Gość Yarkoo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 w 15" ważą 8.4 kg Nie są lekkie ale wytrzymałe, dla porównania 15" z Almery GTi katalogowo warzą 8,6kg ja ważyłem kiedyś fele od Almery GTi na wadze domowej i wyszło około 7.3-7.5kg szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A co do maski, to inny kolor niz cale auto to tylko ewentualnie carbon czarna też byłaby ok może ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 mój nowy wydech w stanie surowym Będę modzić (przez weekend) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 mój nowy wydech jakie fi i z czego? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 niestety nie kwasowa ale od czegoś trzeba zacząć. Fi oczywiście 2.5 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Coobcio w czerwonej miał kiedyś coś takiego, może jeszcze zielony szerszeń też. Mówię o masce. Kwestia gustu i potrzeb pod maską. Ja jutro w Ułęży zaklejam wloty chłodzące - na 1/4 liczy się dolot , a nie chłodzenie. Zresztą mój nowy termostat nie potrafi utrzymać własciwej temperatury. A SR20 nie lubi być zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 xtomek, O Kurde to nadchodzi era poprawiania aerodynamiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tomek demontuj lusterka. spoiler z tyłu i wycieraczki :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B52 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Mac, jak juz robisz całość to na Twoim miejscu poszedłby w kwasa. Metr rury 60 PLN (x2), kolanko 40 PLN( x5). Jak masz warsztat, to zwykłą spawarką (oczywiście elektrody do kwasa) bez problemu to ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tomek demontuj lusterka. spoiler z tyłu i wycieraczki :diabel2: Lustereczka się złoży , spoiler i wycieraczki zostają.Pogadamy po wyścigu z Hondami. Może wyda, może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mac, jak juz robisz całość to na Twoim miejscu poszedłby w kwasa. Metr rury 60 PLN (x2), kolanko 40 PLN( x5). Jak masz warsztat, to zwykłą spawarką (oczywiście elektrody do kwasa) bez problemu to ogarniesz. elektrod nie mam, a jak migiem to nie mam gazu odpowiedniego. jak sie dorobie gazu to dam znac Póki co będe śmigał na tym Update, Do pełni szczęscia brakuje jeszcze tylko kolektora 4-2-1 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pikna robota i słuszna średnica - teraz to ponownie zapraszam na bardziej odpoweidnią hamownię Jutro przyjerzdza do stolicy Kevin będziem mierzyć jego prime z home made turbo :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No i na pokładzie zawitała zmodowana przepływka Takie fotostory jakby kto chciał sobie zrobić. Trochę pracy było ale efekt końcowy myślę, że całkiem przyjemny :diabel: Potrzebne będą nam :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ładnie i pomysłowo z tą przepływką ci wyszło Pewno nie bawem na hamowni twojego sprzęta się sprawdzi PS. maska bardzo fajna ale z czasem dobrze by było w kolor ją strzelić i obowiązkowo lotka na tylnej klapie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jest za***iście teraz :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ładnie i pomysłowo z tą przepływką ci wyszło Pewno nie bawem na hamowni twojego sprzęta się sprawdzi PS. maska bardzo fajna ale z czasem dobrze by było w kolor ją strzelić i obowiązkowo lotka na tylnej klapie !! I silnik od GTiR'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 I silnik od GTiR'a! Mam inne plany, ale nie da się ukryć że wszystko co aktualnie robię robię też pod przyszłe mody. Wszystko ma swoje znaczenie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 I silnik od GTiR'a! Mam inne plany, ale nie da się ukryć że wszystko co aktualnie robię robię też pod przyszłe mody. Wszystko ma swoje znaczenie :diabel: Eeeeee RB26 może nie wejść... ja bym jednak został przy pomyśle GTiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no no no to tylko po wydechu czy coś jeszcze :> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) od flanszy przed katem do końcowego 2.5 cala na dwoch tłumikach środkowych + końcowy seryjny z GTi. Do tego przepływka MacMade spłaszczona z fi80 na okolo fi75. Wszystko nadal bez logicznego strojenia więc perspektywy są nadal Do tego planuje końcowy OBX'a B10, bo te chińskie wyroby które montują w hondach brzęcza blachą i beznadziejnie to brzmi. Do tego kolektor 4-2-1 z wyjsciem oczywiscie 2.5 26.05.09 Edit Auto nareszcie zbiera się do stanu taki jak być powinien. Trochę prac w miedzy czasie było więc kilka fotek z odnowy powłoki lakierniczej japoński akcent którego już niestety nie będzie I zaraz po lakierze. jeszcze przed strukturą ale i tak wyszło za***iście :diabel: CDN [ Dodano: Nie 07 Cze, 2009 19:59 ] No skoro już polakierowane to wrzucę kilka fotek [ Dodano: Sob 13 Cze, 2009 17:53 ] [ Dodano: Nie 28 Cze, 2009 14:06 ] jeszcze nie ogarnięte poprzednie graty, a znowu prezenty z za wielkiej wody :diabel: Short Shifter już zamontowany, a reszta leży i czeka dalej. Czas sie pochwalić wynikiem na hamce Edytowane 4 Grudnia 2009 przez MacGayver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ten moment jakiś taki poszarpany.na drodze też to czuć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Moment ma prawidłowy przebieg. Ten dołek w maks mocy to jakiś błąd pomiaru czy za każdym razem wychodził? Bez niego, na papierze było by ze 161-162KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Bardzo ładne sunny Pozdrawiam i powodzenia w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p'xxl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mac na wiosnę mam podobne rzeźbienie wydeszku. Zgłoszę się po info dot gratów i sposobu wykonania. Projekt godny podziwu jednak ja dalej w głowie mam Twoję Exę. Wytrwałości przede wszystkim życzę bo jak widzę całą resztę masz. Wielki szacun i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi