xtomek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 1/4 MILI "GECKO CUP" lotnisko MODLIN 28 WRZEŚNIA-NIEDZIELA PLAN IMPREZY 07:00 - otwarcie bram wjazdowych 07:00 - 10:00 - badania kontrolne pojazdów 08:00 - 13:00 - eliminacje wszystkich klas motocyklowych i samochodowych (dowolna ilość przejazdów kierowców w ciągu 5 godzin - wiążący będzie najlepszy uzyskany czas ET+RT) 13:00 - 18:00 - finały wszystkich klas motocyklowych i samochodowych 18:00 - rozdanie nagród pieniężnych i rzeczowych - opłata startowa: 60 PLN za każdy pojazd SZCZEGÓŁY: http://www.sss.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bliżej jak do ryk ale pewno nieład będzie panował i raczej nie będzie opcji by sobie przejechać np. 4 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ale nie pod górkę Warto spróbować 5 godzin na przejazdy, to swiat i ludzie Yarkoo podłącz się Nissan Power Team do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 JA tylko sliki 14" na moje nowe stalowe fele i jestem gotów by zejść poniżej 14 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ja pewnie bede, ale pokibicowac :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja tez się zapowiadam,chyba nawet z dzieciaczkiem-więc jako kibic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 lukas, z waw.pl jedziemy w pare osob, mozemy razem wszyscy ruszyc [ Dodano: Nie 21 Wrz, 2008 22:54 ] xtomek, w jakiej klasie startujesz???? Moze i ja bym sie zglosil zmierzyl Prime profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Dobry pomysł. Możemy się spotkać w Mc Donaldzie na wylotówce na Gdańsk. Proponuję o 7, żeby na 8 spokojnie dojechać. Startuję w klasie STREET FWD. Przeczytajcie regulamin, żeby nie było niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja startuje w turbo drag trzymac kciuki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 No pewnie Fajnie, że jedziesz. Ja walczę o 14-kę i to ciężką primerką. Może wreszcie sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja startuje w turbo drag trzymac kciuki ile alma ma teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jak wygospodaruje trochę czasu to może pokibicuje osobiście a nie tylko duchowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 To by była ekipa NKP na Modlin !!!! Kto bierze grilla, bo mój się w Rykach rozsypał. Będzie xkarol- też startuje - niestety regulamin zabrania ! i Michał , mój starszy syn. A może nawet Małgosia... moja żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ja startuje w turbo drag trzymac kciuki ile alma ma teraz? ile ma czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ciekawe czy nie będzie padać jak będzie to Pewno mam szanse na taki sam czas jak GRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ile ma czego ? niutków, koników i do 100 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 A to: 2008 11,40 ET vice KING OF EUROPE FWD 2008 nie wystarczy!!!, my tylko pomarzyć możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 lipass, wszytsko masz napisane we wrzesniowym GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 no to musze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 wszytsko masz napisane we wrzesniowym GT hmmm mam numer z 600 konnym civiciem, wiec pewno juz nowy wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Brak odzewu, rozumiem, że jedziemy do Twierdzy indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 xtomek, jak bedzie pogoda to pojade ale ok 10, niestety nie wezme udzialu, auto nie jest do tego jeszcze gotowe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 oki, ja chyba będe jechał na skuśkę przez Brwinów, do zobaczyska na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Mam pytanie czy jak będzie ta pogoda to GRILLUJEMY?kto weżmie sprzęt,bo mój waży 250kg i jest z betonu to raczej odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Na passwordjdm-ach napisali, że nie wolno grillować ??? Może ktoś wie coś więcejw temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi