Gość 350zNISMO Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 a moze kolega ma motor vq35hr ten co wychodzil po 2007 wowczas jestem w stanie uwierzyc w ten wynik na serii raz koleszka tez hamowal astre turbo 200konna na pseudo hamowni i mu wynik 130KM wyszedl wiec hamownia hamowni nie rowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przy tym Zetkę można lekko podkręcić i już wtedy po sprawie podkręcic ? jak dojdziesz do deklarowanej mocy to juz duze osiagniecie ,poszperaj troche na forum .de ,uk nawet u nas cos tam jest ,jaki ogromny problem ma zetka z mocą ,co nie zmienia faktu ze fun jest przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Bartek ma chyba 2006 rok... tak mi sie wydaje ja bym jednak stawiala na ponowne hamowanie w vtg Filon, to co podałeś to praktycznie tożsamość. Różnica pojawia sie na trzecim miejscu po przecinku, wiec to nie jest powód różnicy 287, a 280 km . Poza tym to zgadzam sie z wormem w 100% i sorry za błędy jutro poprawie ale piszę z tel ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To jest drugi wykres i poprzedni tez byl taki na innej hamowni. Sami sie zdziwili i mowili ze znakomity wynik. 2hamownia wiec moze tak jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To jest drugi wykres i poprzedni tez byl taki na innej hamowni. Sami sie zdziwili i mowili ze znakomity wynik. 2hamownia wiec moze tak jest :-) Może byś wkleił te wykresy. Chętnie popatrzymy na moc twojej Zetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ok. Dzis wieczorem po spocie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350zNISMO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) auto masz od nowosci? ktos musial cos modyfikowac skoro auto wypluwa na hamowni 287km, masz seryjny wydech, dolot, spacer? moze ktos robil tune up'a o ktorym nie wiesz i napisz jaki masz model silnika bo jesli to prawda ze 2006 rok to masz revupa 1 KM = 0,9863 HP 1 HP = 1,0139 KM Dlatego są te różnice. czyli wersje usa maja 287hp co daje 291KM czyli przewaga nad wersja eu o 10KM a tu potwierdzenie http://pl.wikipedia....iki/Nissan_350Z Edytowane 7 Czerwca 2012 przez 350zNISMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Amerykańska wersja ma 11 koni więcej. Podejrzewam, że przyczyna są rożne normy emisji spalin. W stanach maja to gdzieś i trzaskają te silniki V8. Orientuję się ktoś czy katalizatory od wersji US i EU różnią się czymś? Czy mają inne mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mam z 2006 r. Pod koniec wyprodukowany a kupiony salonowo chyba 2008 bo rok stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ej,. a czy to jest możliwe, żeby ktoś przy rejestracji coś pomylił i wpisał coś źle w dowód? Np. kW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Możliwe u mnie w ostatnim aucie brakowało jednej cyfry nr VIN w dowodzie rejestracyjnym ! pewnie do dzisiaj bym nie wiedział, ale wyszło przy ubezpieczaniu bo trzeba było wpisać vin Edytowane 7 Czerwca 2012 przez tomi79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie chodzi mi o pomyłkę w jednej cyferce czy literce, tylko czy np. jest możliwe żeby wpisali moc od innej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350zNISMO Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 mi zamiast KM wpisali kiedys KW ps i co z tym wykresem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 A ja mam 2005 rok i wpisane 221kW? :/ lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 W dowodach rejestracyjnych samochodow sproadzonych z USA widzialem juz rozne glupoty napisane. Najczesciej rok 2006 z 313KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Optymistyczna hamowania... E tam jaka tam optymistyczna, jeszcze zadna zetka na niej nie przekroczyla 280KM i 335Nm, ta czarna to najmocniejsza zetka jaka odwiedzila ta hamownie. To jest drugi wykres i poprzedni tez byl taki na innej hamowni. Sami sie zdziwili i mowili ze znakomity wynik. 2hamownia wiec moze tak jest :-) Jak na serie wynik mega mistrz, katalizatory seryjne na miejscu, az dziwne, ze tyle wyplulo... Nic tylko sie cieszyc ze zdrowa maszyna, jak bedzie ci malo mocy to daj znac Ps. Moze przeplywomierz powietrza byl u ciebie zabrudzony przez co zubarzalo mieszanke, fabrycznie zetki maja za bogata mieszanke przez co zadko kiedy modele DE osiagaja realne 280KM... Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 http://kupuzywane.moto.onet.pl/nissan-350-z-brembo-bezwypadek-igla-czarna-C24656184.html czy ktos to widzial?czy warte to cos widzi ktoś coś niepokojacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymonnn Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 WItam, szukam obecnie Ztki dla siebie i mam pytanie czy znacie te samochody? Czy może ktoś już je ogladał i co o nich sądzicie? http://otomoto.pl/nissan-350-z-C24467400.html http://moto.allegro.pl/nissan-350z-lift-2006r-bixenon-przebieg-okazja-i2393274933.html Jakieś rady gdzie szukać bezwypadkowego (warunek konieczny) egzemplarza ? Pozdrawiam Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Stany a po drugie widać, że skóra odnowiona więc chyba coś było robione i cena jakaś średnio adekfatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pojeździj po autoryzowanych serwisach. Teraz niektórzy 350Z wymienili z dopłatą na 370Z więc może tam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 tak mały przebieg a oryginalne dywaniki się zużyły.. i ktoś dywan z domu wrzucił jako zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 że stany to wiem ale najistotniejsze elementy ma typu brembo itp.nom cena jest niska ale właściciel na pytanie czy zgodzi sie na przegląd w aso stwierdił że z wielka przyjemnościa że auto posiada od 2005r że ideal wiem że to zbyt piekne żeby było prawdziwe dlatego pytam może ktos z ludzi na forum to widział bo średnio mi się chce 280km w strone jechac na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Za stany moze i odpowiednia :-) patrzylem w kontekscie europy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 czy aby ten co wklejałem wczesniej i ten tutaj to nie to samo?uwage zwraca kolor tylnej piasty taki sam i turecki dywan na podłodze http://allegro.pl/nissan-350z-350-z-jedyny-tylko-31-112-km-przeb-i2354988341.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Przeniosłem posta tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/76801-hamownia/page__view__findpost__p__862888 Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Tomek.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi