isabelllo Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam bardzo bym prosiła o rozkodowanie vin mojej almerki:) JN1EAAN15U0552869 Z góry DZIĘKUJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yaroszek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A ja też bym mógł poprosić: VSKTBAV10U0135830, Ze strony http://japancars.ru/cat/nissan/ trochę mało informacji co do wyposażenia na pierwszy rzut oka, no i potem troszkę różnice są w schematach wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A ja też bym mógł poprosić: VSKTBAV10U0135830, Jeśli to aktualne model: TATALEFV10EG5-2-35 rok: 10.2003, kolor: z01 (ciemny niebieski), kolor wnętrza: G (szary w modelach od lutego 2003), silnik: QG18DE, EGI, obszar: EUC (centralna i południowa Europa), grade: GX (to nie wiem co znaczy), skrzynia 5 biegowa. Poduszki kierowca, pasażer i boczne, klima auto, radio ze sterowaniem z kierownicy, F/Antipollution F/sin (tu pewnie chodzi o normę EURO), na rynek Niemiecki. A dalej to ciężko, ale chyba szyberdach, nawigacja, lusterka sterowane elektrycznie i podgrzewane, ostatnie znaki modelu odpowiadają wyposażeniu "-2-35", tyle, że coś mi tu nie gra. 14 = "-"; 15 = "2" (szyberdach), 16 = "-", 17= "3" (navigation combi), 18 = "5" (Lusterka...). No, ale to jest dla modeli do lutego 2003, później są kody literowe, a u Ciebie są cyfry i kreski, no chyba, że kody literowe dla modeli po lutym to jedynie uzupełnienie do danych dla modeli do lutego...tyle znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam zastanawiam sie nad kupnem Nissana Almery mógłby ktos sprawdzic numer VIN jakie ma ono wyposażenie i inne o oto numer VIN Nissan Almera 2002 r VIN SJNFAAN16U0250364 Byłbym bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam zastanawiam sie nad kupnem Nissana Almery mógłby ktos sprawdzic numer VIN jakie ma ono wyposażenie i inne o oto numer VIN Nissan Almera 2002 r VIN SJNFAAN16U0250364 Byłbym bardzo wdzieczny. Model: N16E - FDFALEFN16EGADEC1L, 11.2001, kolor: BX1 (cudbury blue metallic), kolor wnętrza: K (szary) , 5 drzwiowy "hedżbek", obszar EUC (Europa centralna i południowa), platforma EP2 (Electric platform "wyższego sortu"), silnik QG15DE (66kW), wyposażenie: specyfikacja sport, poduszki kierowca pasażer + side, klima, 3 punktowe pasy, aktywna regulacja zagłówków, pilot w kluczyku, lampy mgielne, elektryczne lusterka podgrzewane, elektryczne szyby przód, ABS, CD radio, 6 głośników, gniazdo 12 woltów z tyłu na rynek niemiecki, spoiler, skórzana kierownica, przyciski do radia w kierownicy, podłokietnik z tyłu, uchwyty na kubki, skrytki, uchwyty, lampki do czytania, norma Euro4 emisji spalin, regulacja prędkości wycieraczek. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel3b Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam! Także prosiłbym bardzo o rozkodowanie kodu VIN, chodzi mi głównie o wyposażenie. Almera N16 2001r VIN SJNEBAN16U0149247. Z góry dziękuje bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam! Także prosiłbym bardzo o rozkodowanie kodu VIN, chodzi mi głównie o wyposażenie. Almera N16 2001r VIN SJNEBAN16U0149247. Z góry dziękuje bardzo. Pozdrawiam Model: N16E - EATALEFN16EGADLJAB, 01.2001, Kolor: KLO (srebrny), kolor wnętrza: K (szary), 3 drzwiowy hatchback, silnik QG18DE (84 KW), skrzynia pięciobiegowa, platforma elektryczna EP2 (high standard), obszar EUC (Europa centralna i południowa), na rynek polski. Wyposażenie: specyfikacja sport, spoiler, kierownica w skórze, anti-lock brake system (ABS/ 4 wheel antiskid), elektrycznie opuszczane szyby z przodu, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka w kolorze nadwozia, lampy mgielne, kluczyk z pilotem, 3 punktowe pasy bezpieczeństwa z tyłu, zagłówek centralny z tyłu, aktywna regulacja zagłówków, poduszki kierowca i pasażer + side, wykończenie środka - pakiet ARST3 (to coś z wygodą), 15 calowe "alusy", osłony przeciwsłoneczne z lusterkami i podświetleniem, podłokietnik z uchwytem na kubek z tyłu, uchwyt na teczkę (torebkę), wycieraczki z regulowaną prędkością, radio + 6 głośników, soket 12 Woltów (chyba chodzi o ten z tyłu). Dziwne, nie widzę nic o klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diaku Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów Jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Almerki z 1997r - 1.4 GX, więc z tego co czytałem to najuboższa wersja raczej. Bardzo proszę o odkodowanie numeru VIN: JN1FAAN15U0128754 Z góry dziękuję Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów Jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Almerki z 1997r - 1.4 GX, więc z tego co czytałem to najuboższa wersja raczej. Bardzo proszę o odkodowanie numeru VIN: JN1FAAN15U0128754 Z góry dziękuję Pozdrawiam serdecznie model: N15 - FAVALDFN15EGAB-DTK, 07.1997, Kolor: AP0 (red pearl metallic), kolor wnętrza: G (czarny), 5 drzwiowy hatchback, silnik GA14DE, skrzynia pięciobiegowa, obszar EUC.2WD Wyposażenie: wersja GX, with seat cover (nie wiem o co chodzi, o jakieś poszycie fotela) & headrest (zagłówek), lampa stop, chyba zderzak i lusterka w kolorze nadwozia, 2 głośniki, no i nie rozumiem co znaczy: "power steering less" i "airbag less", może, że nie ma wspomagania, ani poduszki ale że nawet u kierowcy? Do stycznia 1998 te dane są jakoś dziwnie opisane. Może gdzieś w internecie jest jakiś opis co się dokładnie kryje pod oznaczeniami wyposażenia modelu: "B-DTK". Z FASTa wychodzi mi tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam. Witam mógłby ktos sprawdzic numer VIN Nissana Almery bo tez nad tym sie zastanawiam nad kupnem Numer VIN SJNFBAN16U0116443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Witam mógłby ktos sprawdzic numer VIN Nissana Almery bo tez nad tym sie zastanawiam nad kupnem Numer VIN SJNFBAN16U0116443 Model: N16E - FATALEFN16EGABACAA, 10.2000, Kolor: DV8 (jasny zielony), kolor wnętrza: K (szary), 5 drzwiowy hatchback, silnik QG18DE (84 KW), skrzynia pięciobiegowa, platforma elektryczna EP2 (high standard), obszar EUC (Europa centralna i południowa), na rynek generalnie francuski (+terytoria zależne, zamorskie). Wyposażenie: specyfikacja luxury (tyle, że nie wiem co wchodziło w jego standard). FATALEFN16...B**** - luxury specyfication FATALEFN16...*A*** - lusterka podgrzewane w kolorze nadwozia FATALEFN16...**C** - klimatyzacja, osłony przeciwsłoneczne z lusterkami i podświetleniem, podłokietnik z uchwytem na kubek z tyłu, pasek to trzymania teczki, oświetlenie do czytania FATALEFN16...***A* - poduszki kierowca, pasażer + side, pasy z naciągaczem/ regulacją napinania (jakoś tak), aktywne zagłówki, zagłówki z tyłu i trzypunktowy pas, regulacja prędkości wycieraczek, ABS, pilot w kluczyku - centralny zamek FATALEFN16...****A - elektrycznie opuszczane szyby z przodu i z tyłu, radio + 6 głośników, wyjście 12 Woltów z tyłu instalacja LPG lub kompatybilność pod instalację (raczej to drugie), sterowanie radia z kierownicy Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Mógłby ktos rozkodowac numer VIN nissana almery bo własnie ja kupiłem. Chodzi mi o wyposazenie i inne. Numer VIN SJNBBAN16U0364977 Prosze o odpowiedz. Dziekuje Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez gaco12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebwit Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam. Witam mógłby ktoś sprawdzić numer VIN mojego Nissana Almery? SJNFDAN16U0016255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody911 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam Serdecznie. Jeśli byłaby możliwość zdekodowania VINu to byłbym zainteresowany. SJNFHAN16U0453544 - jakoś dziwnie podejrzewam że w wyposażeniu to pół auta nie z mojej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Witam Serdecznie. Jeśli byłaby możliwość zdekodowania VINu to byłbym zainteresowany. SJNFHAN16U0453544 - jakoś dziwnie podejrzewam że w wyposażeniu to pół auta nie z mojej wersji Model N16E - FTKALEFN16TGA1-E22, rok produkcji 10.2003 5 drzwi hatchback, silnik K9K 60kW, na obszar europejski, skrzynia manualna 5 biegowa, kolor wnętrza: G -szary , kolor nadwozia: EY2 - silica gold metallic platforma elektryczna EP2 (high standard) wyposażenie: wersja luxury, na rynek belgijski FTKALEFN16...1**** - acenta seat fabric & door trim, kieszonki na tyłach przednich siedzeń, elektryczne lusterka w kolorze nadwozia, czujnik temp. zew., jakis uchwyt specjalny, lampki do czytania, osłony przeciwsłoneczne z podświetlanymi lusterkami, chromowane klamki wewnątrz i na zewnątrz, lifter - siedzenia przód i tył (pewnie chodzi o regulację), podłokietnik z tyłu, full rear door side trim, komputer pokładowy z 5 calowym monochromatycznym wyświetlaczem, CD player + 6 głośników FTKALEFN16...*-*** - brak adnotacji FTKALEFN16...**E** - poduszki kierowca, pasażer + side, aktywna regulacja zagłówków, centralny zamek, regulacja prędkości wycieraczek, elektrycznie opuszczane szyby z przodu i z tyłu, ABS z EBD, coloured tailgate finisher (nie wiem co to) FTKALEFN16...***2* - klimatyzacja auto FTKALEFN16...****2 - sterowanie radiem z kierownicy Chyba tyle. Witam. Witam mógłby ktoś sprawdzić numer VIN mojego Nissana Almery? SJNFDAN16U0016255 Model N16E - FVHALEFN16TGABDCAA, rok produkcji 03.2000 5 drzwi hatchback, silnik YD22DDT 81kW, na obszar europejski, skrzynia manualna 5 biegowa, kolor wnętrza: K -szary , kolor nadwozia: BT3 - ciemny niebieski platforma elektryczna EP2 (high standard) wyposażenie: wersja luxury, na rynek włoski FVHALEFN16...B**** - luxury specification FVHALEFN16...*D*** - lampy przeciwmgielne, felgi 15" "alu", kierownica w skórze, podgrzewane elektryczne lusterka FVHALEFN16...**C** - pasek z rzępą do trzymania teczki z tyłu, podłokietnik z uchwytami na kubek z tyłu, przyciski do radia na kierownicy, podświetlane lusterka w osłona przeciwsłonecznych, lampki do czytania, klimatyzacja FVHALEFN16...***A* - aktywna regulacja zagłówków, poduszki kierowca pasażer + side, napinane pasy, 3 punktowe pasy i zagłówki z tyłu, centralny zamek, regulacja prędkości wycieraczek, ABS FVHALEFN16...****A - elektrycznie opuszczane szyby z przodu i z tyłu chyba też, złącze 12 Volt z tyłu, radio + 6 głośników Tyle mam o tym. Witam. Mógłby ktos rozkodowac numer VIN nissana almery bo własnie ja kupiłem. Chodzi mi o wyposazenie i inne. Numer VIN SJNBBAN16U0364977 Prosze o odpowiedz. Dziekuje Model N16E - CATALEFN16EGA1-E22, rok produkcji 10.2002 Sedan, silnik QG18DE 85kW, na obszar europejski, skrzynia manualna 5 biegowa, kolor wnętrza: G -szary , kolor nadwozia: KY0 - nowy srebrny metallic platforma elektryczna EP2 (high standard) wyposażenie: wersja luxury, na rynek polski CATALEFN16...1**** - acenta seat fabric & door trim, kieszonki na tyłach przednich siedzeń, elektryczne lusterka w kolorze nadwozia, czujnik temp. zew., jakis uchwyt specjalny, lampki do czytania, osłony przeciwsłoneczne z podświetlanymi lusterkami, chromowane klamki wewnątrz i na zewnątrz, lifter - siedzenia przód i tył (pewnie chodzi o regulację), podłokietnik z tyłu, full rear door side trim, komputer pokładowy z 5 calowym monochromatycznym wyświetlaczem, CD player + 6 głośników CATALEFN16...*-*** - brak adnotacji CATALEFN16...**E** - poduszki kierowca, pasażer + side, aktywna regulacja zagłówków, centralny zamek, regulacja prędkości wycieraczek, elektrycznie opuszczane szyby z przodu i z tyłu, ABS z EBD, coloured tailgate finisher (nie wiem co to) CATALEFN16...***2* - klimatyzacja auto CATALEFN16...****2 - sterowanie radiem z kierownicy Edytowane 7 Września 2010 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi