Gość GP Jumbo Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 a trzeba było czytac ten dział...czekalismy,numery telefonów były podane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oj - rzeczywiscie fajnie bylo ale w calkiem innym klimacie niz myslalem - super ze dales sie wkrecic w prowadzenie mojego samochodu Misiek Wielkie podziekowania dla Pabla za dobre miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Adams szkoda tylko że pod nr tel. który podałeś 0604229384 odbierała jakaś laska i mówiła że pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 odbierała jakaś laska i mówiła że pomyłka. to pewnie ta z Borska :585: Tomek na następne starty trzeba się odchudzać ...ale i tak gratuluję :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Adams, było grubo, miejscówki 1 klasa, Twoja fura nie jest zła :-P Ciekawostka- prezes SSS urwał drążek zmiany biegów w półfinale :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 GP Jumbo, ja myśle kto mnie niepokoi z rana ok 11 heheh...pewnie Tomków pomyliłeś, czy celowo do mnie dzwoniłeś?Ja poza Wwą byłem akurat i do Modlina się nie wybierałem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Asterix -celowo.Zbieraliśmy ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Monia pamiętaj o prawach autorskich Monia ja również zastrzegam prawa autorskie-chyba że rozliczysz sie z Wieshaq i ze mną tak jak rozmawialiśmy... Już jesteści na YouTub-ie w odpowiednim montażu :diabel: xtomek czekamy na Ryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Wieshaq, cholerka... na koncu 5 a nie 4 :/ Sorki - po prostu na szybko pisalem posta i sie pomylilem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GP Jumbo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Monia-wow-będziemy sławni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Adams spoko no problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Wieshaq, cholerka... na koncu 5 a nie 4 :/ Sorki - po prostu na szybko pisalem posta i sie pomylilem :oops: łiiii to panna miała faaajnieee :one: NKP do niej wydzwaniało ja też :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Monia i cała kochana reszta ziomów z NKP. W Ryczkach xkarol jedzie na dzień dobry, a ja jak Bóg da Beze mnie i środka to 50 kilosów mniej-będzie czternastka jak nic. Poza tym większość carów w streetcie to były uturbione maszyny, co widać na V max na końcu próby. Moje 15,1... to chyba nie jest źle No i te kaski.... pogłupli, łeb mi nie wchodził i jechałem na ślepo....bez okularów, tragedyja :< :< :< Czerwona zapitala świetnie....majstersztyk Coobcia, ale... jeszcze nie skończony p.s. Jak na drugi wyścig w karierze to nie jest źle, potem troszku spieprzyłem z nadmiaru chciejstwa Nawet 8200 było za mało i dostałem w dupcię :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 bardzo dobry miałeś czas przejazdu pierwszych 18metrów swoim sunnym jak zrobiłem 14,8 miałem 2,7 sek więc 0,3 sek gorzej... Lepią te Markgumy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Niestety, brak doświadczenia, wjeżdżenia i techniki :/ Poza tym raniutko byłem całkiem sam i nie było nikogo, kto by mi poradził, wytknął błędy. 14-ka była w zasięgu. Szkoda Chyba trójka na górze troche za słaba.Ciągnie co prawda do 180/licznik-poprawka konieczna/ ale chyba niutków nie starcza. Turbosy miały o 30 km/h więcej na finiszu niż czerwona. Dla formalności RT 1.238, 60ft 2.436, ET 15.138 @ 146.46 KPH i niestety dale...kie 22 miejsce Ale i tak lepiej niż w Rykach na IV edycji WST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi