Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Parę pytań o 350Z...chcesz kupić? Tu ocena, komentarz

worm#21
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na czym to polega , jak sa źle wyregulowane jakie sa objawy ? silnik chodzi nie rowno ? Jaki jest moze koszt wyregulowania tych zaworow ?

Może mu szukają panienki a myśli że to zawory ;D

Dobre autotyping aż tego nie zmieniam bo się poplacze.

Edytowane przez Cytrus
  • Upvote 1

jesli chodzi Ci o panewki to gosc mowi ze w silniku wymienione sa nastepujace rzeczy pompka sprzegła , chlodnicca klimatyzacji , pompa wody , oleju , wal , pierscienie , panewki , rozrzad kompletny , napinacze itp. mówi ze na wszystko na faktury.

To jakiś przypal niby silnik po remoncie a zawory rozklekotane.

Sam szukałem rozbita itd podejdź do tego na zimno, już z dobrą sztuka jest dużo zabawy i dbania.

no właśnie ,trzeba podejsc na spokojnie do tego bez podpalania bo mozna sie wkopac , za auto chce 38 tys , przebieg 200tys , wersja orange pack.

Jest ktoś z gdańska kto mógłby dla mnie zbadać zetkę w sobotę o 12? W serwisie nissana badania przed zakupem ja bym wysłał kaskę i chciałbym wiedzieć co w niej siedzi - bo do gdańska mam całą Polskę drogi, a nie wiem czy mój kolega w znajdzie czas w sobotę , tak pytam zawczasu? Jak ktoś chętny prośże o PW, bo do godziny dwóch mam dostać inf czy kolega znajdzie czas, ale wolę już w razie w powoli kogoś szukać :) Bo kolega w zetkach ciemny nic nie wie a ktoś kto ją ma to by jeszcze coś od siebie dodał 

Edytowane przez Asesino

http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint-bc-racing-CID5-IDglm0Z.html#9ab3aa54a3

ta Ci się nie podoba? Jest blisko Ciebie i dla mnie ten zderzak V3 bomba, będę takiego szukał jak w końcu kupię zetkę, ale dla mnie za daleko i mam uraz co do tamtych rejonów :/

Ta z Częstochowy niestety sprzedana, a to po nią chciałem jechać w sobotę.

Nie chcę schodzić poniżej 2005 roku, może to głupie ale taki mam kaprys:)

A znając moje szczęście to kupisz w sobotę zetkę :]

Aaa, no to przez takie niedopowiedzenie odpuściłbyś sztukę która Ci się podoba ;)

Ogłoszenie dosyć skąpe, wiesz już o niej coś więcej? Jakby co nie zamierzam Ci jej podkupić :D z ciekawości pytam

Dostałem na maila więcej zdjęć, miał kolega w sobotę ją oglądać ale nie może kobieta przyjechać bo pracuje a serwis tylko do 14:/ Zresztą on też nie może.....i jestem deko w kropce bo urlopu nie dostanę a mam 750 km. A nie wiem czy na zwykłej stacji diagnostycznej mi dobrze samochód sprawdzą, to moja pierwsza zetka, więc wolałbym żeby ktoś ją dobrze sprawdził przed zakupem.

Jest ktoś z gdańska kto mógłby dla mnie zbadać zetkę w sobotę o 12? W serwisie nissana badania przed zakupem ja bym wysłał kaskę i chciałbym wiedzieć co w niej siedzi - bo do gdańska mam całą Polskę drogi, a nie wiem czy mój kolega w znajdzie czas w sobotę , tak pytam zawczasu? Jak ktoś chętny prośże o PW, bo do godziny dwóch mam dostać inf czy kolega znajdzie czas, ale wolę już w razie w powoli kogoś szukać :) Bo kolega w zetkach ciemny nic nie wie a ktoś kto ją ma to by jeszcze coś od siebie dodał 

Akurat na sobotę wyjeżdżam, inny termin nie było by problemu. 

a piątek? bo w piatek mają dłużej? Napisz mi PW może coś się uda. Bo jutro to nie wiem jak kobieta może po pracy a na piątek może bym prędzej coś umówił

Edytowane przez Asesino

http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint-bc-racing-CID5-IDglm0Z.html#9ab3aa54a3

ta Ci się nie podoba? Jest blisko Ciebie i dla mnie ten zderzak V3 bomba, będę takiego szukał jak w końcu kupię zetkę, ale dla mnie za daleko i mam uraz co do tamtych rejonów :/

To sztuka usera zab9k. Sprzedaje ją z przerwami od dłuższego czasu, chociaż szczerze mówiąc nie wiem dlaczego. Moim zdaniem warta zainteresowania.

Nie chcę schodzić poniżej 2005 roku, może to głupie ale taki mam kaprys:)

A znając moje szczęście to kupisz w sobotę zetkę :]

Wykrakałeś :D