dieselLPG Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ideały to stoją w salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda_Pl Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ideały to stoją w salonach Dziękuję za Twoją wyczerpującą opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A co tu wiecej mialbym dodac? Szukacie nastoletniego, sportowego auta, o ktore 3/4 poprzednich wlascicieli nie dbalo. A i te zadbane beda wymagaly dopieszczenia. Pare postow wyzej koles poswiecil troche czasu na zaprezentowanie samochodu. Drugorzedna sprawa jest, ze jest (chyba) handlarzem. Oszczedzil wam, wszystkim szukajacym zetki, czasu. Podpowiedzial na co patrzec w innych egzemplarzach. Mozecie na oko potmrownac jak wygladaja te za 50k. Ten jego filmik moze posluzyc jako uzupelnienie tych anglojezycznych na youtubie pt. "na co zwracac uwage przy zakupie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkinen Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Żeby wzbudzić zaufanie, szybciej sprzedać auto i zarobić przy tym trochę gotówki ponieważ zapewne udało się taniej kupić zetę niż było to możliwe. Szkoda, że nie zrobiłeś patentu na fotelik dla dziecka na fotelu pasażera, żeby jeszcze bardziej uśpić czujność kupujących.. No to teraz już będzie idealnie ;) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witajcie, noszę się z zamiarem kupna zetki. Co myślicie o tym egzemplarzu? Oglądał ktoś może lub coś o nim wie? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-ID6zoc4E.html Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Marcin Przyjechał bodajże ze Szwajcarii lekko uderzony w przód. Pod spodem, wygląda jak nowy, zero oznak rdzy. Tyle wiem, o tym aucie. Raczej coś porządnego, do sprawdzenia przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) No to teraz już będzie idealnie ;) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jeżeli ktoś tak wozi dziecko od razu do pierdla.Nigdy nie słyszałem aby 350z miał wył. fabryczne poduszek ,chyba,że "drutami". To samo 370z EU, jedynie na zdjęciach 370z USA widziałem,przycisk do wył.poduszek. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 On raczej po prostu zrobił to zdjęcie dla ironii , do powyższych postów. Ale masz rację że za takie coś to tylko pierdziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jeżeli ktoś tak wozi dziecko od razu do pierdla.Nigdy nie słyszałem aby 350z miał wył. fabryczne poduszek ,chyba,że "drutami". To samo 370z EU, jedynie na zdjęciach 370z USA widziałem,przycisk do wył.poduszek. przeciez tam i tak juz pewnie nie ma poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkinen Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Jeżeli ktoś tak wozi dziecko od razu do pierdla.Nigdy nie słyszałem aby 350z miał wył. fabryczne poduszek ,chyba,że "drutami". To samo 370z EU, jedynie na zdjęciach 370z USA widziałem,przycisk do wył.poduszek. Trochę dystansu To Tylko zdjęcie. Do wożenia dzieci są inne auta. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka przeciez tam i tak juz pewnie nie ma poduszek Niczego nie ma.poduszek ,silnika I skrzyni. To jest tylko kartonowa imitacja. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Puszkinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinnB. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Przyjechał bodajże ze Szwajcarii lekko uderzony w przód. Pod spodem, wygląda jak nowy, zero oznak rdzy. Tyle wiem, o tym aucie. Raczej coś porządnego, do sprawdzenia przed zakupem. Dzięki za informacje. Rozmawiałem krótko z właścicielem (byłym) - autko jest już sprzedane. Auto niby bezwypadkowe, ale było powtórnie całe lakierowane. Ma jeszcze drugie do sprzedania - to oklejone satynową folią z czerwonymi kołami (za 55tys), ale to nie mój typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Tamto drugie to HR, czyli poliftowy model z lepszym silnikiem, skrzynia itd. Jest spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Może dlatego , że jak się widzi po wypowiedziach w necie, większość osób chyba preferuje 350Z, że niby 370Z nie przypadła do gustu tak jak 350tka w sprzedaży. Wg mnie 370 jako następca nie wnosi zbyt wiele jako nowszy model. Choć nie ukrywam że następca może być 370 NISMO. Rynek tworzą ludzie, sami ustawią ceny zetek, nie ma żadnej reguły na to czy zetki jeszcze spadną czy nie Bez przesady z tymi cenami 370z ponizej 60k to malowany i szpachlowany gruz czesto z pierwszych lat produkcji, a za 50k kupisz swietne 350z. 370z jest odczuwalnie szybsze niz 350z , dyskusyjnie ladniejsze z zewnatrz i duzo ladniejsze w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dokladnie, nie ma co porownywac najdrozszych 350 do najtanszych 370. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 wyciąga się bezpiecznik i macie wyłączone poduszki powietrzne co filozofia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Bez przesady z tymi cenami 370z ponizej 60k to malowany i szpachlowany gruz czesto z pierwszych lat produkcji, a za 50k kupisz swietne 350z. 370z jest odczuwalnie szybsze niz 350z , dyskusyjnie ladniejsze z zewnatrz i duzo ladniejsze w srodku. Ja wiem że za dobre 370 trzeba zapłacić sporo więcej niż 60k. Co do wyglądu są gusta i guściki, jeden wybierze 350, drugi woli 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Oglądałem w grudniu ten egzemplarz: http://allegro.pl/nissan-350z-doinwestowany-i7149920859.html Auto ma szpachlę na obu tylnych błotnikach, prawy przedni błotnik malowany, nie wchodził 5-ty i 6-ty bieg tzn trzeba było "szukać" lewarkiem biegów. Zderzak przedni był uszkodzony w dolnej jego części z prawej strony- połamany. Felgi miały wgniecenia na rantach, więc "odświeżone" są dość kiepsko. Sądzę również, iż przebieg się nie zgadza bo stan wnętrza na to wskazuje. A piszę to dlatego, bo facet ok 70-tki udaje, że sprzedaje bezwypadka, a jak się okazało, że szpachel, to tylko stwierdził, że on tego nie szpachlował - niestety pewnie przez m-c zapomniał, że jest co jest, i znów sprzedaje bezwypadka. Edytowane 1 Lutego 2018 przez lalamido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrabot Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Co do plastików - weź pod uwagę, że 350z ma słabej jakości plastiki, tutaj Nissan się nie postarał. Dodając do tego, że wersja USA ponoć jest jeszcze gorsza (pod względem jakości plastików) nie ma co wymagać, ale fakt, 60k przebiegu to nie dużo. Ta sama sytuacja występuje w przypadku Porsche 986, plastiki z USA nie wytrzymują 50k przebiegu, stąd też niska cena, natomiast wersja z Europy już starcza na wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Co do plastików - weź pod uwagę, że 350z ma słabej jakości plastiki, tutaj Nissan się nie postarał. Dodając do tego, że wersja USA ponoć jest jeszcze gorsza (pod względem jakości plastików) nie ma co wymagać, ale fakt, 60k przebiegu to nie dużo. Ta sama sytuacja występuje w przypadku Porsche 986, plastiki z USA nie wytrzymują 50k przebiegu, stąd też niska cena, natomiast wersja z Europy już starcza na wiele więcej. Nie chodzi o plastiki, tylko o fotel kierowcy, oraz gałkę zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiand3 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 https://sprzedajemy.pl/nissan-350-z-nowy-zmigrod-6bea9f-nr53675520Oglądał ktoś? Coś się rzuca w oczy na dzień dobry? PS. zdaje sobie sprawę za ile to auto jest wystawione nie oczekuję że bęzie idealny, nie oczekuję że będzie bezwypadkowy..Pytanie, co rzuca wam się na dzień dobry w oczy i czy ktoś to oglądał Każda uwaga cenna, nie wiem jeszcze na co zwracać uwagę w 350zetkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv_1234 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) To jest chyba ta zetka wiśniowa rok albo dwa temu byla na małopolsce lub slaskim za 24tys bodajze z uszkodzonym (spalonym) sprzeglem wział to potem handlarz tez z tych okolic wystawil za tyle samo poszla w dzien dwa bo dzwonilem i byla nieaktualna 3-4 lata temu byla na slasku u goscia ktory ja mial z 2 lata bodajze wtedy mial ja wystawiona za kolo 29tys a na te czasy jak za polifta to byla dobra cena ostala sie i potem znikla. Tyle z historii co pamietam jezeli chodzi o stan - nie ogladalem jej wiem tyle ze 2 blotniki z przodu z laminatu i jak dzwonilem do tego handlarza wtedy to mowil ze byla uszkodzona malowana itd nie sprecyzowal sie jakos dosadnie, lampy przednie jakies chinskie widze ze dalej zostaly, jedynie te fotele ktos zmienil ze zwyklych szmacianych i radio zostalo to samo ;] , piszac dalej to ameryka czyli golas nie ma nic nawet ESP . Sumujac to powiem ze dobrze ze ja okleil bo ma kolor wisniowy tak osrany ze patrzec sie na to nie da na dodatek taki kameleon ktory sie mienil w rozne odcienie a przednie blotniki ktos poprawial i ten kameleon juz nie wyszedl wiec jeden minus odszedl oklejajac ja. Cena nie wygorowana jak za polift ale wolalbym przed lifta w lepszej opcji ale jak bedziesz konkretnie zainteresowany to mysle ze za 25 spokojnie Ci to odda a za te pieniadze sie nie wymaga cudow jak jezdzi 4 sladow nie robi i silnik ladnie pracuje to wiecej wymagac nie mozna. Na pewno nie straci na tym jak pojezdzisz i Ci sie znudzi - te same pieniadze powinienes wziasc w przyszlosci Za konkretnego polifta startuje sie od 40 wiec 15kola mniej mowi samo za Siebie Edytowane 6 Lutego 2018 przez zxcv_1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 import USA Oklejony cały Castrol Edge 5w30. Moc 380 koni Masakra... serio za 28k oczekujesz 2 śladów i sprawnego silnika ? za rocznik 06 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 a dzwoniles chociaz? Przciez to ogloszenie z wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 https://sprzedajemy.pl/nissan-350-z-nowy-zmigrod-6bea9f-nr53675520 Oglądał ktoś? Coś się rzuca w oczy na dzień dobry? PS. zdaje sobie sprawę za ile to auto jest wystawione nie oczekuję że bęzie idealny, nie oczekuję że będzie bezwypadkowy.. Pytanie, co rzuca wam się na dzień dobry w oczy i czy ktoś to oglądał Każda uwaga cenna, nie wiem jeszcze na co zwracać uwagę w 350zetkach.. to nie ten wiśniowy ten biały ma nadkola poszerzone z wylotem plastikowe cd reszty to już się pojawiał samego faktu że USA się nie bój może poszukaj raportu bo już gdzieś był wrzucany 5w30 to słaby znak te fury w pl się upalal jak poloneza stryjka Alojzego pod remiza ta sztuka pewnie też takie amatorskie piekarstwo precli przeżyła nie raz ; ) ale zawsze szansa jest ze dla tego silnika olej z broszurki był zbawienny ^^ Auto musisz oglądnąć zdobyć raport a przede wszystkim sprawdzić czy sprawa aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarLord1986 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Hej, przymierzam sie do 350z, w grę wchodzi jeszcze Toyota gt86, zastanawiam się czy ktoś z was jest w stanie porównać te dwa auta? Zakup będzie odwleczony w czasie ponieważ jadę na jakieś 4 miesiace do USA i tu moje pytanie, myślicie że jak będę tam na miejscu to warto poszukać jakiejś dobre 350? czy koszty przerobienia go do sztandarów EU (np światła) i ogólnie wszelkie zabiegi związane z tym procesem są warte tego całego zachodu i pewnie problemów? Piszecie tutaj że dobre 350ż można kupić za jakieś 50 tys, najbardziej nie ukrywam, interesuje mnie wersja z 2007-08 roku 313 km, to 50 tys to na auto z poczatku produkcji czy o takim 2008 można myśleć? (nie mówię o śmietniku tylko nie bitym aucie bez większych problemów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie porównuj 350z z gt86. Ja też miałem podobny dylemat, tyle, że z 370z. Do tej pory jeździłem prawie zawsze Toyotami, zresztą nadal moim głównym autem jest Toyota, tylko zupełnie innego pokroju - terenowa. Jeździłem przez kilka lat MR2 SW20 i modliłem się o nowe MR2 lub Suprę. Wyszło GT86. Podobna zabawka do ZW30. Zostałem zaproszony na jazdy próbne na torze. Pojeździłem tym trochę i stwierdziłem, że niestety nie jest to już to, czego oczekuję. Gt86 jest filigranowa. W Nissanie wtapiasz się w auto i czujesz jego muskulaturę. Na plus (lub jak kto woli minus) są cztery siedzenia w GT86. Mój Nissan często zostaje w garażu, ponieważ mam 2 synów i głupi odbiór ich ze szkoły już go uziemia. Osiągi GT86 są mierne. Pomijam fakt, że wolnossące silniki z dużą pojemnością mają więcej seksapilu niż mały bokser. Do jeżdżenia bokiem gt86 nadaje się idealnie, jest bardzo przewidywalna. Efektu wow na ulicy raczej jednak nie wywołuje. Ot zabawka będąca wstępem do sportowych aspiracji. Nie mam doświadczenia z awaryjnością Nissanów, mój ma dopiero 8.000km, z Toyotą raczej nie będziesz miał jednak wielu problemów. Pod tym względem jestem za Toyotą. Patrz, co bardziej Ci się podoba i czego oczekujesz. Jeżeli to jedyne auto, może faktycznie warto rozważyć GT86, jest bardziej uniwersalne. Zwłaszcza jeżeli masz rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi