Gość YoYoYOo Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Czy wogóle skylina mozna kupic gdzies w polsce ?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 3 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2004 Jesli masz pieniadza to napewno mozna sprowadzic... ten skyline co jest na fotkach ktore zrobilem kosztowal gosci $94,000.00 plus $24,000.00 zeby byl zlegalizowac.... czyli jakies $118,000.00 .... za takie pieniadze mozna wszystko kupic . . . pozdro. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość strzelec Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 na amerykanskich stronkach z uzywanymi autkami Skyline'ów jest od czorta...ale ceny za kilkuletnie auta oscylują w granicach 80,000 $... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@ti Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 jak nie jestes przy kasie to mozesz kupic za EUR 159,00 na ebay'u pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 EUR 159,00 Super cena Chyba Ci się jedno zero połknęło pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość strzelec Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 EUR 159,00 Super cena Chyba Ci się jedno zero połknęło pzd chyba, że to chodzi o model-zabawkę...wtedy cena realna...a może to faktycznie "0" brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Takumi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Powiem tak... ...bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury Skąd bierzecie takie ceny Skyline'ów ??? Nowy Skyline R34 kosztował w granicach 6 mln yenów, czyli ok 60 tys $, co daje 210 tys złotych !!! Dzisiaj używanego Skyline'a R34 z początków produkcji czli z 1998 roku(R34 był produkowany w latach 1998-2001) można kupić w granicach 17-21 tys $ czyli ok 60-75 tys złotych Jak nie wierzycie, to sprawdżcie choćby tą stronę: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...ssPageName=WDVW i przejżyjcie ofertę wszystkich modeli Skyline'a od R32 do R34 Natomiast R34 z końcowych miesięcy produkcjii 2001 roku to wydatek max 100-120 tys zł Więc nie wiem skąd wzieliście te dziesiątki, a nawet setki tys dolarów @98MaxSE Ten Skyline z Twoich fotek przeszedł ekstremalne przeróbki dlatego był tak drogi, co w tym przypadku to tylko kaleczenie tego samochodu Silnik Skyline'a to cud techniki, który bez ingerowania w jego konstrukcje wytrzymuje 1000 koni, więc grzebanie przy nim uważam za bezczeszczenie tego już kultowego auta PS. dla wyjaśnienia; jestem zagorzałym zwolennikiem tuningu, ale nie w przypadku tego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 stoi do sprzedania na giełdzie w Hnowerze NIEMCY ceny nie pamiętam ale była niska bo kierownica była z prawej stronie i trzeba przerubki i właśnie o ten koszt przerubki był tańszy,. ja mam model i mi starczy. :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Takumi.... powodzenia w znalezieniu skyline'a za $17-$20,000.00 ... jesli znajdziesz to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Takumi Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Takumi.... powodzenia w znalezieniu skyline'a za $17-$20,000.00 ...jesli znajdziesz to daj znac. Fakt, że w linku który podałem są licytacje (coś jak Allegro) co nie znaczy, że nie można się jakoś dogadać i potargować Skoro cena wywoławcza jest $17 tys to wybacz, ale nikt nie wystawia tak niskiej ceny do licytyacji, gdy chce min 100% więcej Owszem cena mogła skoczyć np: o $5 tys, ale to wszystko ale w dalszym ciągu, niech to by było nawet $30 tys to jest i tak o wiele mniej niż wy mówiliście BTW czekam na odpowiedź od człowieka, który wystawił te samochody do licytacji i się dowiem o ich rzeczywistej wartości i ostatecznej cenie. Jak tylko otrzymam maila to wyjaśni się sprawa i dowiemy się kto w rzeczywistości miał racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 na e-bay licytacje zaczynaja sie czesto od $1 ale zaufaj mi ze idzie szybko w gore...a szczegolnie na skyline'y... a ten link ktory podales to jest poprostu nastepny przekret.. nie ma numeru ramy bo pisze ze jest wyprodukowany w innym kraju... trzeba przeslac $2,000.00 zadatku i samochodu nigdy nie zobaczysz... takich przekretow jest mnostwo na e-bay i na yahoo... bmw m3 i m5 po $7,000.00 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 tutaj masz link gdzie mozesz sobie troszke poczytac... http://www.ciao.co.uk/Nissan_Skyline__Review_5337352 cena skyline'ow = 50,000.00 w wielkiej brytanii czyli jakies $88,000.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 ta cena jest prawdziwa.... 1993 skyline za $37,500.00 ......... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...p;category=6392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Takumi Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 @98MaxSE Możesz mi wytłumaczyć ten pradoks, że używany Skyline jest droższy niż kosztował nowy ??? Dla mnie to jest paranoja gdy 3 letni samochód jest droższy o 50% od nowego ??? No nie wiem, ale dla mnie to jest nowość. Samochody kosztujące powyżej $60 tys w Polsce tracą na wartości jak szalone i zresztą nie tylko w Polsce. Po wyjechaniu z salonu od razu traci się 10-25% zależnie od marki (powtarzam, mówie o samochodach w cenie 200-250 tys złotych). Czy to nie dziwne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 zgadzam sie ze to dziwne.........ale to jest skyline i musisz zrozumiec ze wiekszosc co znajdziesz uzywanych to sa po dosydz duzym tuningu albo przerabiane zeby byly legalne w innych krajach dlatego cena idzie w gore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Właśnie znalazłem Fajnego Skyline'a do kupienia za, bagatela, 340tys zł http://www.auto.pl/gielda/offer.php?id=55f...fe0949feabf2c41 pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mellow Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 zgadzam sie ze to dziwne.........ale to jest skyline i musisz zrozumiec ze wiekszosc co znajdziesz uzywanych to sa po dosydz duzym tuningu albo przerabiane zeby byly legalne w innych krajach dlatego cena idzie w gore... Eh, znowu ja i znowu w temacie Skylinea ..... Niewiem dlaczego wydaje sie wam ze to jakas nieslychana sztuka kupic skylin'a .... mozan kupic GTRa z 94 roku z przebiegiem 8k mil ... kompletnie seryjny , wlasciciel niepalcy ( ) etc ..... W Angli sa firmy ktore sprowadzaja auta z japoni. np. ProSpec ma zawsze przynajmniej 10 GTRow w Japoni do sprowadzenia od zaraz. Trzeba pamietac, ze Japonczycy jezdza takimi autami tylko w weendy i czasem na tor - z tad mozna kupic GTRa R32 z minimalnym przebiegiem w doslownie fabrycznym stanie. Kupic Skylina to zaden problem .... gorzej jest z jazda nim w polsce .... najprosciej jest byc zameldowanym w Angii ( latwo powiedziec ) wtedy mozna na legalu sobie posuwac u nas GTRem i nietrzeba go wogole pzerabiac ... Wiec jak ktos ma jakas rodzinke w Anglii ktora ma mieszkanko i moze nasz zameldowac to niestoi nic na przeszkodze aby kupic sobie wymazone autko i wcale nie za 1.000.000$ i nic nietrzeba legalizowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 nikt nie powiedzial ze $1,000,000.00 :roll: prosil bym o info jesli mowisz ze "tak latwo i tak tanio" mozna kupic skyline'a... jakies linki albo strony www co kolwiek... z cenami i rocznikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mellow Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 http://www.prospec-ms.co.uk/stocks/stock_gtr34.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 no przyznam ze maja duze ale przeczytalem jeszcze raz twoj post i raczej chyba nikt nie mowil ze az tak strasznie trudno kupic skyline'a tylko ze drogo.... ale ten naprzyklad '94 z 8K mil po przeliczeniu $67,000 +/- . . . . to wcale nie jest malo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 no coz .. to jest 2x tyle co za Supre TT .... Ale i auto jest 2x lepsze 8) Zgadzam sie .. to napewno niejest tanio - jestem tylko przeciwnikiem robienie wokol GTRa jakies dziwnej aury - ze to auto niejest do kupienia i wogole jakies nieosiagalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 http://www.mobile.de/SID-MQoFWKB01.S6HOrEe...1154192409& Skyline R33 z 94 roQ i ma niecałe 70 tysia przelatane i cena niecałe 18 tyś ojro PEACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacGyver Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam na forum jestem nowy nie mam jeszcze swojego auta [jeszcze pare lat] ale nissana ma praktycznie kazdy w mojej rodzinie . Mam pytanie czy w polsce mozna gdzies kupic Skylina i ile orientacyjnie kosztuje. W Skylinie sie zakochałem jak go 1 raz zobaczyłem [w filmie To Fast To Furious] W Polsce widziałem tylko almere przerobioną na skylina nazywała sie ''SKYMERA'' totalny wypas . Jeszcze raz proszę jesli ktos z panstwa wie ile orientacyjnie kosztuje skyline proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 w pl raczej nie znajdziesz trzeba ściągać a i tak fajera nie bedzie po tej stronie ci trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 W Polsce widziałem tylko almere przerobioną na skylina nazywała sie ''SKYMERA'' totalny wypas . Jedyna Skymera jaką znam to taka, pierwsza i oryginlna http://www.skymera.net/ Może taką widziałeś, tylko, że to akurat nie jest Almera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi