Asesino Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Automat obczaję może dzisiaj bo jest w moim województwie. Automatami jezdziłem już w różnych samochodach i je nawet polubiłem, ale zetke chciałem w manualu. Zobaczę co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jak ja szukalem swojego to tez chcialem koniecznie manuala - nawet tutaj na forum rozkminialem swapa skrzyni i po dluzszym czasie nie powiedzial bym ze czuje niedosyt a wrecz przeciwnie, jeszcze po tych modach skrzyni jak dla mnie jest ogien. No ale jezeli ktos chce koniecznie manuala to wiadomo ze nie ma co zmuszac. Ja sie tak przyzwyczailem do tej skrzyni ze w tym momencie manual by mnie wk***ial raczej tym bardziej ze wiekszosc jezdze po miescie a tym automatem tez da rade fajnie polatac bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Podjadę może jutro jak mi się uda umówić z tym kolesiem, przejadę się i zobaczę. Automatami jeżdziłem , i to nawet mocniejszymi niż zetka, ale żeby być 100% pewny skrzyni, trzeba taką zetką się przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Byly jakies wersje zetki ze zwyklymi zarowkami i soczewkami jednoczesnie? Lub moze ksenony byly inne w przedliftach i w poliftach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 inne lampy są od 2006r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Byly jakies wersje zetki ze zwyklymi zarowkami i soczewkami jednoczesnie? Lub moze ksenony byly inne w przedliftach i w poliftach? Tak, były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nowa-cena-polecam-ID6yqlO1.html#8295b911e9 A co z tym jest nie tak? Ktos go ogladal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qub@ Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nowa-cena-polecam-ID6yqlO1.html#8295b911e9 A co z tym jest nie tak? Ktos go ogladal? Hmmm z tego co zdążyłem zauważyć, to nie tylko ja dostrzegłem 2 miesiące temu okazje roku z Przasnysza. Wydaje mi się, ze to to samo auto, choć oczywiście pewności w 100% nie ma. 25 kwietnia ogłoszenie wisiało pare godzin i zniknęło, prawdopodobnie ktoś chce teraz nieźle zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No i co tym zlego ze ktos chce zarobic? Jezeli auto nie jest skladane z 3 to cena raczej niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv_1234 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 popieram... liczy sie auto a nie za ile kto sprzedaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskari Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-doinwestowany-ID6yrKAn.html co sadzicie na temat tej zetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Gruby pocisk za 3... 2... 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Spytaj właściciela, zaraz pewnie się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-doinwestowany-ID6yrKAn.html co sadzicie na temat tej zetki? Moja. W razie pytan dzwon. Gruby pocisk za 3... 2... 1... eee tam, niemily jestem tylko jak ktos mnie sprowokuje Edytowane 1 Lipca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Bydle, nie myślałem konkretnie o tobie, ale jak ja zaczynałem na forum to za taki wpis "zwracano uwagę", żeby przeczytać chociaż kilka stron tematu do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Aaa kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Bydle, ja jednak nadal szukam manuala Sorki, ale jednak manual mnie bardziej rajcuje Chociaż automat jest fajny, ale to moje zboczenie do manuala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Spoko To Ty musisz byc 100% zadowolony z auta. A udalo Ci sie przejechac tym 350z automatem? Ogolnie propozycji zamian to dostaje co chwile jakas...najciekwsza to byla na nissana titana ale ja niestety potrzbuje gotowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Dokładnie, jest to moje wymarzone maleństwo i chce być w 100% z niego zadowolony tak udało, ale spodziewałem się co będzie, miałem kilka automatów pod nogą okazję się przejechać nawet w S5, choć tam skrzynia chodzi inaczej:) Nie można się do automatu przyczepić, ale brakuje mi manuala, lubię tą skrzynię powodzenia, klient się znajdzie Edytowane 1 Lipca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 No to fajnie ze udalo Ci sie przejechac Mam nadzieje ze sie znajdzie klient bo jeden "statek" juz czeka na mnie a drugiego jade jutro zobaczyc ale tak jak Ci pisalem fajnie jak by kupil go ktos kto bedzie podchodzil do tego auta z pasja i dbal o niego bo szkoda sprzedac taki egzemplarz jakiemus debilowi co albo zaniedba to auto i doprowadzi to riuny albo ro***erdoli sie na pierwszym drzewie bo nie bedzie potrafil oponowac mocy...a smie twierdzic ze 350'tek w bardzo dobrym stanie nie zostalo sie juz duzo...a jezeli sa to ludzie ich nie sprzedaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Masz rację, sam szukam, jest ciężko, a nawet jak się coś fajnego pojawi to mi zdąży uciec Hmmm z tego co zdążyłem zauważyć, to nie tylko ja dostrzegłem 2 miesiące temu okazje roku z Przasnysza. Wydaje mi się, ze to to samo auto, choć oczywiście pewności w 100% nie ma. 25 kwietnia ogłoszenie wisiało pare godzin i zniknęło, prawdopodobnie ktoś chce teraz nieźle zarobić Z tego co wiem ona była wcześniej za 46 wystawiona( ale w innej miejscowośći? to ta sama osoba teraz sprzedaje ?), więc nie wiem czy ktoś chce zarobić. Ale jak na auto ze Szwajcari, po opłatach, to tania ta zetka, ale jeśli ktoś był niech się wypowie. Tak jak kolega pisał, ważne żeby nie była składana z 3, a swoje przygody ma 90% zetek, to normalka. Ale ja 2006 na mobile (cała europa) nigdy nie znalałem poniżej 45-50 tys +opłaty- no jest jedna za 35 +opłaty ale już stoi 2 miechy u dojczów) Edytowane 1 Lipca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Z doświadczenia wiem że do zetki trzeba mieć głowę, wiedzę i chęci jej utrzymywania, doprowadzenia do stanu takiego, by wyróżniała się z pośród zwykłych, jak to coobcio mówi, pedalskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Każdy samochód to skarbonka a zeta ma większą skarbonkę Ale masz rację, trzeba z głową dbać o samochód tak aby ludzie nie patrzyli - ooo nissan 350 z, tylko o k**wa ale za***ista zetka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Ktoś kojarzy to auto ? był oglądać ? gość mowi ze wszystko jest ok , tylko prawdopodobnie trzeba będzie wyregulować zawory ? na czym to polega i jaki jest koszt tego ? Auto bylo kiedys na alledrogo. Edytowane 5 Lipca 2016 przez lewystw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Hahah zawory są regulowane hydraulicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi