Gość Resak Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Słuchajcie sprzedaje swoją Z jak ktoś będzie zainteresowany wstępnie to PWW skrócie Czarna, wersja PACK pomarańczowe skóry rok produkcji 2007 UP REVprzebieg ok. 55 tyś Nie jeżdżone w zimie nie tuningowane i nie piłowane na ręcznym. Stan prawie że kolekcjonerski Info/zdjęcia PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) jakub350 zerknij jeszcze na tego http://allegro.pl/show_item.php?item=3718250174 kilka razy mijaliśmy się i na żywo wygląda dobrze i zdrowo chodzi , nie wiem co było malowane i jak technicznie się trzyma , ale myślę ,że warty uwagi jak szukałem swojego to próbowałem się z kolesiem dogadać....nie dało się, jakiś dziwak, ktory zachowuje się bez grama kultury. miałem wrażenie, że mam go poprosić czy byłby tak miły mi go sprzedać. odpuścilem temat bo się nerwowo zaczeło robić... nie wiem jak teraz ale wtedy nie chciał albo inaczej mówiąc bardzo unikał tematu przebiegu....generalnie dziwna sprawa. Edytowane 29 Listopada 2013 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 wiem że sprowadził ją z Niemiec ale faktycznie fotele wyglądały źle jak na ten przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Nigdy nie wiadomo jaki masz przebieg no chyba ze od nowosci masz. Ja bym jechal obejrzec go. Fotele jak nie dbasz to szybko zniszczysz. Znajomy kupil hyundaia tucsona z salonu i po 45 tys skora zajechana jak piety chrystusa wiec tym bym sie nie kierowal przy kupnie. Najwazniejsza jest motorownia czy zdrowa a kosmetyke zawsze samemu mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak ktoś dużo jeździ w dżinach to się szybko niszczą szczególnie te delikatne i miękkie skóry. MATBER1 dobrze wiedzieć bo czasem też mam ciężkie dni a wtedy bywa różnie z ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza1989 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 tomoakatomi tak zachwalasz swoje auto że bezwypadkowe itp a chyba to nie do końca prawda http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,kolizja-na-wislostradzie-tunel-zakorkowany,38673.html#!prettyPhoto chyba że każdy z 3 Twoich nissanów jest w kolorze srebrnym (grey), ma taki spojler i nie ma wycieraczki http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/82133-350z-spryskiwacze-xenonow/ http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/78521-linki-i-takie-tam-inne/page-5 a Warszawa też się zgadza, nie lubię jak się ludzi w balona robi, jeśli się myslę to przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 tak sie grubo mylisz - jak bys sie przyjzala dobrze to bys widziala roznice miedzy sprzedawanym a tamtym ten rozbity to byl rok 2003 z limitowanej serii z numerem ID a ten co sprzedaje to 2004 z rejestracja 2005 widze ze wybitnie sledzisz forum i takie rzeczy odnotowujesz, tylko szkoda ze ani jednego, ani drugiego auta nie widzialas na oczy, a sugerujesz ze kogos w balona robie - z calym szacunkiem, ale ogarnij sie mam 3 bo nadal rozbitego nie sprzedalem, a nie naprawialem i nikomu zadnego bubla nie oferowalem, ani nie oferuje bo jak zaznaczylem w ogloszeniu, auto ktore jest sprzedawane obecnie mam cala dokumentacje, od pierwszego wlasciciela odkupione, auto zna wiele osob i stan jego moze potwierdzic, a co wazniejsze to tak jak w ogloszeniu z mila checia pokaze wszystko i kazdy zainteresowany moze sprwadzic w kazda strone, w dowolny sposob, gdzie kolwiek i bezwypadkowosc auta i orginalnosc czesci, czy lakieru W PRZECIWIENSTWIE DO WIEKSZOSCI SPRZEDAJACYCH NIE PISZE ZE AUTO JEST ZADBANE I BEZWYPADKOWE I SPRZEDAJE ZA 30-40 TYS ZEBY KTOS DYMAL PRZEZ POL POLSKI, CZY Z INNEGO PANSTWA BY DOWIEDZIEC SIE, ZE LUDZAC IZ CENA JEST PRZYJAZNA DLA NASZEGO PORTFELA, LICZE NA TO ZE KTOS PRZYJEDZIE I MOZE MU SIE WCISNIE - litosci, ja zadnego auta nie kupilem poniezej 70 tys z wyposazeniem podstawowym(czytaj premium pack/ bez modyfikacji), stad taka jest roznica ze jedni myslal ze sie przeplaca, a tym czasem i wyglad i stan nie wola o pomste do nieba i nie wymagal nigdy wybitnych kosztow poza paliwem, eksplatacja i modyfikacjami wybtinie ciesze sie, ze PIERWSZYM Twoim postem tutaj jest taki kit pisany nie bedaca w temacie, ale widocznie ja sie nie znam i nie wiem o czym mowa, o czym pisza w duzym stopniu na rozne tematy bajkopisarze POZA kilkunastoma osobami, ktorzy co wiecej, sa tu juz jakis czas dluzszy.. w ramach formalnosci, to mam 2 szare metaliki, bo uwazam ze ten kolor jest najladniejszy dla zwyklego 350z, tak Nismo mam czarne, bo nie uwazam ze czerwony, bialy, czy srebny jest w tym wypadko fajny nie rejestruj konta, by komus zaszkodzic i to nie udolnie, a dwa, to ja moge sie mylic, ale **dziewczyne** 24letnia, gdzie wynika to z loginu, to watpie, aby bylo stac na auto za srednio 120-40 tys, przy czym NA PRAWDE znam, ja i moja dziewczyna 350 i 370 z warszawy osobiscie i z widzenia i nigdy nie widzielismy 370 na rejestracji WE, a tym samym kierowanej przez kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://otomoto.pl/nissan-350-z-306km-wersja-usa-C31419960.html ktoś coś, oprócz tego, że golas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 280 km a nie 306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 realnie to ma z ok 260 a to ze 280 to tylko zapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No fabrycznie powinien tyle miec to zalezy od egzemplarza moj wyplul 275.2 fabrycznie wiec nie wszystkie az takie straty maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 zbyt optymistyczne bym w to uwierzyl - wina hamowini, badz zalsuga warunkow, bo tak sie nie zdarza, a wiem bo obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiem jaki jest sens szukania Zetki w cenie 200Sx'a S14a Co do wyników hamowni to różnie mają te nasze Zetki. Zależy od danego modelu no i wiadomo, warto sprawdzać na dobrej hamowni. Co prawda są Zyty mające 250 koni ale są i takie co mają 280/ 290... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tomoakatomi wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Akurat on ma wiedzę bo to chyba jego 3 Zetka i nie jakiś składak za 35 koła Różnie bywa z tą mocą. Zależy tak wspominałem od hamowni. Teraz najlepszą chyba ma Ecu a jeżeli chce ktoś porównać do innych Zetek to Coobcio bo u niego każdy hamuje, kto ma FairLady. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez BartekZ33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Panowie, cena zety ma być w cenie 200 sxa, ponieważ służyć ma wyłącznie jako buda, dlatego głównie zależy mi na zdrowej karoserii. Nie oszukuje się, że będzie to igła jeżdżona do kościoła, aczkolwiek fajnie by było jakby chociaż odpalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 a co planujesz z tą buda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 13E7ja nic nie wiem, ale sobie głośno myślę a tak poważnie to powinno się mówić co się wie, co jest potwierdzone, a nie co się wydaje, bądź się przeczytało - ja tak robię, chyba, że to złe PS ale teraz w Łodzi u Ciebie jest rozwalone, ten kto wpadł na pomysł robienia wszystkiego na raz, a nie po kolei ulica za ulicą - nie da się jeździć, koszmar przez duże K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co do lodzi to nie jest rozkopana tylko rozje....a. powinni kogos za to powiesic albo nabic na pal zeby gnil jak azja... z hamownia zobaczymy w styczniu jak uda mi sie u coobcia zhamowac to bedzie pewne co i jak bo wiekszosc wykresow u niego byla robiona to bedzie porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 mapowanie i modyfikacje przepustnicy u Kuby polecam jak już będziesz jeździsz takim Z z carbonowa maską? w okolicy Lutomierskiej/al Włókniarzy? bo widzieliśmy z dziewczyną jak jakiś łobuz jeździ bokiem na skrzyżowaniu przy Mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie nie.pomarancz z czarnymi raysami. Czesto w lodzi bywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 a PW macie wyłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co do lodzi to nie jest rozkopana tylko rozje....a. powinni kogos za to powiesic albo nabic na pal zeby gnil jak azja... z hamownia zobaczymy w styczniu jak uda mi sie u coobcia zhamowac to bedzie pewne co i jak bo wiekszosc wykresow u niego byla robiona to bedzie porownanie Driftowóz, w środku 2jz-gte, a reszta modyfikacji zostanie opisana na 100%. Soon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zobaczcie tego europa z kierunkiem na jednym błotniku http://allegro.pl/nissan-350-z-wersja-europejska-w-super-cenie-i3765487861.html A czy tego ktoś oglądał wiem już ze długo wisi ale może coś więcej http://allegro.pl/nissan-350z-2005-r-bose-brembo-301-km-europa-i3765310297.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 pytanie konkursowe, skąd biorą właściciele/handlarze moc auta taką jak tu np 301 ! z kogo chcą robić debila z siebie, czy kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi