Gość lancer Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 ooooooo prze koles, jak przerobil, heheh, spoko fotki: http://www.primeragtp11.pwp.blueyonder.co....mera/final.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 na mobile sa teraz dwa. wystawiony jesto Skyline GT R R34 z 96 za 9.000 euro z fajera oczywiscie po prawej. wyglada slicznie ale nikt ci tego w Polsce nie przerobi. drugi to SKYLINE R33 cena 18.000 kierownica jw. powodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Jeju...do wszystkiego można się przyzwyczaić, nawet do kierownicy po prawej i zmieniania biegów lewą ręką. Dla takiego samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Jeju...do wszystkiego można się przyzwyczaić, nawet do kierownicy po prawej i zmieniania biegów lewą ręką.Dla takiego samochodu... przestawiac sie to zaden problem, problem to zarejestrowac. w Polsce to ciagle niemozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 przestawiac sie to zaden problem, problem to zarejestrowac. w Polsce to ciagle niemozliwe... Polska to państwo wywrotowców, to może sie uda, można przecież dogadać się z diagnostą i pokazać mu auto w lustrzanym odbiciu i po sprawie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 A ja wam powiem że u nas jeździ fiat 125p właśnie z kierownicą po prawej stronie, i jak on to rejestruje? a widzę go już drugi rok jak nim jeździ, więc może i to też by przeszło pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Moze ma kolo zagraniczne obywatelstwo bo z tym jedynie można na legalu takiego wałka uskutecznić. 8) PEACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 No ciekawe na której giełdzie kupił obywatelstwo. Tak czy siak jeździ i to na polskich blachach tym bandziorem, fenomen jakiś kurcze pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 W Polsce widziałem tylko almere przerobioną na skylina nazywała sie ''SKYMERA'' totalny wypas . Jedyna Skymera jaką znam to taka, pierwsza i oryginlna http://www.skymera.net/ Może taką widziałeś, tylko, że to akurat nie jest Almera... przod oki ale tyl to tragedia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jak by ktoś nie wiedział to mamy juz w Polsce pierwszego zarejestrowanego Skylina, model R33 RB25DET. Samochod został sprowadzony z Japoni oczywiscie wersja RHD ale juz wszystko zostalo przelozone i jest LHD wiecej info na temat tego projektu mozecie znalesc tutaj http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=20955 Pozdroofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Microlot ma racje.Tak czytam od poczatku ten post i tez mialem to napisac, ale widze ze mnie kolega wyprzedzil, ale z tego co wiem, to sa juz 2 Skyliny w Polsce z kierownica po lewej stronie. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Nie wiem czy masz na mysli żółtego Skaylaina o ktorym byla mowa na streetracingu :?: Ale jak na razie sa to niepotwierdzone informacje, mam nadzieje ze jak najszybciej sie sytuacja wyjasni Ale jednego mamy na pewno i to sie liczy :!: Szkoda tylko ze nie jest to R34 GTR :mrgreen: Ale sztuka to sztuka i nie ma co narzekac :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość holy Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A ja wam powiem że u nas jeździ fiat 125p właśnie z kierownicą po prawej stronie, i jak on to rejestruje? a widzę go już drugi rok jak nim jeździ, więc może i to też by przeszło po prostu kiedyś można było rejestrować auta z kierownicą po prawej stronie. prawo nie działa wstecz, więc problem jest tylko z nowymi, i sprowadzonymi (niezarejestrowanymi w PL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leon Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ten gdyński sky ma już kierownicę po właściwa mańka... mój bracki go ostatnio na ulicy widział; swoją drogą to jestem ciekaw skąd kolesie wzięli do niego deskę rozdzielczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ten sky nie jest z gdyni. deske ma bodajze z s13. dla zainteresowanych http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=20955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 A pelne story tutaj: http://www.turbokillers.com/forum/tematy_2...266a1b8ab78aeaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jarkowy jest z Pucka przynajmniej ma takie blachy, spotkałem go z ekipa we Władku i furak kozak :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi