Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

NOTE populacja

Gość OLD HOUSE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uuuulek :D fajnego masz męza....dopiero po zblizeniu poznał? :D że to nie to? :D

W Olsztynie jest już dużo notków (no nie tyle co Focusówwink.gif) - codziennie mijam kilka, a najczęściej w moim kolorze (cafe late). Kiedyś mi się zdarzyło, że pewna pani pod szkołą chciała wsiadać do mojego - jej stał kilka metrów dalejsmile.gif

A z tą wlepką to super pomysł.

Przyznam, że wcześniej nie rozglądałem się za Knotkami...a teraz wyszukuję je na trasie. ;) I nie raz widuje! 2 dni temu widziałem I-szy raz większa ilość w jednym miejscu...Było ich -naście przed siedzibą Polkomtela w Katowicach-białe firmówki na tablicach warszawskich. ;) A tak średnio widuję dziennie 2-3 sztuki...najczęściej przed liftingiem modele w kolorze metalicznym. ;) Czerwonego widziałem raz, a białe tylko firmówki widuję-ale przyznam, że ładnie się one prezentują! Jak wiecie, albo i nie...biel na topie teraz. :) Pozdrawiam

Edytowane przez red

A ja z moim kolegą z pracy tworzymy mocną grupę przed siedzibą naszej firmy. Często stajemy obok siebie i widok jest super :). Kiedyś jakiś przedstawiciel który był służbowo u wspomnianego kolegi, zapytał gdzie tu jest salon Nissana, bo widział na parkingu dwa wyglancowane Notesy obok siebie. To były nasze Notesy :).

Wracając do lepki. Kiedyś z kolegami z forum Matiza mieliśmy taki znaczek rozpoznawczy - tzw. "złośnika". Sprawdzało się to doskonale. Po oznakowaniu naszych pojazdów nagle okazało się, że można kogoś z forum spotkać na trasie i to wcale nie rzadko ;).

Edytowane przez ranger

w mojej małej (15tysięcznej) mieścinie są cztery, wszystkie przedliftingowe: mój, kumpla z mojej byłej pracy - identyczny ( kawowa accenta), pomarańczowy 1,4 visia i szary metalik dci. Całkiem spore stado :rolleyes:

A ja z moim kolegą z pracy tworzymy mocną grupę przed siedzibą naszej firmy. Często stajemy obok siebie i widok jest super :). Kiedyś jakiś przedstawiciel który był służbowo u wspomnianego kolegi, zapytał gdzie tu jest salon Nissana, bo widział na parkingu dwa wyglancowane Notesy obok siebie. To były nasze Notesy :).

Wracając do lepki. Kiedyś z kolegami z forum Matiza mieliśmy taki znaczek rozpoznawczy - tzw. "złośnika". Sprawdzało się to doskonale. Po oznakowaniu naszych pojazdów nagle okazało się, że można kogoś z forum spotkać na trasie i to wcale nie rzadko ;).

Hmmm,widzisz ja mam wlepy i NKP I NZ ,jeżdżę po Polsce i jakoś nijak nie mogę natrafić na bratnią duszę z wlepą...

Ja nie mam, bo jak czytam, to warunkiem zamówienia jest udzielanie się (czytaj: bywanie na spotach), a że ja prawie zawsze pracuję wtedy gdy oni się spotykają, to nawet nie pytam o wlepę.

To tak samo jak ja... Przy moim systemie pracy ciężko się wstrzelić w jakąś imprę :huh:. I tak to wychodzi, że za naszej notesowej populacji wlepy ma tylko Jacko :(.

Hmmm,widzisz ja mam wlepy i NKP I NZ ,jeżdżę po Polsce i jakoś nijak nie mogę natrafić na bratnią duszę z wlepą...

kurde, a ja :)

Edytowane przez was79

To tak samo jak ja... Przy moim systemie pracy ciężko się wstrzelić w jakąś imprę :huh:. I tak to wychodzi, że za naszej notesowej populacji wlepy ma tylko Jacko :(.

E,e! Wojtek tzn.WAS też ma :D

Ja nie mam, bo jak czytam, to warunkiem zamówienia jest udzielanie się (czytaj: bywanie na spotach), a że ja prawie zawsze pracuję wtedy gdy oni się spotykają, to nawet nie pytam o wlepę.

Zapytaj tutaj:

bmbl80@gmail.com Może jeszcze ma wlepy.

• 2 tygodnie później...

W Szczecinie po mieście dużo Notków jeździ, ale jak wyjeżdzam poza miasto to już jest gorzej. Ostatnio dużo jeździłem poza miastem i nie widziałem żadnego Notesa. Myślę, że wiekszość osób użytkuje ten samochód jako samochodzik miejski

Wlasnie jestem w Oslo, powiem że spotkałem tu kilka notkow. Natomiast przejeżdżając przez Szwecję widziałem ich sporo.!

Dzisiaj z ciekawosci wypatrywałem po Oslo Notków - naliczyłem tylko, a może aż trzy sztuki ( oprócz mojego ) :rofl: - niebieski, cafe, jeans.

• 2 tygodnie później...

Wygląda na to, że jest już możliwość zakupu nalepek klubowych:

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69800-sprzedaz-gadzetow-klubowych/

A naklejka w pełnej okazałości na moim Note wygląda tak:

Edytowane przez ranger

• 1 miesiąc temu...

:rolleyes:

Korzystając przeważnie z dróg, ulic Rumi,Redy,Gdyni oraz Elbląga oraz przewaznie trasy E7 /najdalej do Ostródy/ bardzo rzadko zdarza mi się spotykać Notka na ulicy lub też drodze ,nie mówiąc już o kilku jednocześnie , przynajmniej w dużym lub małym Trójmieście. Częściej zdarza się to w Elblągu , szczególnie przy Kauflandzie gdzie jak widzę czrnego Notka to zawsze przy nim parkuję. Czytając w tym roku / w połowie / jedną z gazet motoryzacyjnych znalazłem artykuł dotyczący sprzedaży samochodów w Polsce w pierwszych sześciu miesiącach, Notków sprzedano trochę ponad 1700 szt.

:rolleyes:

:warning::whistle:

Sprostowanie do mojej poprzedniej informacji. Za " Motorem " ilość sprzedanych NOTE w pierwszej połowie 2010 r.wynosi 1182 tj. wzrost w stosunku do 2009 r. o 31% ( 280 szt.), 27 miejsce. Mało to czy duzo ? :)

Biorąc pod uwagę statystyki,to sporo,Nissan jako jedna chyba z dwóch lub trzech marek w Polsce zanotował znaczną zwyżkę sprzedaży.

Heh,jakby nie patrzeć to Nissan górą :D Przecież Dacia powstaje w kooperacji z Nissanem :D