xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Akurat szara szczeliny ma spoko, drzwi mają nieco inny odcień od błotnika. Na czarnym to nigdy nic nie widać spasowania. Czerwona jest taka, że nie chciałoby mi się jechać, choć akurat blisko mam... szara budzi nadzieje nawet jak miała licznik poprawiany to fotel idzie ogarnąć w normalnej kasie. Jak to na czarnym szczelin nie widac? Nie wiem czy czytales co wczesniej napisalem, o szcelinach miedzy klapa bagaznika a blotnikiem. To nie dzrzwi maja inny odcien tylko tylny blotnik ma inny odcien. Tam byl caly tyl robiony az doszlo do slupka b. Pod zamkiem naklejka z cisnieniem opon byla odklejana, w dodatku jest chyba przyklejona w zlym miejscu. Akurat troche siedze w tym temacie, i szceliny rowne mozesz nawet zrobic jak auto bedzie krzywe A jesli dla siebie, to ja bym sie zainteresowal ta co ma 320kkm i pierwsze co zrobil to skrecil budzik na 120 dla lepszego samopoczucia To ze silnik ma duzo nalatane to nie znaczy ze musi byc w gorszej kondycji niz te co maja 100kkm Edytowane 3 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No wszyscy wiedzą jak się znasz, kupiłeś przystanek, którego nikt potem kijem nie chciał dotknąć. Ja się nie będę wykłócał, nie moje auto, dla mnie szczelina pomiędzy błotnikiem i klapą jest ok, po zdjęciach auto wygląda ok, pewnie coś było robione, na pewno nie takie śmigło jak czerwona, ale za 30k naprawdę nie spodziewałbym się cudów, to nie jest budżet na idealną Zetką tylko na coś co się nadaje do odratowania sensownym kosztem. Czerwona fajne auto na tor do pałowania od rana do wieczora, bo sprzęgło czy fotel można sobie wymienić, a budę to już nie takie łatwe. Ewentualnie to + remont silnika, po negocjacjach powinno wyjść w okolicach 30k. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-b-v6-300-km-skora-xenon-zarejestrowany-ID6yPeA9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Panowie, Czy naklejki informacyjne/znamionowe powinny znajdować się w Z na słupkach zarówno od strony kierowcy jak i pasażera? Gdzieś jeszcze? W komorze silnika chyba też prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) No wszyscy wiedzą jak się znasz, kupiłeś przystanek, którego nikt potem kijem nie chciał dotknąć. Ja się nie będę wykłócał, nie moje auto, dla mnie szczelina pomiędzy błotnikiem i klapą jest ok, po zdjęciach auto wygląda ok, pewnie coś było robione, na pewno nie takie śmigło jak czerwona, ale za 30k naprawdę nie spodziewałbym się cudów, to nie jest budżet na idealną Zetką tylko na coś co się nadaje do odratowania sensownym kosztem. Czerwona fajne auto na tor do pałowania od rana do wieczora, bo sprzęgło czy fotel można sobie wymienić, a budę to już nie takie łatwe. Ewentualnie to + remont silnika, po negocjacjach powinno wyjść w okolicach 30k. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-b-v6-300-km-skora-xenon-zarejestrowany-ID6yPeA9.html To tak ty wiesz co kupilem i po co,a jak kupowalem to myslalem ze igla. Moja przynamniej miala prosta podloge. Nikt nie chial tknac,a potem i tak sprzedalem drozej niz kupilem. Ale nie bede nic udowadnial. Jak nie wierzysz to jedz i zobacz. Z tylu klapa tez rowniutko tylko 1,5cm odstaje, bo cale auto jest krzywe i ma wspawany caly tyl. Naklejke odklejali bo wlasciciel to esteta i pewnie wneka porysowana byla. Jak ktos chce niech jedzie ogladac. bedzie tak jak mowie. Nie be powodu zetka za 30k eu stoi juz tyle czasu, a druga za 29 poszla w jeden dzien, pomimo ze wlasciciel udostepnial zdjecia z wbitym slupem z boku i urwanym kolem. Jak chcesz to ci pokaze auto ktore nie mialo pol przodu, a ma rowne szczeliny i oryginalny lakier. pozdro. Panowie, Czy naklejki informacyjne/znamionowe powinny znajdować się w Z na słupkach zarówno od strony kierowcy jak i pasażera? Gdzieś jeszcze? W komorze silnika chyba też prawda? Pod maska na grodzi masz tabliczke znamionowa i wybity vin na srodku. Na slupku b od strony kierowcy masz naklejke z cisnieniem opon, z drugiej nic nie ma z tego co wiem Edytowane 3 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Widział ktoś czarną lalę? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-pelny-lift-313-km-czarna-lala-ID6ySxaw.html jak już patrzę na przedni zderzak i maskę, mam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 no zderzak pewnie malowany, ale co z maska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Chodziło o spasowanie, patrzyłem na oba elementy i wygląda to kiepsko Przejrzałem tyle tego i narazie jedyna sensowna, jeśli chodzi o cenę, to ta czerwona za 26 500, ale pytanie jak została pomalowana i czy nie zgnije. Ogólnie poskładana bardzo słabo, no i ten flok na desce rozdzielczej, tak jakby miał coś tuszować. Nie chciałem być zbyt nachalny, jeśli chodziło o tamtą zetkę z Leszna, no i nie wyszedłem na tym najlepiej. Ciekawe, czy ktoś stąd ją kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 flok no wiadomo, poduszki po wystrzale. Najtansza opcja. Auto typowo do upalania. Wstrzymaj sie i poczekaj na cos sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Co za bajki opowiadasz? Nigdzie nie napisałem, że auto kupiłem. Właściciel dopiero będzie wracał do domu, więc niezbyt było możliwe, by ktokolwiek mógł obejrzeć to auto. Jestem zgadany na kontakt rano, kiedy mam wyruszyć po nie, a mieszkam dość blisko. Dostałem o aucie wszelkie informacje, które mnie interesowały. BTW auto sprzedane. Są tylko 2 opcje: albo nie rozumiesz znaczenia słowa "sugerować", albo udajesz że nie rozumiesz. BTW A jednak klient z Wawy... Kończę offtop. Edytowane 3 Maja 2017 przez lalamido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 A skąd wiesz, że to ten z Wawy? podejrzewam że tych klientów była cała kolejka Myślałem, że jestem dogadany co do przyjazdu po auto... myślałem widocznie trzeba przyjechać "na chama" by coś ugrać przed innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-zadbany-nissan-350z-ID6yRNfB.html#8295b911e9 A tutaj co nie tak ? Kupować będę dopiero za rok, ale na razie uczę się wyłapywać jak Wy te ulepy Edytowane 3 Maja 2017 przez japanlove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Za sam wygląd bym właściciela ukamieniował Całe szczęście do odratowania. Zerwać tą folie z maski i klapy i dać ori lampy! Edytowane 3 Maja 2017 przez filipm87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) zegary chyba mazakiem rysowal. Po co to ruszac w ogole? Edytowane 3 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To jest wersja Rev Up? Bo nie pasuje mi rocznik, do obrotomierza jeśli dobrze kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Chyba nikt się nie wypowiadał, na temat czerwonej za 26 500 to może ja coś podpowiem. Oglądałem, jeździłem. Właściciel Adam niczego nie ukrywa. Generalnie samochód miał być do driftu, co skutkuje tym, że technicznie jest ok (ciśnienie jest, moc ładna, zawieszenie igła, hamulce hamują) Buda i środek to już inna para kaloszy. Generalnie nie zwracałem uwagi jakoś mocno na spasowanie, ale sam lakier jest moim zdaniem średniej jakości. Cały samochód jest w jednym odcieniu to plus, ale np pod prawymi drzwiami na wnęce jest odprysk, a mówiąc odprysk mam na myśli dosyć spory kawałek całego lakieru aż do poprzedniej warstwy. W środku jest to co widać. Jakieś purchelki nad szybą czołową, która chyba była wymieniana. (nie ma znaczka nissana tylko jaki pelican czy cos). Generalnie albo do zrobienia wszystko albo do upalania, bo samochód ze względu na czerwony kolor robi wrażenie, ale tylko z zewnątrz z pewnej odległości... Polecam osobie świadomej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 A skąd wiesz, że to ten z Wawy? podejrzewam że tych klientów była cała kolejka Myślałem, że jestem dogadany co do przyjazdu po auto... myślałem widocznie trzeba przyjechać "na chama" by coś ugrać przed innymi W tym temacie już jeden kolo opisywał negatywnie auto, które oglądał... Później okazało się, że je kupił, a opisywał negatywnie, żeby zniechęcić innych do oględzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-zadbany-nissan-350z-ID6yRNfB.html#8295b911e9 A tutaj co nie tak ? Kupować będę dopiero za rok, ale na razie uczę się wyłapywać jak Wy te ulepy Co nie tak? Z tyłu wersja USA, z przodu EU, tj zderzak USA na ich tablice, a błotniki od EU bo mają kierunkowskazy. Napewno USA bo automat i bieda w środku, zegary wymienione bo były w milach, a że to automat to nie mógł ori zegarów z wersji EU dać, bo EU tylko manual. Przy okazji coś pomylił jak zamawiał, bo obrotowa z ReUpa, a to wersja DE, przedlift. Pewnie dlatego dał te paskudne lampy. Pierwsze wnioski, albo ktoś na siłę przerabiał na wersję EU, albo przód j**any był i dlatego EU części wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 smiesznie to musi wygladac jak ma odciecie na srodku obrotomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Chyba że przesunął odcinke u Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 http://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350Z-XENON-LEDER-BOSE-BREMBO-Schalter/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:18700_6_/pg:vipcar/243300624.html Tą bym sobie "odchamił" ale trochę zbyt drogo to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 http://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350Z-XENON-LEDER-BOSE-BREMBO-Schalter/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:18700_6_/pg:vipcar/243300624.html Tą bym sobie "odchamił" ale trochę zbyt drogo to wyjdzie To jest Rev-Up tak? I wersja Eu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To nie jest Rev Up ale wersja EU owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 To nie jest Rev Up ale wersja EU owszem. Czyli de? Kurde ja już się gubię podobno 2005-2006 to revupy czy to jest ten zadki DE o którym wcześniej była mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 po tym poznasz Rev Up'a oraz po obrotomierzu wyskalowanym wyżej niż standardowa zetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 2005 to DE a b rzadko revup. Typowy revup to 2006 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi