jakub350 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 No niestety w zecie reguluje sie zawory i nie jest to proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Na czym to polega , jak sa źle wyregulowane jakie sa objawy ? silnik chodzi nie rowno ? Jaki jest moze koszt wyregulowania tych zaworow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Może mu szukają panienki a myśli że to zawory ;D Dobre autotyping aż tego nie zmieniam bo się poplacze. Edytowane 5 Lipca 2016 przez Cytrus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 jesli chodzi Ci o panewki to gosc mowi ze w silniku wymienione sa nastepujace rzeczy pompka sprzegła , chlodnicca klimatyzacji , pompa wody , oleju , wal , pierscienie , panewki , rozrzad kompletny , napinacze itp. mówi ze na wszystko na faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 To jakiś przypal niby silnik po remoncie a zawory rozklekotane. Sam szukałem rozbita itd podejdź do tego na zimno, już z dobrą sztuka jest dużo zabawy i dbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 no właśnie ,trzeba podejsc na spokojnie do tego bez podpalania bo mozna sie wkopac , za auto chce 38 tys , przebieg 200tys , wersja orange pack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No niestety w zecie reguluje sie zawory i nie jest to proste.Nie widziałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie widziałem :-) Powiem ci ze trzeba rozpiąć rozrząd i wywalic wałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Jest ktoś z gdańska kto mógłby dla mnie zbadać zetkę w sobotę o 12? W serwisie nissana badania przed zakupem ja bym wysłał kaskę i chciałbym wiedzieć co w niej siedzi - bo do gdańska mam całą Polskę drogi, a nie wiem czy mój kolega w znajdzie czas w sobotę , tak pytam zawczasu? Jak ktoś chętny prośże o PW, bo do godziny dwóch mam dostać inf czy kolega znajdzie czas, ale wolę już w razie w powoli kogoś szukać Bo kolega w zetkach ciemny nic nie wie a ktoś kto ją ma to by jeszcze coś od siebie dodał Edytowane 6 Lipca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja się wybieram w sobotę rano obejrzeć ją dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Czyli temat mam wyjaśniony Czemu te zetki tak daleko są ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint-bc-racing-CID5-IDglm0Z.html#9ab3aa54a3 ta Ci się nie podoba? Jest blisko Ciebie i dla mnie ten zderzak V3 bomba, będę takiego szukał jak w końcu kupię zetkę, ale dla mnie za daleko i mam uraz co do tamtych rejonów :/ Ta z Częstochowy niestety sprzedana, a to po nią chciałem jechać w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie chcę schodzić poniżej 2005 roku, może to głupie ale taki mam kaprys:) A znając moje szczęście to kupisz w sobotę zetkę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No ale ta z Gdańska to 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A to ja mówię o innej, ty pewnie o tej srebnej kupionej w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tak. Ja o tej srebrnej z PL. Ty o tej czarnej z Kościerzyna tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Tak, wiesz coś o niej, oglądałeś? Edytowane 6 Lipca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Aaa, no to przez takie niedopowiedzenie odpuściłbyś sztukę która Ci się podoba Ogłoszenie dosyć skąpe, wiesz już o niej coś więcej? Jakby co nie zamierzam Ci jej podkupić z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dostałem na maila więcej zdjęć, miał kolega w sobotę ją oglądać ale nie może kobieta przyjechać bo pracuje a serwis tylko do 14:/ Zresztą on też nie może.....i jestem deko w kropce bo urlopu nie dostanę a mam 750 km. A nie wiem czy na zwykłej stacji diagnostycznej mi dobrze samochód sprawdzą, to moja pierwsza zetka, więc wolałbym żeby ktoś ją dobrze sprawdził przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jest ktoś z gdańska kto mógłby dla mnie zbadać zetkę w sobotę o 12? W serwisie nissana badania przed zakupem ja bym wysłał kaskę i chciałbym wiedzieć co w niej siedzi - bo do gdańska mam całą Polskę drogi, a nie wiem czy mój kolega w znajdzie czas w sobotę , tak pytam zawczasu? Jak ktoś chętny prośże o PW, bo do godziny dwóch mam dostać inf czy kolega znajdzie czas, ale wolę już w razie w powoli kogoś szukać Bo kolega w zetkach ciemny nic nie wie a ktoś kto ją ma to by jeszcze coś od siebie dodał Akurat na sobotę wyjeżdżam, inny termin nie było by problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) a piątek? bo w piatek mają dłużej? Napisz mi PW może coś się uda. Bo jutro to nie wiem jak kobieta może po pracy a na piątek może bym prędzej coś umówił Edytowane 6 Lipca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint-bc-racing-CID5-IDglm0Z.html#9ab3aa54a3 ta Ci się nie podoba? Jest blisko Ciebie i dla mnie ten zderzak V3 bomba, będę takiego szukał jak w końcu kupię zetkę, ale dla mnie za daleko i mam uraz co do tamtych rejonów :/ To sztuka usera zab9k. Sprzedaje ją z przerwami od dłuższego czasu, chociaż szczerze mówiąc nie wiem dlaczego. Moim zdaniem warta zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Wow, Zetków jak mrówków. Ale wysypało. Ja ja szukałem kilka miesięcy temu to nie było tak dobrze. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=nissan+350z&search_scope=category-149&bmatch=relevance-pop30-aut-1-2-0613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 czy ja wiem...ja pamietam czasy jak wisialo non stop po 50-60 ogloszen a nawet wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie chcę schodzić poniżej 2005 roku, może to głupie ale taki mam kaprys:) A znając moje szczęście to kupisz w sobotę zetkę :] Wykrakałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi