Misiek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Bardzo przyjemny dzwięk. Różniący się do wszystkich innych wyrobów podobnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubs Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Czy to była jakas promocja cenowa ??? na stronce nie znalazłem tłumika poniżej 300 zł i ile mniej wiecej kosztuje przesyłka Dzwięk zajefajny!!![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Czy to była jakas promocja cenowa ???na stronce nie znalazłem tłumika poniżej 300 zł i ile mniej wiecej kosztuje przesyłka Dzwięk zajefajny!!![/code] Sprawa wyglada tak, ze cena zawiera juz koszty przesylki (50zl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ciekawe który najlepiej pasowałby do almerki 1,4l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 odsluchalem. O qr** ale za***iscie brzmi, jestem qr** mile zaskoczony. Gratuluje zakupu :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no to mam juz zalozony ten upgradowy tlumiczek - model jak pisalem thunderbolt - carbonowy, I powiem jedno - (sory ze krzycze) REWELACJA, narazie jezdze z silencerem ale otwartym, tzn z wyregulowaniem na max, jest super, nie za glosno ale dzwiek rasowy, jak silnik wkreca sie na obroty to poprsotu masakra jak to brzmi, w weekend sprawdze sobie bez silencera jak brzmi, niestety nie mam glosnikow w pracy i nie moge sobie odsluchac xzandafera, dopiero w domciu i powiem czy moj brzmi podobnie, mam juz porobione zdjecia nowego tlumiczka i potem po zamonotowaniu jak tylko je zgram na kompa to je umieszcze dzisiaj wieczorkiem Czy to mozliwe ale wydaje mi sie ze auto zbiera sie szybciej, obroty wkrecaja sie szybciej :twisted: No i zaliczylem nowego killsa, wracajac od tlumikarza kolo stanal obok, przed nami prosta kolo widze ze gazuje to mysle ok, i co dostal o jakies 30m. dlugosci, i ciagle sie oddalalem, Jedynka bylem o pol dlugosci samochodu sprzodu, 2 i tu go odstawilem najwiecej, 3 ciagle sie oddalam, 4 ciagle sie oddalam musielismy jednak zwolnic bo swiatla sie zblizaly na liczniku bylo ok 160km/h przeciwnik jechal Opelem Zaffira 1.8 16v - katalogowo ma 11.5s 0-100km/h pozdrowka i dzieki xzandafer za twoj opis tlumika bo wlasnie dzieki niemu sie na niego skusilem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 zatyczka powinna dlawic wraz z dzwiekiem "gore" jak wyjmiesz gora sie poprawi ale dolu moze zaczac brakowac. mala sugestia odnosnie briskow... zmien na ngk lub denso. glupio wyglada czeski szit w japonczyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no niedlugo wymienie te briski na NGK, bo powoli sie koncza generalnie 10k km to max potem traca juz swoje wlasciwosci i staja sie zwyklymi swiecami. Wezme tym razem NGK czy mozesz mi powiedziec jaki najlepiej model wziasc tych swiec NGK. A co do zatyczki to chodzi ci o to ze jak wyciagne silencera to slabiej bedzie ciagnal z niskich obrotow??? a lepiej na wysokich tak???? Jak pisalem narazie jezdze z silencerem (otwartym) jest extra, ale na pewno sprawdze sobie jak jest z wyciagnietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 swiece powinny byc dobre o oznaczeniu BKR5E odstep elektr 0.9 co do tlumika to dobrze mnie zrozumiales pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 hej a co myslicie o tym http://tuningo.net/index.php?id=6 prawda??? czyzbym mial o jakies 2-4 km wiecej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja tam bym nie wiezyl w ten wykres. Pojechalem ze swym tlumikiem na hamownie. Wynik niecale 75KM (mam wersje niemiecka) i moment tez niecale 110Nm czyli nawet ciezko mu do serii. Wtedy mialem 1 kat na miejscu i jeden wywalony. Niestety nadmuch byl na maske a wtedy mialem dolot calkowicie zamkniety, ktory zasysal powietrze jedynie ze zderzaka - moze dlatego wynik taki mizerny :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Kąbinuj z dolotem i z tymi katalizatorami nie wydaje mi sie że w tym trkwi strata mocy ew. przepustnica gazu moze byc mneijsza albo nei do konca sie otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 THX za rade Coobcio ale nie chce mi sie, bo SWAP na SR20DE tuz tuz Po cichu licze, ze 150 kucy zawita za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 w twojej pustej puszcze po sardynkach :wink: to powinno ladnie wymiatac. widze ze sie szykuje w 3-oj miescie konkurent dla Samiego powodzenia chlopaki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 to ja tak samo jak xzandafer pochwale sie moim tlumiczkiem : tutaj zdjecia : http://img336.imageshack.us/img336/6282/tlumik13ff.jpg http://img336.imageshack.us/img336/5906/tlumik22eo.jpg http://img53.imageshack.us/img53/439/tlumik38zr.jpg http://img53.imageshack.us/img53/7848/tlumik48pj.jpg co do odglosu to chodzi identycznie jak xzandafera, oczywiscie bez silencera, goraco polecam ten tlumik pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 to ja tak samo jak xzandafer pochwale sie moim tlumiczkiem :tutaj zdjecia : http://img336.imageshack.us/img336/6282/tlumik13ff.jpg http://img336.imageshack.us/img336/5906/tlumik22eo.jpg http://img53.imageshack.us/img53/439/tlumik38zr.jpg http://img53.imageshack.us/img53/7848/tlumik48pj.jpg co do odglosu to chodzi identycznie jak xzandafera, oczywiscie bez silencera, goraco polecam ten tlumik pozdro slodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A ja jutro montuje karbonowy upgrade thunderball Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Hehe, ja widze ze sporo osob docenia jakosc tych wyrobow Tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wreszcie zamontowalem TEraz jak wciskam gaz na 3 i 4 biegu to czuje jakby mnie z przodu ciagnelo ferrari Niestety moja dziewczyna skrytykowala mnie bo "przez nadmierny halas pogorszyl sie komfort jazdy" Czy jest jakas mozliwosc zmniejszenia tego "halasu"? Mam tlumik Upgrade thunderball, silencer w srodku, boczne otwory zamkniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ten model daje najwiekszego kopa (halasu) z wszystkich Czy jest jakas mozliwosc zmniejszenia tego "halasu"? Mysle, ze jak Twoja Dziewczyna przestanie marudzic to bedzie mniej halasu :wink: Zarcik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 mnie sie podoba :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Moze go obwine jakas pielucha dla doroslych. Maja chyba spora pojemnosc wiec powinny dobrze tlumic Xzandafer a skad masz ten ranking glosnosci tlumikow? To ktory jest najcichszy z tych najglosniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a mi sie nie podoba moim zdaniem ten "wzor" tlumikow powinny byc montowane w autach typu supra albo lanser. dzwiek tez jak na gt jest nie taki jak ja sobie wyobrazam tylko cena jest normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 U mnie wyglada to tak Supra wymieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matta Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mam ochotę na ten tłumiczek, lecz nie chcę, żeby po dłuższej jeździe łeb mi rozsadzało. Może macie już jakieś doświadczenia z dłuższych tras? Aha, i jeszcze pytanie dot. średnicy, bo widziałem, że są różne. Chciałbym zamontować do N16 1.8. Czy to może zależy od gustu, bo w warsztacie i tak wszystko przyspawają bez względu na rozmiar? Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi