Jacky Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Cześć! Jacky Qashqai J11 2015 1,6 DigT TEKNA Czarny Bydgoszcz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JadeNaBabie Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Witam. Nazywam się JadeNaBabie i jutro odbieram "NISSAN QASHQAI N-Tec". Edytowane 2 Września 2015 przez JadeNaBabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zacna ksywka. Witamy, witamy. Pochwal się po odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam, Samochód zamówiony: QQ 1,6 dCi Tekna. Użytkownikiem QQ będę pod koniec listopada br. Ale forumowiczem "pełną gębą" już mogę być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cetamol Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 1. Cetamol 2. Nissan Qashqai 1,6 DIG-T 160 KM (240 Nm) Tekna - magnetic red (odbiór w listopadzie 2015 r.) 3. forum jest świetne wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek.geolog Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 miroo QQ J10, 2010, 2.0, 4x4 Lipsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f_r_a_n_t_i_c Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) 1. f_r_a_n_t_i_c 2. Nissan Qashqai 1,6 DIG-T 160 KM (240 Nm) Tekna - srebrny (odbiór w grudniu 2015 r.) - I hope so... 3. Nie wytrzymałem i postanowiłem się uprzednio zarejestrować, bo jest co przeczytać i prześledzić zanim autko wyjedzie z fabryki. Pozdrawiam! Edytowane 21 Września 2015 przez f_r_a_n_t_i_c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jak zaczniesz tak czytać to jeszcze gotów będziesz zrezygnować Franticu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jestem Monika. W przyszlym tygodniu odbieram QQ 1,6 dci Tekna i cala jestem w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtoip10 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam Piotr J11 1,2 acenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witajcie koleżanki i koledzy. Zapraszamy również na nasz fanpage na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam246 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich QQ 2014 Tekna czarny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam, Chciałam sie przywitać - jestem Marchewka i na początku grudnia odbieram Qashqaia 1,2 N-TEC w kolorze magnetyczna czerwień ;-) Pozdrawiam wszystkich ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witamy ruda marchewko. Zapraszamy również na nasz fanpage na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 1. GRZECHOTNIK PL 2. QQ N TEC 3. 1.2 od 30.09.2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Colins to ma węch...jak tylko białogłowa się pojawi,on pierwszy na stronce Sie ma Grzechotniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Taa, ciekawe kto zaraz zaprasza do prezentacji swojego siłownika (czy tam siłowników)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ...bo colins to On jest zielony , ale nie w "tych" sprawach Cześć NOWI właściciele swoich nissek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Taa, ciekawe kto zaraz zaprasza do prezentacji swojego siłownika (czy tam siłowników)? Eeeee.Bez przesadyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Colins to ma węch...jak tylko białogłowa się pojawi,on pierwszy na stronce Sie ma Grzechotniku Witam ! Milutko tutaj ! Nie wiem tylko czy już się przywitałem oficjalnie czy jest na to specjalne miejsce ? Dzięki za zauważenie JACKO29 - też Cię mile witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintelen Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Cześć, chciałbym się przywitać na forum Jestem od kilku dni właścicielem QQ J11 2014 w kolorze czarnym, wersja Acenta plus Nissan Connect 2, silnik 1,2 benzyna. Witam wszystkich. Serce rośnie, że tu taka wielka społeczność. rintelen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jaka wielka? Kilku pisze, a reszta zbija bąki i jedynie czyta. Póki co witamy i zapraszamy do grupy zaangażowanych w życie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jaka wielka? Kilku pisze, a reszta zbija bąki i jedynie czyta. Póki co witamy i zapraszamy do grupy zaangażowanych w życie forum. Może wychodzą z założenia że..."Mowa jest srebrem , a milczenie złotem".? colinsie drogi uważaj bo Ci "góra" zmieni tytuł redaktora na "Złotousty" i do tego czcionką w odpowiednim kolorze Co nie zmienia faktu że szanuję Twoje wypowiedzi , a nowego kolegę witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jaka wielka? Kilku pisze, a reszta puszcza bąki i jedynie czyta. Póki co witamy i zapraszamy do grupy zaangażowanych w życie forum. I stąd mamy to co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Może wychodzą z założenia że..."Mowa jest srebrem , a milczenie złotem".? colinsie drogi uważaj bo Ci "góra" zmieni tytuł redaktora na "Złotousty" i do tego czcionką w odpowiednim kolorze Co nie zmienia faktu że szanuję Twoje wypowiedzi , a nowego kolegę witam serdecznie Nie rozumiem Twojego przesłania. I tak wystarczająco ciąży mi ta zieleń w podpisie, bo ani ja się o nią nie prosił ani nie czuję z tego powodu lepszy. Nie dla tytułów i awansów tu piszę, a jedynie dla przyjemności. Edytowane 17 Października 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi