Gość gucio15 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam za 11 dni planuje zakupić Zetke ale nie wiem gdzie najlepiej kupić i na co szczególnie zwrócić uwagę ? Najszybciej to chyba w salonie. Szukaj w nienagannym i bezwypadkowym stanie, nieważne gdzie. Jak rozumiem za 11 dni pochwalisz się co kupiłeś, to będzie wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Nostradamus, czy jak? strider ty sie nie znasz... hehe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Savid Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ni nostradamus tylko przyjdzie mi brakująca kwota z rozliczenia za granicy ; ) P.S oczywiscie jak zakupie to sie pochwalę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCFC Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zacznijmy wielkie odliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kwota kwotą ale znaleźć ten właściwy egzemplarz to jest sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Savid Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Na pewno jak będe miał pieniądze to nie kupię 1 lepszej bo nie jestem taki co sie najara na auto i kupi byle co Wszystko sobie na spokojnie zobacze bez pośpiechu ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 trzymamy za słowo może już teraz zacznij szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezx Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) dzien pierwszy ( czy bez niedziel i swiat ? ) Edytowane 8 Maja 2011 przez martinezx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Savid Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Za 10 dni zamierzam zakupić już mam parę na oku ; )3 w PL i 2 w Niemczech ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No i w koncu sie udalo!!!! Od kilku dni jestem mega szczesliwym posiadaczem Zetki, 2006 USA automat, jak narazie wszstko gra i buczy, jazda to poezja w hardkorowym wydaniu Autko kupilem mozna by powiedziec po znajomosci z mojego miasta wiec dobrze wiedzialem co kupuje, szukalem po calej Polsce i w stanach prawie pol roku a tu prosze - niedaleko pada jabłko... Chciałbym podziekowac wszystkim uzytkownikom za cenne rady i odpowiedzi na moje liczne pytania!!! Przyszlym wlascicielom Zetek zycze przede wszystkim wytrwalosci w poszukiwaniu i udanego zakupu!! witam wybierałem się oglądać ten egzemplarz, właściciel coś mówił że przód był stuknięty podobno lekko, sprawdzałeś autko gdzieś w ASO ? Jak spalanie w automacie ? Trzeba wymienić olej w skrzyni na dzień dobry ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Byl ale bardzo kosmetycznie, sprawdzalem wszystko co sie dalo i taki stan mi odpowiadal, na trasie 10,5litra przy 150-160 km/h w miescie od 14 do XX wszystko zalezy od Ciebie ale powiem Ci ze ciezko wytrzymac zeby se nie depnac;)- pewnie wiekszosc kolegow sie ze mna zgodzi w tej kwestii.. ps po co mam olej w skrzyni wymieniac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) Byl ale bardzo kosmetycznie, sprawdzalem wszystko co sie dalo i taki stan mi odpowiadal, na trasie 10,5litra przy 150-160 km/h w miescie od 14 do XX wszystko zalezy od Ciebie ale powiem Ci ze ciezko wytrzymac zeby se nie depnac;)- pewnie wiekszosc kolegow sie ze mna zgodzi w tej kwestii.. ps po co mam olej w skrzyni wymieniac?? W automacie powinno się wymieniać. Przebieg ok. 50tyś. Wiem, że w ASO mówią żeby nie wymieniać, ale niestety przy automacie to rzecz niezbędna. Nie jest to duży koszt a na pewno wydłuży żywotność skrzyni. Mój kumpel kupił Audi A4 2,5l diesel automat Tip-tronik. Przebieg 240 tyś. od gościa co pracuje w serwisie Audi. Po 2 tyś kilometrów skrzynia padła. Jak ją otworzyli w warsztacie to olej już nie przypominał oleju i powiedzieli mu, że olej chyba od nowości nie był wymieniany a powinien być i 7 tyś poszło się je...ć. Edytowane 14 Maja 2011 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam za 11 dni planuje zakupić Zetke ale nie wiem gdzie najlepiej kupić i na co szczególnie zwrócić uwagę ? kupił nasz kolega w końcu ten samochód czy nie? Bo czas minął a tu taka niezręczna cisza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 kupił nasz kolega w końcu ten samochód czy nie? Bo czas minął a tu taka niezręczna cisza .... pewnie miał dostać przelew z terminem takim. Się można przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielegalnyx Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) W automacie powinno się wymieniać. Przebieg ok. 50tyś. Wiem, że w ASO mówią żeby nie wymieniać, ale niestety przy automacie to rzecz niezbędna. Nie jest to duży koszt a na pewno wydłuży żywotność skrzyni. Mój kumpel kupił Audi A4 2,5l diesel automat Tip-tronik. Przebieg 240 tyś. od gościa co pracuje w serwisie Audi. Po 2 tyś kilometrów skrzynia padła. Jak ją otworzyli w warsztacie to olej już nie przypominał oleju i powiedzieli mu, że olej chyba od nowości nie był wymieniany a powinien być i 7 tyś poszło się je...ć. Troche zbadalem sprawe - a wiec olej do automatycznej skrzyni to Matic J ATF litr tego kosztuje "tylko" 150zl a potrzeba 10,5 litra plus filtr za 300 stowy ) i tutaj nasuwa mi sie pytanie czy jest wogole sens takiej wymiany jezli wszystko dziala sprawnie czy nie lepiej np zrobic dolewke a jezeli wymieniac wszystko to czy nie lepiej znalezc jakis tanszy wymiennik?? moze ktos wie jaki to wymiennik to bede wdzieczny.. Wlasnie znalazlem ile to kosztuje w stanach ..... 9 baksow za litr !! szkoda ze taka roznica... http://www.mynismo.com/products/Default.asp?id=3912 Edytowane 23 Maja 2011 przez nielegalnyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor7 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Dzien dobry wszystkim . Jestem nowa osoba na waszym forum i szacunek dla wszystkich posiadaczy modfelu 350 Z, mam nadzieje ze w najblizszym czasie tez uda mi sie dolaczyc do tego elitarnego grona:). Mam pytanie czy ktos moze ogladal ten konkretny model i moze sie wypowiedziec? http://otomoto.pl/nissan-350-z-pack-europa-C18566998.html Albo moze ma ktos moze namiar do kogos kto chce pozbyc sie modelu godnego uwagi. W sumie zainteresowany bylbym modelem produkowanym w latach poczatkowych, poniewaz niechcial bym az tak bardzo naruszyc swojego budzetu, ale jesli znalazl by sie model drozszy w dobrym stanie to jestem na tak:) Z gory dziekuje za jakolkolwiek pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Strider jak będziesz chciał zamówić to oleum to się z chęcią przyłącze. Wziął bym jakieś 12litrów /ze 3 galony/ żeby było na tzw flush ( wymianę całości ). Filtra nie ruszę bo jest w środku wiec skończyło by się tyko na wymianie oleju. Mam 50k mil na budziku więc pora na takie wymiany. PS. możesz założyć wątek wymiana oleju albo cos takiego bo to nie jest dobry watek żeby ciągnąć temat oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor7 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A mam pytanko wiesz moze jak dlugo to ogloszenie juz jest? Powiem szczerze ze aktualnie jestem na morzu i na dniach wracam ale wlasnie ten model wpadl mi w oko? Probowalem sie dodzwonic ale narazie bezskutecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 http://www.infinitiscene.com/forum/vbclassified.php?do=ad&id=740 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 miedzy 31-33 k $ na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Obecny kurs dolara amerykańskiego mówi mi, że to za dużo jak na MY03 nawet jeśli to jest super zrobione... za 70-90 tys PLN są Evo o mocy prawie 500 koni, i 600 niutów, z tylną kanapą na której mogą usiąść dzieci, z napędem na 4 koła, całoroczne uważam, ze 50 tys PLN za używane 350Z to idealna cena za fajną zabawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 za 70-90 tys PLN są Evo o mocy prawie 500 koni, i 600 niutów, z tylną kanapą na której mogą usiąść dzieci, z napędem na 4 koła, całoroczne uważam, ze 50 tys PLN za używane 350Z to idealna cena za fajną zabawkę Devi przestan tu promowac te eva i sti może miś 9 się jeszcze do czegoś nadaje ale w tych pieniądzach go nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Devi przestan tu promowac te eva i sti może miś 9 się jeszcze do czegoś nadaje ale w tych pieniądzach go nie zrobisz rzecz w tym, że właśnie zrobisz i to w Polsce, bez większego problemu, za niewielkie pieniądze. naoglądałem się już takich samochodów dziesiątki i ciągle się nie mogę nadziwić, że tyle mocy da się wykrzesać z 2-litrowego silnika natomiast to co jest fajne w silniku wolnossącym jest przewidywalność i stabilność mocy. W silniku uturbionym to wszystko jest jakieś takie chybotliwe, raz ci się turbina wkręci a raz nie załapie. A jak masz za duży moment to w ogóle nie wiadomo na jakim biegu jechać bo zrywa przyczepność na każdym. jakby tak się dało zrobić w 350Z ze 400 koni bez turbo, usztywnić zawias i jakąś lepszą wentylację hamulców zrobić, odelżyć to i owo , to o wiele lepiej by się tym na Poznaniu jeździło niż Evo. Niestety nie wiem czy 400 jest osiągalne, może ze sprężarką. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) O 400KM można zapomnieć nawet Autech ze strokerem na 3.8 nie wykrzesali 400 z tego co pamiętam,. Ale za to mamy bardzo duży Nm. Mi ogólnie taka charakterystyka silnika się podoba, brakuje jednak już trochę mocy. Nawiasem mówiąc to w weekend ciełem się ze zmodowanym GT-Rem R35. Co to auto robi ze startu to jest poezja, odejście ma masakryczne. Dochodziłem go ale tylko dlatego ze ścigawka była po mieście bo na prostej to by mnie pozamiatał strasznie. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez AndyOne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) mi po głowie chodzi taki projekt, żeby z zetki zrobić auto torowe, ale póki co finanse nie pozwalają, bo to wiadomo że gruba sprawa, mało kto umie coś zrobić z 350z, części nie jest łatwo kupić jak się nie wie dokładnie czego się chce. No ale może kiedyś... Powiem wam, że jeździłem w sobotę Ferrari F430 i wcale nie jest tak, że w porównaniu do mojej zetki jest taka przepaść, że mnie zawstydziło. Przynajmniej do 150 km/h zupełnie się odnalazłem. Co prawda miało karbonowe hamulce, ale przy niskich obrotach też nie było mocy Natomiast 9000 obrotów to naprawdę przyjemne Edytowane 21 Czerwca 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi