Gość Marcin_sk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kurcze mam to samo. Bylem w Serwisie, niby pogrzebali, ale woda leje sie dalej. Wkurza mnie to bo zaczyna smierdziec stechlizna... Auto nowka i taki babol. Chyba trzeba bedzie ich przycisnac. Niech wymienia seryjnie u wszystkich bo cos mi tu smierdzi bledem w sztuce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kurcze mam to samo. Bylem w Serwisie, niby pogrzebali, ale woda leje sie dalej. Wkurza mnie to bo zaczyna smierdziec stechlizna... Auto nowka i taki babol. Chyba trzeba bedzie ich przycisnac. Niech wymienia seryjnie u wszystkich bo cos mi tu smierdzi bledem w sztuce... Radzę kupić gumofilce dla pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 To nie jest smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Niby wszystko wyschło, ale na gąbce pod wykładziną sa czarne plamy, niedługo przegląd to powalczę o wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksx Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 niedługo przegląd to powalczę o wymianę. Wykładzina to pikuś, chociaż aby ją wymienić trzeba trochę rzeczy wymontować - fotele i całą konsole przy lewarku zmiany biegów, nie mówiąc już o listwach i progach, jak dobrze się przyłożą to może ponownie poprawnie złożą (serwis). Gorzej jeżeli "podgnije" wygłuszenie kabiny (gąbka-filc od przedniej strony kabiny wygłuszająca i izolująca cieplnie silnik), to praktycznie jest nie do wymiany bez rozbebeszenie całości kabiny- wszytko od przedniej szyby do podłogi. Mam trochę doświadczenia w tym temacie, ale w D22 i sadze, że w D40 za dużo się nie zmieniło. A tak przy okazji musieli w D40 coś schrzanić, że tylu użytkowników ma ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert D40 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 U mnie tez raz juz to poprawiali w serwisie, ale teraz znowu jest mokro :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam, niedługo wybieram się w dłuższą podróż ok 5-6 tyś km a że brakuje mi czasu postanowiłem sam zrobić to rurkę z której leci woda, rozbebeszyłem wykładzinę ale co dalej czy ta rurka znajduje się tam gdzie strzałka na 1 zdjęciu? oczywiście gąbka przesiąknięta odessałem wodę odkurzaczem piorącym bo było tego trochę rurka na zewnątrz [ Dodano: Sro 10 Wrz, 2008 18:47 ] Serwis 1 godzina i po temacie. Zrobi to każda firma zajumjaca sie serwisem klimatyzacji bez narażania gwarancji. taa dzisiaj byłem w serwisie robili mi to 3 godziny bez osuszania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kotmax1 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 też miałem wode pod dywanikiem pasażera i sam poradziłem zdjołem rurke z komory silnika (tą zagiętą) pod tą rurka jest plastik w kształcie rury króry jest po stronie pasażera w kabinie na ten plastik nasunąłem gumową rurke o dł.ok 2-3cm i zalożyłem orginalna na miejsce i po kłopocie. instrukcji moge udzielic telefonicznie 662 186 317. odbieram tylko do 19stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wczoraj bylem w serwisie, zrobili jakas prowizorke, zobaczymy jak bedzie. Nissanowi temat jest znany, ponoc inzynierowie opracowali rozwiazanie. Ma byc dostepne juz niedlugo, i zrobia akcje wymiany tych czesci. Po za tematem, chcialbym pochwalic Service Nissana na Karwinach KMJ Kaszubowscy: za fachowosc oraz podejscie do sprawy (klienta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert D40 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wczoraj bylem w serwisie, zrobili jakas prowizorke, zobaczymy jak bedzie.Nissanowi temat jest znany, ponoc inzynierowie opracowali rozwiazanie. Ma byc dostepne juz niedlugo, i zrobia akcje wymiany tych czesci. Po za tematem, chcialbym pochwalic Service Nissana na Karwinach KMJ Kaszubowscy: za fachowosc oraz podejscie do sprawy (klienta). Mi w KMJ juz dwa razy probowali zrobic i nadal leci, ale rzeczywiscie cos tak wspominali ze nad tym pracuja heh. Chyba lepiej bedzie sie samemu tym zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Masz racje, leci Chyba faktycznie trzeba tam przylozyc swoja reke, ale ponoc jakies samodzielne przerobki moga doprowadzic do utraty gwarancji "?" Ciekawe co na to Nissan...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert D40 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Masz racje, leci Chyba faktycznie trzeba tam przylozyc swoja reke, ale ponoc jakies samodzielne przerobki moga doprowadzic do utraty gwarancji "?" Ciekawe co na to Nissan...? Zadzwonilem do KMJ w Gdyni w poniedzialek zeby przypomniec o skraplaczu i dzis bylem w serwisie i podobno usuneli usterke bo juz sami opracowali jakis patent. Jak u ciebie leci to dzon do nich. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 U mnie juz naprawiali Nie pisalem jeszcze na forum, bo chcialem sie najpierw przekonac, czy bedzie sucho.... Na dzien dzisiajeszy - jest wiec patent chyba dziala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Więc napiszcie panowie dla wszystkich na czym ten patent polega - może ktoś skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ponoc to masowa akcja Nissana, z tego co wiem, to naprawiaja babola wszystkim posiadaczom feralnych Navarek. Wiec po co publikowac rozwiazanie skoro mozna cisnac service o wymiane. A jezeli nie to niech sie dogadaja z KMJ w Gdyni lub Gdansku i sciagna patent. Ale jezeli ktos sie upiera, zerkne pod maske i popstrykam. Szczerze mowiac, to sam tego jeszcze nie widzialem, ale sucho jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czal-czal Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 mozecie polecic jakis serwis w wawie gdzie wiedza jak to zrobic bo bylem w jednym serwisie i nie wiedzieli co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak naprawiali w Sz-nie to powiedzieli, że fabrycznie rurka odprowadzająca wodę była za krótka, że część lała się na zewnątrz a część do wewnątrz. Albo ją przedłużyli albo wymienili na dłuższą, w każdym bądź razie już nie leci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Odpływ klimy zapchany na 9 proc, na 1 procent dziura:). Mi to zrobili w aso na gwarancji i jakosc zmodyfikowali - zalecenie nissan Polska. Czesta wada w tych modelach. Dlatgo warto jechac do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 tutaj klik tu macie sporo na ten temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi