gato Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 widzę że lecisz w carbon całkiem przyjemnie i rasowo się to wszystko komponuje jakbyś chciał to mam też carbonowe covery na lusterka i niedlugo będę miał też carbon na licznik bo chyba tylko tych elementów jeszcze nie masz w carbonie Lusterka mam (widać na zdjęciach) a już więcej carbonu auto nie zniesie Czesc Jestem ciekawy jakie masz odczucia po założeniu lżejszego koła zamachowego?! faktycznie lepiej sie zbiera? możesz coś napisać o tym modzie czy faktycznie warto zainwestować ??! Dzieki Pzdr Czy warto zainwestować? Z tego co widzę auto się zbiera dużo lepiej, na ile lepiej to będę mógł opisać za 3 tyg bo jadę na pierwszą edycję SRTC i tam będę mógł sprawdzić co się zmieniło w porównaniu z rokiem ubiegłym. Niestety autem po zamontowaniu jezdziłem tylko 1 dzień i to po mieście a teraz jest ponownie rozebrane i nie było okazji go sprawdzić. Tylko pierwsze odczucia / świetna reakcja na gaz, lekko nerwowe obroty. Uważam że jeżeli ktoś zmienia sprzęgło to przy okazji warto założyć lekkie koło. Dużo czytam na niemieckim forum 350z i nigdy nie słyszałem negatywnej opinii chyba że komuś za głośno na niskich obrotach ale w takim przypadku lepiej odrazu przesiąść się na limuzynę . U mnie jest tak głośno że nie słyszę żadnych odgłosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Lusterka mam (widać na zdjęciach) a już więcej carbonu auto nie zniesie Czy warto zainwestować? Z tego co widzę auto się zbiera dużo lepiej, na ile lepiej to będę mógł opisać za 3 tyg bo jadę na pierwszą edycję SRTC i tam będę mógł sprawdzić co się zmieniło w porównaniu z rokiem ubiegłym. Niestety autem po zamontowaniu jezdziłem tylko 1 dzień i to po mieście a teraz jest ponownie rozebrane i nie było okazji go sprawdzić. Tylko pierwsze odczucia / świetna reakcja na gaz, lekko nerwowe obroty. Uważam że jeżeli ktoś zmienia sprzęgło to przy okazji warto założyć lekkie koło. Dużo czytam na niemieckim forum 350z i nigdy nie słyszałem negatywnej opinii chyba że komuś za głośno na niskich obrotach ale w takim przypadku lepiej odrazu przesiąść się na limuzynę . U mnie jest tak głośno że nie słyszę żadnych odgłosów. Cześć Możesz już coś więcej napisać o tym modzie ,jak się sprawdziło na SRTC względem serii ,mocno się zastanawiam nad tym kółeczkiem jak w codziennej eksploatacji nie jest uciążliwe w korkach etc Dzieki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Cześć Możesz już coś więcej napisać o tym modzie ,jak się sprawdziło na SRTC względem serii ,mocno się zastanawiam nad tym kółeczkiem jak w codziennej eksploatacji nie jest uciążliwe w korkach etc Dzieki Pozdr Co do kółka to mogę tylko powiedzieć ze w Z jest ono obowiązkowe, dużo lepiej się wkręca, silnik jest dużo bardziej energiczny, starty są ostrzejsze. W mieście nie odczuwasz różnicy tyle że jak stoi na luzie to słychać cicho jak z młockarni. Ale nie ma to znaczenia jeżeli daje przyjemność z jazdy. no i standardowo raz na jakiś czas lekki opis zmian jakie nastąpiły > felgi oraz klamki po nałożeniu hydrografiki carbonowa antenka spojler Cobra progi Strosek Carbon zagłówki tak było wcześniej tak dziś końcowy efekt a chwilkę pózniej zrywamy z niego skórę no i tak wygląda dziś pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak dla mnie zdecydowanie na + wyszło ,to tymczasowy projekt specjalnie na Verva Street Racing czy zostawiasz? nice... p.s. towarzystwo też daje radę heh Pozdro Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Mi osobiście biały się bardzo podoba ale ten kolorek też ma coś w sobie oczywiście tak już zostaje, impreza i kolor to tylko zbieg okoliczności. Jeszcze sporo zmian się szykuje ale to już jest rozłożone na następne 2 lata PS> jak ktoś ma ochotę sprawdzić swoich sił to niech wpadnie 12.09 na imprezkę do Rallyland (Debrzno), tzn zapraszam wszystkie auta które czują się na siłach ale w szczególności Z bo to moi konkuręci, z miłą chęcią bym wpadł na wasz zlot ale niestety nie ma mnie w tym terminie w kraju Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez gato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 żarówka podświetlenia tablicy Ci jedna nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 żarówka podświetlenia tablicy Ci jedna nie działa melduje wykonanie zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thunderstruck69 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 niedługo cały skarbonieje świetny samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jesienne prace postępują, nowy zderzak od Strosek czeka na montaż, oczywiście dyfuzor w karbonie, tym razem nowy experyment folia 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 very nice... Koniecznie sie pochwal jak to bedzie wyglądać na aucie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 a tak wygląda już po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 kurcze ładnie ,ładnie ,ja sam jeszcze nie wybrałem zestawu ostatecznie mam parę widzimisie hehe myślę nad Do luck, nismo v2 do przodu a tył N spec type E ale sam jeszcze nie wiem:) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witajcie, kilka nowych zmian, przedni zderzak Strosek do kompletu lekkie zmiany z tyłu, wyklejona wnęką pod rejestracją folią carbonową, przyciemnione lampy również folią CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość quiz87 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 no powiem ze niezle sie prezentuje ale zdecydowanie lepiej bez dachu . gratuluje pomyslu i autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witajcie, kilka nowych zmian, CDN. super ten przód się teraz prezentuje Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Witajcie, W ostatnim czasie nastąpiła mała zmiana, a dokładnie powrót do koloru białego, jakoś mi ten pomarańcz nie pod pasował i auto zostało na nowo oklejone w firmie Kame na kolor biała perła metalik. Ponadto doszedł felunek 20, przód 9,5 oraz tył 11, na to zostały ubrane oponki 265 i 305. Kilka fotek zrobionych przed garażem, Kurczak i Grzechu lada chwila zaopiekuje się tym osobiście ;-) W zeszlym tygodniu bawiliśmy się na Tuning Show i wojna pp w Krakowie. Zdjęcia z imprezki. Pare ciekawych fotek Edytowane 19 Lipca 2011 przez gato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Uuu ładnie Gato do pełni szczescia brakuje mi jedynie duzego intercoolera z przodu p.s.kurcze szkoda ze nie wiedziałem ze bedzesz w kraku chetnie bym wpadł Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) No i moi drodzy zapadła decyzja o sprzedaży mojej zabawki:http://allegro.pl/nissan-350z-roadster-i2473188408.html Witajcie po dlugiej przerwie, odswiezam watek gdyz auto nadal jest w moim garazu, mieszka juz od 2,5 roku w Hiszpanii i za 3 tyg zostanie dostarczone do garazu Coobcia co sie nim ma na powaznie zaopiekowac Edytowane 18 Marca 2016 przez gato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jakaż to opieka będzie? Kompresor czy turbinka wpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ojojojojojo coż za zaszczyt - na tą okazję specjalnie posprzątamy nieco nasz pierdolnik Do twojego przybycia przygotuje 3 sztuki 350-tek z mocami pod 700KM tak wiec koniecznie wpadnij osobiście Ps. Widziałem twoje filmiki jak na Poznaniu latałeś !! Kurcze ale ten czas zapierdziela, Kiedyś jeszcze śmigałem Nissanym Sunny GTi do głowy mi nawet nie przyszło by latać Zetkami i grzebać w nich no a w tej chwili wszędzie widzę Zetki Z wrażenia aż przeczytam cały wątek No i przejżałem wsio W Bieli jej najlepiej ! A dwa nie podobają mi się te końcówki wydechu no i z tyłu masz zdecydowanie za dużo negatywu...Z przodu najmniej płuży jak się ustawi w okolicach -3. A no i jak na niemal seryjną moc i Cabrio bardzo fajny czas na Poznaniu wykręciłeś w dodatku nie leciałeś na półslikach... ! Kolektory wydechowe które masz sporo mocy niestety ubijają... Ps. Jakie czasy na Race Logiku kreciłeś nią 0-100 1/4 mili i 100-200km/h - ostatnio bardzo modne Pss. Maskę Stillena masz to może jakiś fajny kolektor ssący idzie upchnąć a bez tego ani rusz jak chce się pod 400KM w wolnossaku celować Marzy mi się taki wspólny wypad na 10 Zetek by razem pośmigać po Poznaniu !!Na ta chwilę właśnie tyle sztuk dopieszczam pod tym kątem, tak więc zrobi się ciepło, sucho to Attak !!! Na tą chwilę Lista 3 najlepszych czasów: 1.51.3 - JA ale z prawidłowo działającym jedynie lewym przednim hamulcem i z 309KM... 1.52.4 - Przemo z Warszawy na zgrzebanym przezmnie DE do 283KM i 369Nm na R888 przód i Federalu tył + Coobciowy mod przedniego staba + przednie wachacze na -2,36 + zawieszenie Nismo 1.52.6 - Przemo spod Poznania seria HR na R888 + staby eibacha + górne przednie wachacze na - 2,32 (na oko tak ustawiłem i wysłałem pocztą) hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Coobcio gdyby Ci ten lewy przedni tez nie działał to zszedłbyś poniżej 1.50 :D Gato za***ista zeteczka. W obu kolorach jej do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Takze z ciekawosci przeczytalem caly temat no i szacun za caly projekt a jeszcze wiekszy za kolejny krok w strone mocy. Mam nadzieje ze dane bedzie nam gdzies sie spotkac i na pare zetek sprawdzic na torze, moze zarazisz innych swoim projektem bo niestety 350tka na takich pojezdzawkach to rzadkosc a tylko nieliczni wiedza ile frajdy sprawia ten woz. Jesli wyjdzie u Ciebie tyle co u Coobcia to raczej turbozetek nie bedziesz musial sie obawiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pewnie stare dzieje ale pamiętasz co to za błotniki są z przodu (firma) ewentualnie jakiś link? Oglądaliśmy z kolega "podobne" ale wyglądały jakoś licho jakby podroby a te Twoje sa fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Heja, za tydzien wracam z urlopu to wszystko opisze oraz podziele sie nowymi doswiadczeniami popartymi zdjeciami. Na szybkiego - Lukasz - blotniki sa carbonowe seibon, sprowadzalem z usa. Pozdr Edytowane 19 Marca 2016 przez gato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A i wszystko jasne seibon ma ładne wyroby. A nie masz może wnętrza drzwi z carbonu z seibon? Zastanawiam się czy dobrze pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi