JACKO29 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Uuuulek fajnego masz męza....dopiero po zblizeniu poznał? że to nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Oj Jacko Jacko z daleka nie widać ani nr rejestracyjnego ani tego kto prowadzi . A czarne autko rzuca sie w łoczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Może sobie jakąś lepkę rozpoznawczą wymyślimy, żeby się na trasie poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 W Olsztynie jest już dużo notków (no nie tyle co Focusów) - codziennie mijam kilka, a najczęściej w moim kolorze (cafe late). Kiedyś mi się zdarzyło, że pewna pani pod szkołą chciała wsiadać do mojego - jej stał kilka metrów dalej A z tą wlepką to super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Przyznam, że wcześniej nie rozglądałem się za Knotkami...a teraz wyszukuję je na trasie. I nie raz widuje! 2 dni temu widziałem I-szy raz większa ilość w jednym miejscu...Było ich -naście przed siedzibą Polkomtela w Katowicach-białe firmówki na tablicach warszawskich. A tak średnio widuję dziennie 2-3 sztuki...najczęściej przed liftingiem modele w kolorze metalicznym. Czerwonego widziałem raz, a białe tylko firmówki widuję-ale przyznam, że ładnie się one prezentują! Jak wiecie, albo i nie...biel na topie teraz. Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) A ja z moim kolegą z pracy tworzymy mocną grupę przed siedzibą naszej firmy. Często stajemy obok siebie i widok jest super . Kiedyś jakiś przedstawiciel który był służbowo u wspomnianego kolegi, zapytał gdzie tu jest salon Nissana, bo widział na parkingu dwa wyglancowane Notesy obok siebie. To były nasze Notesy . Wracając do lepki. Kiedyś z kolegami z forum Matiza mieliśmy taki znaczek rozpoznawczy - tzw. "złośnika". Sprawdzało się to doskonale. Po oznakowaniu naszych pojazdów nagle okazało się, że można kogoś z forum spotkać na trasie i to wcale nie rzadko . Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 w mojej małej (15tysięcznej) mieścinie są cztery, wszystkie przedliftingowe: mój, kumpla z mojej byłej pracy - identyczny ( kawowa accenta), pomarańczowy 1,4 visia i szary metalik dci. Całkiem spore stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A ja z moim kolegą z pracy tworzymy mocną grupę przed siedzibą naszej firmy. Często stajemy obok siebie i widok jest super . Kiedyś jakiś przedstawiciel który był służbowo u wspomnianego kolegi, zapytał gdzie tu jest salon Nissana, bo widział na parkingu dwa wyglancowane Notesy obok siebie. To były nasze Notesy . Wracając do lepki. Kiedyś z kolegami z forum Matiza mieliśmy taki znaczek rozpoznawczy - tzw. "złośnika". Sprawdzało się to doskonale. Po oznakowaniu naszych pojazdów nagle okazało się, że można kogoś z forum spotkać na trasie i to wcale nie rzadko . Hmmm,widzisz ja mam wlepy i NKP I NZ ,jeżdżę po Polsce i jakoś nijak nie mogę natrafić na bratnią duszę z wlepą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Bo pewnie większość z nas tu piszących nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To źle...nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ja nie mam, bo jak czytam, to warunkiem zamówienia jest udzielanie się (czytaj: bywanie na spotach), a że ja prawie zawsze pracuję wtedy gdy oni się spotykają, to nawet nie pytam o wlepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To tak samo jak ja... Przy moim systemie pracy ciężko się wstrzelić w jakąś imprę . I tak to wychodzi, że za naszej notesowej populacji wlepy ma tylko Jacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Hmmm,widzisz ja mam wlepy i NKP I NZ ,jeżdżę po Polsce i jakoś nijak nie mogę natrafić na bratnią duszę z wlepą... kurde, a ja Edytowane 2 Września 2010 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To tak samo jak ja... Przy moim systemie pracy ciężko się wstrzelić w jakąś imprę . I tak to wychodzi, że za naszej notesowej populacji wlepy ma tylko Jacko . E,e! Wojtek tzn.WAS też ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 E,e! Wojtek tzn.WAS też ma No to Wy się na trasie poznacie . Ja Was też poznam , ale Wy mnie już nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja nie mam, bo jak czytam, to warunkiem zamówienia jest udzielanie się (czytaj: bywanie na spotach), a że ja prawie zawsze pracuję wtedy gdy oni się spotykają, to nawet nie pytam o wlepę. Zapytaj tutaj: bmbl80@gmail.com Może jeszcze ma wlepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Notek daj znać co z tego wyniknie. Może też spróbuję poprosić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viperszn Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 W Szczecinie po mieście dużo Notków jeździ, ale jak wyjeżdzam poza miasto to już jest gorzej. Ostatnio dużo jeździłem poza miastem i nie widziałem żadnego Notesa. Myślę, że wiekszość osób użytkuje ten samochód jako samochodzik miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawel Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wlasnie jestem w Oslo, powiem że spotkałem tu kilka notkow. Natomiast przejeżdżając przez Szwecję widziałem ich sporo.! Dzisiaj z ciekawosci wypatrywałem po Oslo Notków - naliczyłem tylko, a może aż trzy sztuki ( oprócz mojego ) - niebieski, cafe, jeans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Wygląda na to, że jest już możliwość zakupu nalepek klubowych: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69800-sprzedaz-gadzetow-klubowych/ A naklejka w pełnej okazałości na moim Note wygląda tak: Edytowane 24 Października 2010 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hichu Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Korzystając przeważnie z dróg, ulic Rumi,Redy,Gdyni oraz Elbląga oraz przewaznie trasy E7 /najdalej do Ostródy/ bardzo rzadko zdarza mi się spotykać Notka na ulicy lub też drodze ,nie mówiąc już o kilku jednocześnie , przynajmniej w dużym lub małym Trójmieście. Częściej zdarza się to w Elblągu , szczególnie przy Kauflandzie gdzie jak widzę czrnego Notka to zawsze przy nim parkuję. Czytając w tym roku / w połowie / jedną z gazet motoryzacyjnych znalazłem artykuł dotyczący sprzedaży samochodów w Polsce w pierwszych sześciu miesiącach, Notków sprzedano trochę ponad 1700 szt. Sprostowanie do mojej poprzedniej informacji. Za " Motorem " ilość sprzedanych NOTE w pierwszej połowie 2010 r.wynosi 1182 tj. wzrost w stosunku do 2009 r. o 31% ( 280 szt.), 27 miejsce. Mało to czy duzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Biorąc pod uwagę statystyki,to sporo,Nissan jako jedna chyba z dwóch lub trzech marek w Polsce zanotował znaczną zwyżkę sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hichu Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 JACKO29 Masz rację.Pierwsze miejsce KIA +1089,drugie NISSAN +669,trzecie DACIA +605.Pozostali na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Heh,jakby nie patrzeć to Nissan górą Przecież Dacia powstaje w kooperacji z Nissanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi